Prijava

Našla sam zrna od puške u srni dok sam je jela. Kad se tad nisam šlogirala, nikada neću.

Знаш како, не чекају ловци да срна умре природном смрћу него мора сачмара да ради.

To nije bilo zrno već biber, srna je najveći prirodni proizvođač bibera na planeti.

Знаш како, не чекају ловци да срна умре природном смрћу него мора сачмара да ради.

hahaha e baš to, šta drugo Vučice da očekuješ :)

Поручио Туборг у једном кафићу, насуо у чашу и отпио онако домаћински; био жедан - летњи период. Видим, нешто рези како не треба. Погледам етикету, пише нешто: "Повуци и освоји две карте за Дипеш Мод". Прерачунам се: има сигурно година како су отказали концерт. Рок употребе истекао пре 6 месеци, неко труње плива по флаши.
"Конобар, комензи бите!"

hahaha e baš to, šta drugo Vučice da očekuješ :)

Da ulovim i ja nešto, a ne da nalazim leševe. Ulenjiću se a to ne valja. Reče sova da su ljudi umešali prste u našoj šumi. Moraću da organizujem napad na njih. Ne može to više tako!!1!

Sova je američki špijun!
Jebiga, promeni naziv u hijena ili lešinar :D

Ova Vukica je nadrealna.

Drugarmoj, a dobar ortak stvarno ono što kažu "na ljeb ga mož mazat"
znaci stvarno kul lik ma drug onako baš dobar i znaci ja i taj baš drug
onkao skroz super momak, baš baš dobar covek idemo mi tako ja i taj dobar
ortak i on kupi neku pljeskavicu, ponudi on mene, inace ako nisam kaz'o on je
baš super lik znaci ono u fulu dobar covek i tako mi odemo oni kupi neku
pljeskavcu i ponid je meni pošto je baš dobar covek kad u njoj buba...

Ja nas'o crve u slanni. Nestalo domace pa sam uzeo neku kupovnu, i sednem da jedem sve spremio, luk lebac i presecem je kad ono crv. Pa jebemu mater. Jeo sam, da se ne lazemo, samo sam izbunario taj deo nozem. Nista mi nije bilo, jebes crve.

Ja našla polupile u jajetu.

Не знам за вас, ал ја кад нађем црва у јабуци/кајсији/шљиви, ја га поједем свесно. Ко ће бацати тај сиров протеин.

paperjasto

Pila sam tursku kafu kod komsinice i otpila nesto ljigavo i grozno. Drzala malo u ustima, i, posto nisam htela da uvredim domacicu - progutala, jbg. Bas sam budala

hahahahahaha domacicina slincuga, odvratna zelena. To jeto nesto. lolol

Našo čisto meso u pljeski, bez soje kurcipalci, oduševljen sam bio. Ali to samo jednom, taka tura im bila izgleda, zajebali se.

Kupila keva neke kobasice, davno to bilo, krene da ih vadi iz one vakumurane kesice i šta vidimo? Vidimo duž cele kobaje sivocrnu kosu, ko kobaja s čirokanom, neki pacov, šta znam. Reklamirali i dobili jedno 5-6kg kranjskih, naš kake bile, odlične.

Kupim bombu apatinca, dođem kući, otvorim, a ono kiselo, nema šanse da se pije, al smo popili skoro pola flaje, otišao da reklamiram i dobio zauzvrat celo pakovanje apatinca, otrovali smo se od piva nas troica tada. A ova što radi u prodavnici mi reče što vraćam pola flaše kad ne može da se pije, a ja stručno, pa već smo sipali po čašu, ko zna kako je kad nismo probali. Zajebali smo je hehe.

Dedin ortak, davno to bilo, našo guštera u flaji jagodinca. Ne sećam se šta je uradio tada, dal je išo da vrati ili ne, beše to još pre rata ubosni.

Crvljiva čokolada. Crvljive bombone ''uzmi dve''. Crvljivi Kraš Ekspres onda, crvljivo Čokolino ili Medolino beše, ne sećam se. Crvljiv griz. Sve crvljivo jebote.

manijače, saosjećam.

Krutijebem pa gdje živiš ti? XD

krme matijevic uvozi iz madjarske sjebane zivuljke.sve on to samelje i napravi virsle.po njihovom zakonu ako se neka zivljka razboli,ne prave nista od nje.ili kada slomi nogu,pa se to zagnoji,kurac palac,sve to sibaju njemu i onda on prodaje salame.proces pravljenja stisnjene sunke.imas neko veliko govno.kao veliki lavor u kom je neko oprao noge.neke sivkaste tufnice.e,to je stisnjena sunka.

Našao u hajnekenu guštera pre dve godine - živ geka, mrda! Vratila nam riba pivo na šank, kad smo videli šta je unutra pokajali se što smo ga otvorili - mogli smo im brdo para uzeti. Kasnije nam stizao neki pokvareni, mlečno - beo. Ne pijem uglavnom ništa iz čelareva.

Moj ortak našao bubu u pici, ili panceroti, ne sećam se.