Prijava

Sad će dzeriko i gazimudo da se fuzionišu i da navijaju za cedevitu.

Da se ne lažemo, mi smo Evroligu, to jest učešće u istoj izgubili onog trenutka kad smo poraženi u hali Morača od Budućnosti u poslednjem kolu regularnog dela takmičenja.

+1 i najtačniji komentar koji sam pročitao negde na netu.

Биће мало касније и мајонеза и сенфа, баш сам нешто докон тренутно, па могу да терам шегу. Позз

Gospodin. Da l bi Pavlović ovo izjavio da su oni prošli
http://i.imgur.com/6uDN51i.jpg

jebem ja vas u usta, i sve novine, koji kao glavnu stvar govorite kako je vujosevic udario nekoga. ispade vujosevic veci problem od huligana i vodja navijaca (a iskreno izem ti ja takvog vodju koji sa svojih 30 god dobije batine od coveka od 56 god) i propalih politicara i kriminalaca koje ste primili u klubove da isti ne bi bili uhapseni, a to sve jasno govori o vama

ujo, ustašo, nije na treneru neke institucije da se bije po hodnicima sportskih hala sa nekim klošarima, jer, ako će to biti prihvatljivo, onda, kako ćemo razlikovati trenera od klošara? Ipak, u Duloovom slučaju to i nije teško, jerbo svinje debele smrde na kilometar.

nisam tebe vređao, tako da nemoj nemoj ni ti da vređas, nisam ustaša, bosančino glupa.
ps samo da ti uzvratim

OBAVJEST!
S obzirom na predstojeću višedecenijsku dominaciju:
Pozivaju se svi grobari da pređu navijat za ZVEZDU!

Naravno, ne mogu odmah u prvi tim, recimo ovi ostrašćeni Gazi i Džeri npr, moraju u podmladak FMP-a. Idu, navijaju za klince, nose majice sa Čovketovim likom, raportiraju Rasnom, pa ako se pokažu, ko zna, nebo je granica!

nisam ustaša

Leševi u Jasenovcu govore drugačije.