Prijava

Ovo za potres mozga Pavlovica je govorio i u cetvrtak. Pa boktejebo, ako nisi u stanju, ne igras, a ne pravis sranja.

Inace pedersko mu je ovo veceras "Ajd da ne komentarisemo nesportske poteze veceras nego samo o utakmici", a u cetvrtak je pola sata sa Grbom komentarisao da li je iskljucna licna greska trebalo da bude sudjena Blazicu. Sad kad su se navijaci i trener pace ponijeli ko govna, ajde da ne pricamo o tome. Da je eventualno bilo ovo kamenovanje na utakmici gdje je CZV domacin, jebes mi sve ako cijelu jednu emisiju ne bi o tome pricao.

Toliko o profesionalizmu.

Radonja dobročinitelj, nije hteo da ponizi Partizan.

хахах брат Борко се поново посрао по овом мајмуну, сваке недеље то ради, невероватно да га још увек нису гаговали :д

АХАХАХАХАХАХАХ

ahhhahahha ovaj usro grbu ko god da je grba

tegi prso nije ovo derbi hahahah ZNAČI JEBO GA JE FMP

хахахахах овај је очекивао неку реакцију, ваљда да неко вике "шуууук"

хахахахах овај је очекивао неку реакцију, ваљда да неко вике "шуууук"

хахаха то сам и ја помислио, прелол ситуација

хахаха, овај последњи објаснио познавање кошарке.

НИКО НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАНИ ЕФЕМПЕУ КАКО ЋЕ ДА СЕ ЗОВЕ

Koliko su igrači, pa donekle i trener FMPCZ (osim Blažića, Dženkinsa i Lazića) ispali gospodstveni i to treba naglasiti, toliki im je mahinator prvi čovek. Ti igrači su igrali mentalitetom koji nije svojstven ciganisanju, nije bilo sitnih podlostii trikova, pp aparata i verovatno su zato i pobedili, verovatno i to što imaju redovne i velike plate, ogromni pul sponzora i ogromno iskustvo igranja u Evroligi(Iako je bilo Blažića, ciganskih vođa i Beloševića). Ovo nije nikakvo podilaženje ciganima, posebno ne ološu Čoviću (koji da živimo u pravnoj državi bio bi na robiji već odavno) ni Vučiću (koji prema KK Partizanu ima maćehinski odnos, ne ponaša se kao premijer svih građana, favorizuje jedan klub, i kao što rekosmo duboko smo svesni ko, kada i gde je dozvolio ovakav odnos snaga ) već odavanje počasti većini igrača FMPCZ koji su u pobedi bili veliki, posebno Marjanović i Luka Mitrović. Treba biti dovoljno veliki da se prizna poraz, uprkos Čoviću, Beloševiću i Vučiću i reći da je njihova pobeda ovoga puta bila zaslužena i kod nas nema otimanja pehara. Upada uoči i to da su se navijači FMPCZ posle godina suše zbunili u pobedi pa i ne znaju da je proslave kako valja.

Mi Partizan volimo, duboko cenimo što naši igrači ginu, daju krv, suze i znoj za Partizan, igraju za koru suvog hleba, kasne im plate po 6 meseci ili ih uopšte i ne dobiju (faktor država) i jedva čekamo sledeću utakmicu protiv Metalaca i sličnih ekipa jer Evroliga (posebno ovakva) u našem svetu odavno prevaziđena stvar, i iako volimo da pobedimo i navikli smo na to, nije bitno ko je sa druge strane, bitno je da igra Partizan. I sledeće sezone, sa Bezbradicom, Daloom, Đumićem, Kuzelogluem, Aranitovićem. NEMA JAČE LJUBAV

Pusti ti FMP i njihove igre na i van terena. Tu je prosecnom coveku sve jasno. Objasni ti nama zasto vec drugu godinu nema EL? Suplja prica o praznom budzetu, tek donekle pije vodu. Ko je skautirao i doveo Akojona, koji lici na malo preciznijeg basketasa iz blokova? Ko je dozvolio da Pavlovic potpuno psiholoski nepripremljen udje u seriju? Zasto je Gagic bukvalno pobegao u sred sezone? Zasto imamo dve i po krstene akcije, i to proslogodisnje za Bogdana, pa kad one ne prodju, ne znamo gde udaramo u napadu, i ocekujemo nesto od inspiracije pojedinca? Npr Muricevo "cupanje" ekipe u poslednjoj i Gagijevo u trecoj utakmici. To su stvari koje bi nama navijacima Partizana trebalo neko da objasni. Nas ne zanima ni Covic ni AV, ni njegov brat, ni FMP. Ne zanima nas ni sportski bezobrazluk i nekultura Blazica, Lazica, pogotovo Kalinica, koji decko igra sa tri srca. Zasto se onako olako preslo preko kradje u PG, gde smo opet vodili sa desetak razlike, pa izgubili? Objasnite nam zasto nam je ekipa kao tim totalno nespremna!
Na kraju, cestitke kosarkasima CZT, ne i rukovodstvu...
Cestitke i nasim momcima, kojima nemam i necu nikada nista moci da zamerim, pa i da izgube sa 30 razlike!

Елем, јел зна неко да ли се и даље игра Александар Пауновић Лептир негде кошарку? Понико у Котежу.

zadnje 3 strane

"jednom i mi da ispadnemo ljudi a ne stoka , doduse kad pobedimo, odajte nam priznanje grobari"

ima neko rumunjsku televiziju? zeleo bih vise da saznam o njihovoj kosarci i potencijalnim paćinim rivalima. Zbog reprezentacije.

mi smo samo mali fmp

cao janpi jesi se smirio malo?e rispekt sto si jedini bio ovde prvi dan posle jebanja da primis sve prozivke na sebe. doduse pokusao si i da uzvratis nekim nebulozama ali to ti oprastamo jer je samo dodalo na dramaturgiji ko kad sila stajls vice fak mi fak mi vrajt der jea bejbi fak mi

I onu drugu tabletu za dan posle nadam se da nisi zaboravio.