Prijava

Dobra pička ova Nikolija.

To se roka već dva meseca... :) KLABING KLABING
http://www.youtube.com/watch?v=1JGW10hLTUc

http://youtu.be/OOLio12duC8
Meni su pesme gde se spominje Balkan pogodne za KLABING

dionisijo, naravno odmah se sazna pratim ja , nego sad pred leto ako neko nije naucio ;)

Dzoni to je klasicna, mozda i najbolja klabing pesma, samo rokajte stize nam leto ..

Ove godine ću da radim i selfije u KLABINGU. Malo ih odradim u instagramu, pa na Tviter.

Stigli gastarbajteri , klabing picarenje kompromitovano ...

https://www.youtube.com/watch?v=SahpP3IrkOg

bez zajebancije ljudi, svi znamo kakve su to pesme, ali klabing je jedna od najboljih stvari koje zivot moze da pruzi i u klabingu ove pesme su suvo zlato, nemojte vredjati

po meni, je od klabinga samo bolja drkancija

Koji kurac ti pricas o klabingu, a kacis grand paradu? Brzo kajzenu molbu da si napisao, da ti promeni nick u Beki Bekic!

pa danasnji klabing je veoma slozen, najbolji je upravo ovaj klabing sto ja forsiram jos je i najpopularniji

Taj "klabing" sto ti forsiras jos se naziva i poselom.

Ne postoji klabing u Srbiji, ako ima par klubova poput 20/44, (Savamala?), Krug i Svemirska kafana gde ide neki taj zonf sa zapada što se tiče elektronike i toeto. Naša je žalost što se klubovima nazivaju splavovi i ostala rečna i seoska plovila sa sve žandarmima na ulazu i ranom od metka na izlazu. U ostalim gradovima nisam mnogo bio, ali recimo dae u NS veći klabing nego u begeu. I uvek su ljudi iz prestonice (klaberi, odnosno narkomani i lerdiji) dolazili u Vošu da se divljače, rasturaju koks i prave sranja po lokalima. Isti kurac i u CG, ko god pravi probleme, zna se odakle su došli.

Pazi ne idem sada već više po klubovima Marvelje, ali pre ih je bilo 50 u Beogradu i pucali su. Verujem da ih sada ima 100. Istraži malo.

Izuvali bolje neg' u srcu Londona po priči nekih koji znaju kako se klabingovalo u Londonu...nemam pojma to za Novi Sad....ja kada sam blejao Novi Sad je bio onako.....mekan. Možda se promenilo pa nema klubova sada više, ali nešto mi to čudno. AKo ih je toliko bilo pre 15 godina, nešto mi neverovatno da ih nema više.

zapali graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad