Prijava

jugs je 2000. sam je to rekao ozb

Pa realno treba ti vremena da bi s nekim mogao da podelis snimak govana sacekas bar do treceg vidjanja

pa realno xd

расни сјебо си један од најбољих форума ај ћути да те не бих размазо па писо овде анегдоту о томе

Eheheheheheeh kako si smesan xD

Čuo danas, oplako.
Dva lika neka bili na moru i prvo veče otišli u provod. Pošto sutek doštu nisu baš zapamtili put kuda su prošli, pomalo su i popili pa je to dodatno zakomplikovalo situaciju. Kad su se vraćali jednom se prisere. I ode u prvi mrak istovari se i obriše gaćama. Sutra po danu idu istim tim putem na plažu. Kad vide na onom mestu popa i shvate da se ovaj posrao na grob, a porodica dovela sveštenika da ga osvešta.

Rasni pls

Odličan aranžman za letovanje.
"Imate li neki apartman s pogledom na more..............................................i groblje."

"Imate li sobu koja se nalazi na liniji plaža-groblje, tako da moram preko groblja da pređem svaki put kad idem da se kupam"

"Au, matori, asam se odvalio...i ove Crnogorke najjače pičke...Ta, gde smo se ovo obreli?! Ne deluje mi kao išta što sam video u prošlosti, dozvoli da istovarim mladunče nosoroga iz čmara na ovoj lokaciji prepunoj neobičnih stabala"
http://www.spc-osnabrueck.de/foto/srpkso-groblje-1.jpg

Ortak se u petom osnovne iskenjao u gaće na času, al' ga bilo sramota da kaže, pravio se lud dok se oko njega širio miris svinjca moga dede, a posle ga je samo istresao kroz nogavicu ljoljo
*
U mojoj sada već bivšoj čkoljici postoji neko žensko čeljade koje se iz nekog razloga iskenja pa razmaže po pločicama, onako ostane otisak šake na zidu. Prvi put je bilo vrištanje, al' mi čak bilo i žao jbg, kolko mora da te usere da se odlučiš na takav očajnički korak, a kada su to tetkice, posle nekih mjesec dana, konačno obrisale, umetnik je obnovio svoju instalaciju u istom wc-u. Ženskom, normalno.
ovaj neki rad
http://everydayfunnyfunny.com/wp-content/uploads/2010/07/disguting-shitty-smile.jpg

Saću da vam ispričam šta mi se desilo u zabavištu ( davno to beše ). Dok sam išao u zabavište, gotovo nikad nisam išao da kenjam u njihovu klonju, uvek sam to radio kući. Ali jednom mi se žestoko prikenja, i ja, štaću, pitam vaspitačicu da me pusti. Ja to sve obavim i dobro. Kad nakon nekog vremena čuje se čistačica kako iz klonje urla AAAAAAAAAAA. Zove ona vaspitačicu i pita ko je zadnji bio, i ona kaže da sam ja bio zadnji, i onda sam najeb'o što sam se iskenjao i popišao pored šolje ( bila mi visoka šolja , pa sam se iskenjao pored nje ). lol

хахахахахахахах

Убједљиво најјача тема. И најјаче је што су се људи примили истог трена, нико се није чудио, шта који курац, говна на теми, буквално, него су сви почели са врлим сјећањима, већина прича јебе на випе нивоа.

Odlicna tema! Za pocetak, mene je ortak gadjao govnetom kad smo bili na moru, iskenjao se covek u vodi, i prebacio preko ruke, zamal' me u glavu nije pogodio.

Пост #3 на теми, видите.

ahaahahahahahahahahah

Nakon ovoga, svi komentari su besmisleni.

ajde i ja da napisem anegdotu

Dok smo ucili u OS obicaj je bio u nasem odeljenju da kad neko ode da pisa uletimo u kabinu dok to radi znaci kad mu mlaz krene i kad je hendikepiran rukama znaci nmz da se brani da ga gurnemo u ledja i on onda mora da ugazi i onaj cucava skolski bio pun govana ili pisacke svejedno. Eto to je to. Znaci pikiramo pikiramo gledamo ko udje i onda BUM! ulete u rupu nogom od cucavca BEM!

Bili smo na Zavojskom jezeru, drugarova vikendica u sumi, nigde nikog, mozes bombe da bacas. Nemoguca pijanstva svako vece, a negde u sredini ekskurzije dosli jos neki poznanici i otkinemo se ko klenovi posle celog dana alkoholisanja, ovi odose a mi polegasmo. Na suprotnoj strani iza kuce je bio poljski a na blizoj strani iza kuce suma koju smo vise koristili za wc jer je blize. Negde oko 3 ujutru mi se neodlozivo primoca i krecem da nabadam nekako po mraku da dodjem iza kuce do pocetka sume da odvrnem slavinu. Izmocam se ja, ko hiljadu godina da je trajalo, i vratim se neobjasnjivo, na glavni ulaz umesto na sporedni odakle sam izaso i koji mi ulazi direkt u sobu gde spavam. Prodjem celu kucu i legnem. Posle pola sata, vidim neka svetla, graja nesto, medjutim otkinut nastavim da spavam. Ustanem sutra zadnji i vidim nema mi ih patike, a ovi otisli da se kupaju, mamurluk da isteraju. Trazim patike pola sata, na kraj u necije papuce sidjem do jezera, ovi me napusise - epilog: dok sam mocao ugazio sam u neciji proliv obema patikama i pravilno ga rasporedio oko kuce i po celoj dijagonali kuce u razmaku od po pola metra. Sva sreca pa je laminat dole, moglo da se obrise. Patike u planinu bacene.

Murbi, jesu bile skupe tene?

Bile 110e kao nove, medjutim u trenutku zgovnjavanja su imale 4 godine i tendenciju da postanu sandale, zbog kilometraze, tako da nije snostra :)