Prijava

Dobrih pričica ima, baš mi se prikenjalo od njih, moraću da odem da se lečka olakšam.

Nije neka priča u poređenju sa sočnijima odavde ali sećam se davne devedeset i neke išla osnovna na rekreativnu na goč u neki centar za omladinu, bila rupčaga al ko je onda decu slao u hotel sa pet zvezdica. Elem, u kupatilu naravno čučavci a nije svako vešt da kenja u to pa poneko i omaši malo, aj ako je malo ništa strašno al neko bo'me omašio jedno pola metra, još malo pa van kabine. Da se zapitaš kako je stajao dok je srao ili se čak posrao u hodu dok je ulazio. Videle to tetkice, prijavile drskost pa nas postrojiše da priznamo ko je a deca ko deca pa bede jedan drugoga i najzad okriviše jednog debeljana. On udario da se brani ja nisam išao, pa ja sam išao ali nisam srao, pa možda sam se i posrao ali moje je bilo crveno a ovo je tamno smeđe i najzad uđe u kabinu da demonstrira kako zna da se namesti na čučavac. Međutim, kako su pločice bile klizave ovaj se oklizne i uvalja u to govno kao plovka a po sumnjivom manjku šoka i gađenja zaključeno je da je nedelo stvarno njegovo pa je još morao i da riba.

video sam dinkica uzivo.

Ja sam se sa govnetom i rukovao :(

zamisli hodas ulicom i nosis govno u tegli

Ja sam setao usran pre jedno 3,4 godine skoro 10 sati. Ne usran kao beba, nego sam prducnuo, izletelo mi malo, ja nisam provalio, i tek kad sam kuci dosao , video tarzancice. Od svaki put kad prdnem imam tripove... :D

kad sam cekao ortaka ispred ulaza da idemo u grad,desilo mi se isto...sreca da mi se desilo tad,pa sam mogao da odem gajbi da to sredim,posto zivim blizu,a ne u gradu kasnije

Dobro me crnigrujan podseti na rekreativnu. Isli mi na ekskurziju u srednjoj i drugarici se u busu prikenjalo. i ovaj stane da ona kenja. Vraca se posle petnaest minuta, crvena u licu. Sedi na poslednjem sedistu (onih 5 govana) gde sve naj ribe sede. Kako prolazi krzo buz tako svi mi koje nas je prosla pocinjemo da vristimo od smeha. Ona se riba iskenjala po svojoj do kolena dugoj kosi i jos ide do kraja busa da pita drugarice za maramice koje je zaboravila. Ispostavilo sa da je gacama obrisala dupe. Sva sreca pa nije nosila tange. A necu skoro zaboraviti taj brizir svetlosmedjeg govneta umsenog u crnoj kosi. JEBENI TARZAN!

Kao klinac, moj školski iz osnovne je konstantno podjebavao dedu jer čovek čisti štalu, a on je još mali da mu se pridruži. Deda jednom popizdeo i nekoliko kilograma svežeg stajskog đubriva pokupi vilama i kada je školski ušao u štalu da ga zajebava deda vile istrese posred face. Smrdeo je tri dana i više nije zajebavao dedu.

Sestra i ja na selu, isti onaj put kada mi je strsljen banuo u vece. I dolaze mama i tata kolima po nas. I kako su prisli kapiji, sestra potrca: "Mama! Tata! Mama i tata su dosli!" I oklizne se na jednu balegu, a lice sljus u drugu. Kako pocrveni svaki put kada joj to pomenem.

Ovo sam čula od vremešnijih od sebe : ide lik da se nađe sa devojkom, nigde WC-a kad mu treba. Šiba ulicom Narodnog Fronta. Kad je shvatio da je vrag odneo šalu i da će se izbrukati pred njom, svrati u nekakav mračan prolaz. Skine se i čučne. Odjednom, pale se svetla i silan narod počinje da kulja. Nego ga pljune, neko šutne... i on navuče jaknu preko face i dovrši akciju.
Mračan prolaz je bio izlaz iz bioskopa 20. oktobar.

Ovo je prica nekog lika sa Vuke,ali ne secam se tacno kog niti na kojoj je temi tako da cu morati svojim recima da ispricam.

Drugar moj iz osnovne skole u petom razredu odjednom nestao sa engleskog.Vraca se posle dva casa u skolu i prica kako je isao kuci da se istusira.Mi kao sva deca poceli da ga podjebavamo da ne laze i da kaze zasto je stvarno otisao i posle nekih pola sata pukne i razdere se ONAJ HANS I DRAGISA ME NAMAZALI S GOVNA U WC!

Ja sam oplak'o kad sam procitao to...Inace,Hans i Dragisa su neki cigani.

Setio sam se jednog vica vezanog za ovu temu... Nisam bas siguran oko aktera, ali ajd da probam.

Otisao ti neki nas biznismen u Indiju da ugovori neki posao. I tako uzme taj Indijac da ga provoza kroz ulice Nju Delhija i tako se voze oni gradom, kad odjednom neki mali klinac na sred ulice stade, skine pantalone i gace i krene da sere na ulici. Nas biznismen covek zinuo zacudjen, Indijca blam, pita ti ovaj nas kako je to moguce i ovaj mu odgovara da tako ljudi kod njih imaju obicaj da stanu na sred ulice kad ih uhvati. Nije puno proslo kad su naisli na nekog coveka koji je isto tako stao, pa na jos jednog, itd. Zavrsi ti nas biznismen to putovanje, vrati se u Srbiju i odluci da se oduzi indijskom kolegi. I tako ti ovaj dodje kod nas, nas covek krene da provoza kroz Beograd i voze se oni tako Kneza Milosa kad odjedanput neki covek na sred trotoara staje, skida pantalone i gace i krene da sere.
Sav odusevljen, indijski biznismen kaze: "Aha, ima toga i kod vas!"
A ovaj nas mu odgovara: "Ima, na zalost. Taj koga vidite tamo, to je indijski ambasador..."

Za vreme studentskog protesta 1996/97, dok smo u koloni šetali po gradu, na dnu Beogradske ulice naletimo na Bratislavu Bubu Morinu (bila neko mudo u JUL-u ili SPS-u i komesar za izbeglice) u službenom vozilu, parkiranom sa strane na trotoaru. Ona se izbezumila od straha a mi počeli da se zajebavamo, malo joj skandirali, mahali indeksima, neko joj malo lupao po kolima, neko ljuljao kola, sve u svemu, malo se sprdali ali nismo bili stvarno agresivni. U tom trenutku, prilazi i jedna starija žena, što bi rekli "prava beogradska gospođa" i kaže nešto kao "Ma govnima nju treba namazati". Mi kao da da, hahaha, gospođo, care i sl. E sad, sve bi bilo lepo i dobro da gospođa nije vrlo ozbiljno shvatila samu sebe, pa je počela da se osvrće i da vuče ljude za rukav, tražeći govna, ili bar novinu da se neko na nju posere. Kada smo videli da je vrag odneo šalu i da ćemo da seremo i kad nas ne tera, mi se povučemo, a i žurka oko Bubinih kola se već razilazila. Uveče smo svi bili u prilogu na BK TV, a Buba Morina je na konferenciji za štampu izjavila da joj je život bio ugrožen, a za nas je rekla da smo svi bili izbeglice ili članovi SPO-a, da smo mahali članskim kartama SPO i izbegličkim legitimacijama i da je pola nas prepoznala iz Komesarijata za izbeglice. E tad mi je bilo žao što ne poslušasmo gospođinu inicijativu za govna.

Ovo sam čula od vremešnijih od sebe : ide lik da se nađe sa devojkom, nigde WC-a kad mu treba. Šiba ulicom Narodnog Fronta. Kad je shvatio da je vrag odneo šalu i da će se izbrukati pred njom, svrati u nekakav mračan prolaz. Skine se i čučne. Odjednom, pale se svetla i silan narod počinje da kulja. Nego ga pljune, neko šutne... i on navuče jaknu preko face i dovrši akciju.
Mračan prolaz je bio izlaz iz bioskopa 20. oktobar.

Zar to nije pricao Mali Prst kao svoj blam svojevremeno? Ili bese neko drugi?

Govorim tiho i nosim svoje govno sa sobom

Lazićev deda je vadio gnoj velikom kašikom iz kurca jednog ovna. Priča nema veze sa govnima, ali je podjednako gadna.

Најгаднија.

То је урбана легенда Мајав, а биоскоп је Козара

Šta znači to "urbana" legenda, mislim jel postoji ruralna legenda?

рурална легенда ове урбане легенде би била типа вако,

на кобасицијати ти се присрало и ти шташ кудћеш одеш међу неке тезге да га пустиш кад одједаред крене музика попале се светла и људи почну да играју коло око тебе

То би била рурална легенда

постоји, ал ми не знамо те приче о тракторима, сену, мекињама, шишањем оваца итд...

Qwebeck mora da je blajvagin dupli!
Što si koji moj otvaro temu fejzaro čkode?! PU!