Prijava

Ja bih da mi vratimo Pižona, jes da je go kurac od trenera i da nam je igra bila odvratno očajna ali su konferencije za štampu bile vrhunska zajebancija, umirao sam danima na to.

Bar da imamo nekoga da se šprdamo sa njim.

Што не кључате ово?

Kako on uspeva da zavede red u svlačionici, mene to zanima.

Da, Ljubinko Drulović bi bio dobar kandidat. Kontam da Đukića boli jaje da dođe ovde, plaćaju ga previše dobro u Valensiji, a već je jednom najuren.

И ја бих Станојевића или Друловића, али под условом да имају неког ментора нпр. Радомира Антића или Бору Милутиновића. Нешто као што је Партизан у кошарци урадио 1991. године када је тренер постао Жељко Обрадовић, а ментор му је био покојни Александар Николић.

Dobro, Aca ih je sve naučio zanatu, i Božu Maljkovića (koji mu je bio i najdraži učenik kako on kaže) i Karija... Ne znam kako bi to funckionisalo sad, zbog autoriteta i to...

И ја бих Станојевића или Друловића, али под условом да имају неког ментора нпр. Радомира Антића или Бору Милутиновића.

Da, i sa ovime se slažem. Mislim da i nema tu nekog drugog izbora. Samo naravno to sve mislim pod uslovom da imaju slobodu odlučivanja ko će da igra, kao i da dobiju apsolutnu podršku nacije.

Mihajlović je od starta krenuo samo da sere.

SIMUNICU JEBEM TI MATER!!

Какво бре кључање, ова тема је жива док су јој деца верна!!1

Ако му дају нов уговор обећавам да више никада у животу нећу гледати репрезентацију до краја живота, макар постали светски прваци.

Ма неће овај прихватити, па толико образа има..

Њему су образи толико танки да му се зуби виде кад су му уста затворена.

до јаја. дај боже да прихвати, а могуће да ће да прихвати оно класично из ината сви су мислли да ћу дидем е саш да виш. до јаја с толетове стране, у србији земљи чуда и контре де је све наопако ово се могло очекивати, с тим што овога пута ми се то допада.