Prijava

Baća gazi preko 40 dal si lud ololo

Погреши човек, мошда сам и ја некад...

Читао сам и раније о тој генерацији Пистонса, али ове детаље нисам знао:

Pistonsi su u svojoj dvorani skidali zaštitu sa dijela obruča koji dodiruje tablu na strani ispred njihove klupe. Na taj obruč je bilo izuzetno teško pogoditi šut. Tako bi Pistonsi kada napadaju na tu stranu obavezno imali zajedno u petorci Salleya i Rodmana kao najbolje skakače u napadu. Odbranu su na toj strani igrali uglavnom u drugom poluvremenu gdje bi većinu minuta dobili Laimbeer i Mahorn koji su sjajno gradili reket nakon promašaja protivnika. Ispumpati loptu ekipama koje igraju brzo? nikakav problem. Pistonsi su kući radili i to. Lakerse je uvijek čekala takva lopta da ne bi mogli razviti svoju brzu igru kontranapada.

Laimbeer je tada već veterana na kraju karijere, NBA legendu Mosesa Malonea tokom naguravanja povukao za zaštitne naočale i zatim ih pustio...

хахахахах

БЗЗЗЗЗЗЗЗ ВРОНГ!

Иам између те две процене, тојес тријес.

Него, стварно су то скандирали Салету у Пиониру, бедара. Пробаћу да нађем снимак.

Тилмо, је л' мораш на све живе теме да довлачиш ЦЗВ-Партизан расправе? Гони се у курац или бар на тему за препирке.

До јаја потез на 1:36 и тројка на 3:20, ко Богдан пре неки дан. Нисам гледао његове потезе досад, мада ми се чини да је Вилијамс ипак имао за нијасну луђе асистенције.

Ćilmo, neki su psovali i vređali Krstića na ovoj poslednjoj utakmici u Areni kad nas je punio. Jbg, meni ništa čudno pošto u toj masi mora uvek da bude određen procenat ljudi specifičnog mentalnog sklopa, tako nešto kao ti.

Pa prozivali ste i Vučića a čovek vam pomogao, našao sponzore i to ništa čudno za vas. Sad zbog vas ni Zveda više neće da dobija pare :/
Počeće te i Vujoševića još malo da prozivate.

Млатони, цела хала је скандирала. Али, нећемо више о томе. Да не улазимо у расправу, само сам поменуо.

Све би ја вас у рудник соли.

Ćilmo, neki su psovali i vređali Krstića na ovoj poslednjoj utakmici u Areni kad nas je punio.

Pa ko će koga ako ne svoj svoga lolo. Seti se samo kako se Pekmen radovao za svaki koš protiv nas kada je igrao za PAO i tada je bilo budala koje su zviždale.

Да се не враћам на то, контам да сте доста млађи од мене, тј нисте гледали ту текму. Ја сам од оних који навијају за наше клубове у Еврпи, гледао сам тад и Партизан, а највише се радовао Салету зато што су неку год пре тога освојили ЕП. И дочекали га аплазуом, мени мило, и ода почео да пуни кошевима а цела хала у глас почела са вређањем, и дан данас се сећам тог нелагодног осећаја.

Не желим да вређем Гробаре овим, не мислим ни да смо ми бољи, него случајно се сетих тога, кад га неко малопре помену. Лош смо бре народ, лош.

Сасам гледо Борац-Црнокоса, добра и неизвесна текма, али највише захваљујући судијама који су нам поклонили победу што ми је чудно с обзиром да гледам Црнокосу дуже од десет година и нисам досад видео овакву наклоњеност.

Пријатно ме изненадило што је хала била пуна јер сам очекивао 500 људи максимум јер јебига не игра се са Партизаном него са клубом из селендре. Сад да јебемо ове Ваљевце и биће ехтра, можда дочекамо крај сезоне као шести.

да јебемо ове Ваљевце

Je ba će vas Petar Po po vić!
Metalac bi mogao da dobije Paću da nisu seljačka ekipa, a i onaj Đokić (trener) jebemgausta ne zna tajm aut da traži, 8 napada ne mogu da daju koš, on kulira. Nije nemoguće da bude 6. Crnokosa, realnije je 7. mesto, ali nije nemoguće...

Kakva utakmica Real-Valensija!!!
Dala bi im Valensija 120 poena da sudije nisu počele da jedu govna u 4/4 što pod pritiskom publike, što pod pritiskom smradova iz Reala, što zbog -20 na domaćem terenu!
Luča će uz Micova biti najveće pojačanje reprezentacije u odnosu na EP, ako zanemarimo povratak oporavljenog Tea.
Opet ćemo da kidamo.

+ 20 za goste. Fala na linku baš se pitao imal.

Hohoho crnjo silovito kuca. Jebi Crnokosu!

ЦРНОКОСА ТАМНОПУТА!

Врх страница са болесном базом података и могућностима за претрагу. Можете да извучете Х2Х свих клубова (мада уме да зајебава, мени је једном прескочио једну утакмицу иако је има у бази. Није само кошарка, букмаркујте нема шта не може да се нађе:

http://www.linguasport.com/index_x.htm

Crnokosa e ebanaaa! Ešton Mičeeeel!!!!!