Prijava

Možda prodaje i pse.

moze do 400 kg

http://www.texaswebspace.com/RAweb_img/HMtoPost/M_0415littleVan.jpg

autoprevoznik musssashe
samo za vlastite potrebe

murbi plaćeni hitmen za mafiju, kovne nekog za lovu pa ga u formi kereće hrane distribuira po Vojvodini :)

Jefinije je da koknutog stave u pomije. :)

nije jeftinije - ovako dobiješ kintu od kučkara, a zna se da vojvođanski kučkari najbolje hrane svoje ljubimce :)

Ovako uštekaš kintu kojom bi platio hranu za svinje...sve je relativno. :)

А Мурби, видео сам оне контејнере од неког пресованог стиропора за превоз замрзнуте хране, упакујеш у то и нађеш неког комби превозника, не верујем да би се одмрзло за пар сати пута.

Додуше, сад иде лето.

Jebeš bre kerove, šalji jedan paket vamo. Ja gladan.

Cilj teme je jednostavan, tako da ako poznajete nekog ko sljaka sa hladnjacom i cesto je ovamo mozete dati kontakt :) .

бавим се производњом природне хране за псе која изгледа овако:

У НС би неки људи хтели пробати

Tico provaljen si, ovde ti nešto ne štima. A el ono u NS-u ili u Nišu nađena ona mačka odrana, i ispržena, koju su kasnije bacili u park i otišli?! Murbi sumnjivo mi to nešto... Gde si bio u noći između 7. i 8. novembra?! Aaa?!

нађеш неког комби превозника, не верујем да би се одмрзло за пар сати пута.

Sad bez zezanja, to ti i ja savetujem, po mogućstvu da taj već ide u NS, pa da komotno ponese i to tvoje, ne znam koliko je teško, al tako bar ja obično radim, i obećam mu flajku rakije kao nagradu (ne dam mu kad krene da se ne strmekne negde nedo Bog), da se oleši kad dođe...

pa sad je sve jasno. čovek proizvodi "hranu za pse"... i baš mu HLADNJAČA treba... na relaciji sa juga srbije na sever....

Sveže šiptartina za pse.

Evo, ja ću se kod veterinarske inspekcije raspitati. Oni najbolje znaju.
Ova tema je morbidna.
Kako ti uopšte pada na pamet tako nešta, bog te neubio! Šta misliš da nečije skupocjeno pseto lipše od tog tvog kulinarskog pripravka?
Iako su psi u pitanju, hrana se ne smije tako prodavati i distribuirati. `sti normalan?!

Леприкон Ниш Експрес је најгора варијанта пост експреса, зато што наплаћују 1000дин по граму послате робе ☺ , а и овде се ради о замрзнутој роби.

Онда наватај југопревоз крушевац, нађи љубу кују и брку, они стално возе ниш-крушевац-београд-нови сад... реци му да ти тиџић мали дебели реко да ништа не наплатите и ето ти решења

Jel ono snicla? Ako jeste AV AV AV VAF VAF VAUUUUUUU

Da ne lutas... Imam ja Kuma koji stalno salje suhomesnato kojegde, radi kompenzacije sa svim klanicnim industrijama, ne bi ti to primio u hladnjacu uz svoju robu nema tih para, ako bi ga navatala neka kontrola (a ima ih), nadrljao bi. Tako da mislim da ti to niko nece uzeti u hladnjacu. E vec neki kamion ovako bi dosao u obzir.

Imam ja garija sa kombijima. Nisam siguran da ima ladnjaču. Povežem te, pa posluj. Ako ti je unosan taj posao i on nože da obezbedi uslove, neće te odbiti. Vrlo je ozbiljan kada je posao i prevoz u pitanju. Pa se javi ako želiš.