Prijava

Kad se setim nekog događaja IZ DETINjSTVA kojeg me je tada bilo blam, a danas kada se toga setim, ne bi trebalo, a ipak jeste.

Da počnem:
...kad sam poljubio komšinicu od (tada) 45+ godina u usta, slučajno, dok mi je čestitala rođendan.
...kako sam glasno pustio gohluba na času.
...kad sam ukrao sličice za album, a prodavačica(prijateljica moje keve) me videla.
Nastavite...

Kad mi su mi vrata od busa zaglavila nogu kod stepeništa a ja plakao. Bio sam baš mali

Kad smo se skupili kod ortaka tek posto smo izvalili desanku, gledali tv i drkali na spot Moby Dick-a kad on trsi onu plavu u krevetu, i krenu da se otkljucavaju vrata, svi pobegnu ja ostanem spustenih gaca, i vidi me ortakova keva, koja radi sa mojom kevom, i bar 3 puta nedeljno mi je u kuci.. A plus je MILF....

Kada sam pogrešila zgradu kada sam išla kod drugarice koju dugo nisam videla. Zakucala na vrata držeći mačku u ruci i viknula "Vidi ko nam je došao!" Devojka koja je otvorila vrata me je bledo gledala pa je viknula za mnom da joj vratim mačku pošto sam onako postiđeno i začuđeno i dalje nosila njenu mačku sa sobom. :)

Au, opasno bdvlga...
Inače

drkali na spot
Moby Dick-a kad on trsi onu plavu u krevetu,

"dužna si mi ostala" je spot, i ja sam bio nevaljao gledajući ga, hahha kako su ljudi slični nevera...

Meni je keva našla pornjavu u školskoj torbi, htedoh u zemlju da propadnem.

Jok, pesma je "Ljubomoran". :)

Prvi put sam se napio na babinom parastosu, neki starci me ohrabrivali da popijem 3-4 piva, posle sam lego na klupu da spavam.

Mene naterao ćaletov prijatelj da štipnem konobaricu, a ona se nasmejala i stavila me u krilo još.
E da je tako danas...

Kad smo ortak i ja kuću seoskog popa uništili blatom Jenki Zulu forom. UNIŠTILI. Gađali preko 3 sata. Čovek radio belu fasadu 3 meseca pre toga... Svi saznali za to. Baš blam...

kad sam učiteljici rekla "mama"... verovatno je bilo i gorih blamova, ali sam ih opušteno blokirala....

Svi moji blamovi su danas moje potisnute uspomene.

Imao sam 6 godina, čekao sam sa ćaletom da uđemo u stan. Međutim on se zapričao sa komšijom i ja odem sam do vrata uđem i lepo zaključam. Onda ne znam zašto, uzmem lemilicu i izlemim tj. izbušim sve patike koje smo imali ja i sestra. On je zvonio i zvonio, a meni je bilo smešno što on tako zvoni a ja ga zajebavam i nisam mislio da otvaram uopšte. E sad pošto je komšijin krov bio do prozora, ćale od komše uzme merdevine pa se popne na krov i dođe i pokuca mi na prozor. E onda ide čuveni dijalog kroz prozor:
-"Tata, a šta ćeš ti tu?"
-"Otvori sine da ti kažem!"
I ja bolid otvorim i on me ubije ko sličku, još kad je video da sam izlemio patike tek me je tad izlemao debelo. Nemam pojma što sam to radio...

Drugi blam je sličan kao kod bvldga. Gledali smo pornjavu kod drugara, doduše ne spuštenih gaća i keva mu uleti usobu, vidi nas.

Кад сам кренуо да причам неку рандом причу у којој је један друг нешто смешно урадио и причам ја тако и кажем "А Хари ретард дошао" и сконтам да Хари седи на фотељи иза и каже "о коме ти то шириш да је ретард", а мене жив блам поједе. Мисим, није се он љутио знао је да се зајебавам ал баш ми је пуно помагао човек тих дана, и даље се осећам ко говно кад се тога сетим.

Kad sam bio klinac, možda 3 godine maksimum, nisam znao šta radim i vidim ja kevu i sestru mažu lak na nokte i meni se dopadne i ja namažem na palac dok one nisu gledale i izađem napolje.. 2 godine su me zvali ženski petko, hteo sam da umrem zbog toga... :D

kad sam učiteljici rekla "mama"...

Znam taj osećaj, još gore, to sam isto rekao razrednoj u četvrtom srednje...

Uuu Džordi i mene je uhvatio blam dok sam čitao.

2 godine su me zvali ženski petko

ма кога ти лажеш, гарант те и сад тако зову, ти надимци из раног детињства су завјекивјекова лоло

haha, srećom preselio sam se tada, možda me tako i pamte :)

kad sam učiteljici rekla "mama"...

ја сам наставници српског једном рекао ТАТА! :Д