Prijava

ma brate nece karticu da mi odobri vec 3000 puta sam pokusavao i resavao probleme korak po korak, i do banke sam sad bio i nesto je sa karticom bilo u kvaru i kao sredila mi je to, ali opet izbacuje neko sranje. znaci pojma nemam

Koja kartica, koja banka, koji ti je iznod na kartici

one and only, kombank, 3000 din
sve je kako treba uradjeno, nema vise sta, i posle svega mi izbacuje We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date.

i istrazivajuci ovaj problem, uporno je izbacivalo da je do banke a ne do njih.

http://vukajlija.com/forum/teme/51586-paypal?strana=3#post_3780977
Hahah
Izvini radjaed kuplung nije ni tvoj komentar los samo je ovaj bolji. Ako hoces mogu da linkujem i tvoj post kasnije i nasmejem se na njega.

rem, na kraju sam dosao do toga da kao postoji neka zastita pri dodavanju kartice, da trebaju oni da se kontaktiraju, premda sam ih kontaktirao 3 puta do sada, i da skinu tu ''zastiti'' kako bi se omogucilo povezivanje naloga i kartice. Znaci, ne znma

Mora da prođe nekih 24-48 sati od preuzimanja do aktiviranja kartice.

može, bergas, značilo bi mi

panć, šalji mejl pejpalovom supportu odma

al ako je banka nešto popravljala s karticom, velika je šansa da će kartica da prihvati te popravke tek za nekoliko sati, ako ne i za 24 sata, pa probaj kasnije

nije potreban devizni racun za one and only karticu,
uzeo sam karticu pre neka 4 dana, al danas su radili ispravke
strpicu se, taman da stignu odgovori od pp

Ojadiće te na konverziji. Jer paypal kao osnovnu valutu ima dolar. A kao osnovnu evropsku gleda evro. Da bi ti na racun prebacio dinare imaće duplu konverziju, dolar u evro, i evro u dinar. I to u boljem slucaju, ne znam kako funkcionise taj racun. Tj. Slucaj u kom banka ne vrsi nikakvu konverziju. Mislim, be znam za sta planiras da koristis PP, ali ako planiras da sljakas nesto sitno, i da realno mesecno zaradis oko 300$, na mesecnom nivou ces sigurno biti na gubitku 10$ u odnosu na devizni racun. Mozda i jace.

Nije to neka kinta, da se razumemo, ali ako si sirotinja za te pare mozes pet puta da se vozis taksijem u cacku.

Ne možeš nikad da izbegneš konverziju, čak i kad koristiš dolarsku particiju u banci i imaš pejpal setovan na dolar. Firma VISA je posrednik, a ona u Evropi koristi evro kao međuvalutu li tako nešto, tako mi rekoše u banci

da peva sa troškovima od trijes dolara na trista dolara

Rađe, da ali sa dinarskim racunom ide -> dolar->evro ->dinar
Sa deviznim
Dolar ->evro. Pa ti u menjacnici konvertujes po mnogo boljem kursu. Jer je njihov kurs bas golema kurcina. Sigurno smanjuje troskove za desetak dolara deviznim racunom.

Plus takse, plus fiksnih 5$ po povlacenju, dva povlacenja mesecno, po pet dolara ode tu, plus kada ti neko uplati trista dolara, tebi legne recimo 280-285. Pa kada povuces na racun ostane ti jedno 275. Jer i kod njih postoji takse i sranja. U sustini, zasto bi pored svega toga gubio jos 15 na konverziju evro-dinar.

ma da rem, tako nesto uzimam mesecno al ne smeta mi to konvertovanje i gubljenje na tome, i pp uzima 5 po svakoj transakciji.. videcu sve u svemu.
inace, nazvao me je lik sa pp i pricali smo 10ak min, sve mi je on sredio IZ SVOG KABINETA xd

Sad su uveli da kao morate da sačekate 21 dan dok oni "provere nalog" a pritom skinu odmah svoj deo dok Vaš čeka njihovu proveru. Svi krenuli da zavrću deco. Pazite se.

ejduse, da li ti je nekim slučajem ukinuta mogućnost da otvaraš nove teme?

Sta rade mocnici e