Prijava

Trazite da se uvede nedeljna kvota, a ne dnevna, i nema vise ovih problema.

Треба дефинитивно увести ограничење, чак и "провереним" ауторима. Такође, ако неко напише неку пар екселанс глупост копирану с фејса или слично, онемогућити му да напише нешто још дан. Кад год скупим воље за читање, после 2 стране изгубим живце. А и шта има неко да пише 10 дефиниција дневно, нека напише у Њорду и сачува, па нека после качи на форум. Морамо стати на крај хиперпродукцији и ето више читања и квалитета, колико је то год могуће.

Trazim da se uvede nedeljna kvota, a ne dnevna, da ne bi bilo vise ovih problema.

Како би ово могло да допринесе томе да клинчадија крене да затрпава сајт?

Знам шта си рекао Срето,него видим по коментарима да се провлаче предлози за враћање система 3 дефке дневно. Мислим да и сад у животу остаје гомила дефки које не би требало да буду ту. Ако сваки нови аутор буде имао 3 дефке за писање, модови ће имати још више посла око брисања глупости,и постоји већи проценат могућности да у животу остане нешто што није квалитетно и није потребно овде.
Реално,веома мали проценат нових аутора пише нешто вредно пажње, а они који покажу неку вредност су врло лако уочљиви. Никакав проблем модовима није да им одаберу нешто и омогуће већи број дефки за писање.

ДП:

Ti, doduše i čitaš solidno, ali i to može bolje.

обавезе брате. немам баш толико времена за ово.

Kako da napišem 32 defke za 24 sata?
PROTIV!

Stop represiji nad pisanjem.

bojanboj

Kako da napišem 32 defke za 24 sata?
PROTIV!

ЈЕДАН ЈЕ АБРАКСУС КАПИТЕН!

dobro sto se mene tice moze

Боље да установите један дан недељно за одабир лузерима у успону и тад одабирате овим каурима што имају право на једну дневно. Бухахахаха

И два дана у недељи којима ће бити одабиране дефке Владимира Никовског.

А то немамо већ?

Немамо тачно одређене дане, овако одабирају без неког утврђеног плана и програма.

YeahBatch
И два дана у недељи којима ће бити одабиране дефке Владимира Никовског.

Ja sam za to da budu samo dva dana sedmično kada se iste ne biraju.

radije bih čitao te defke novajlija ''luzera'' kako ih nazvaste nego ispucavanja tipa http://vukajlija.com/recnik/autori/166740/definicije?order=time. Luzerima treba dati po 5 dnevno da pišu.