Prijava

Dakle, potoji li? Da li su komentari postali nešto drugo osim feedbacka na sadržaj? Tačnije, da li se komentarišu autori ili ono što je napisano? Može li se stati na kraj tome? Da li se pumpa skor pišući na svaki komentar "Hvala, brate"? Ili je ovo možda precenjen fenomen? Da li je ovo spontani fenomen, ili isplanirani?

Postoji. Ja je predvodim. Imam u Incognito prozoru na Google Chrome otvorenu Vuku, gde sam izlogovan, da mogu da vidim autore. One manje poznate napljujem, tražim da li plagijaju, govorim kako su im defke govno, a sve to kako bih imao balans i očuvanu reputaciju, da onda onim poznatijim autorima, na ovom drugom prozoru, gde sam ulogovan, mirne duše mogu ispod defki da govorim kako su do jaja i tako to.

Ovim prvim sam zaradio takav respekt, da moj komentar zaista vredi i donese masu pluseva.

NE MORAM ČAK NI NA ČETU LINK DA OSTAVLJAM, KOKO SAM MOĆAN!

Постоји, навлаче се плусеви, испланирано, бан решење!

Вукајлија је пропао некад је био смешан модови су криви уа уа уа еее а некад је ово био добар сајт, одабирају неке глупости од кафке и агилног и између себе а моје генијалне постере неће да одаберу, ја сад театрално одлазим збогом!

Ne postoji. A i da postoji morao bi da platiš deset posto u plusevima i patricima da bi nam se pridružio.

Provalio si sektu provirone saće da te napadnu sa komentarima !!!

Ја сам театрално отишао на три минута, ал сам се улоговао само ово да кажем: вукајлија је пропо и некад је ово био добар сајт а сада није.

jebo defku ako nema nijedan komentar...
volem da komentarišem

Ја скоро увијек коментаришем дефке без коментара (на које дам +).

Dole komentatorska sekta, već sam pisao o njoj na par mesta, mrzi me da se ponavljam. Čitajte definicije i ocenjujte, ne morate na svako sranje da stavite komentar.

treba komentarisati
šta treba, da te defke niko ne vidi? Da se sakriju?

MRŠĆITE ČETERI S FORUMA O.o

jebo defku ako nema nijedan komentar...
volem da komentarišem

+1
Šta tu ima loše...
A i kad se komentariše autor čija je defka, možda se kaže nešto o njegovom pisanju od pre, pa onda iznenadi nečim što nije imao u opusu... KOMENTARI JEBU!

Defke se vide ako čitaš definicije, uđeš lepo gore na DEFINICIJE, i kreneš redom da čitaš, ili ako nećeš tako, možeš da preko kalendara po danima gledaš i to od najboljih ka lošijim. Eto, jebali vas komentari jebeni. Nije ni problem ostaviti komentare, ali 90% se svodi na: "Jaoo, maco iskidala si mwah" ili "To kralju, jebi ne vadi" i onda sijaset "Hvala :*", mršćite bre.

TAKOJE KUME!!!
na profilu sam pre desetak dana i napisao da sam ponosni član ove sekte
a i 90% defki koje ocenim je zbog komentara

Nisam mislio na svaku ali na neku defku od pre 2-3 godine koja nema komentara a dobra je, treba baciti komentar.

Ludače Čače, ne svodi se toliko na te stvari. A i često bude neka sprdnja u komentarima što je dobro. Tako da treba komentarisati i zbog popularizacije dela, zbog samog autora koji je napisao, sprdnje, a često i izleti neka ideja za defku.

Čače, ima nas koji volimo nešto da dodamo na ono što pročitamo. A što ne i da pohvalimo? Jebi ga, na defkama smo, ako komentarišemo, znači da čitamo i ocenjujemo. Ne palamudimo na četu i forumu kako su defke danas govno.

Defke se vide ako čitaš definicije, uđeš lepo gore na DEFINICIJE, i kreneš redom da čitaš, ili ako nećeš tako, možeš da preko kalendara po danima gledaš i to od najboljih ka lošijim. Eto, jebali vas komentari jebeni.

Probao sam Čače, pročitao sam za sedam meseci SVE defke koje su objavljene, a niko nije obrisao. Pročitao sam i gomilu obrisanih. Ne mogu da ćutim pa da me jebeš. Moram reći nešto.