Prijava

@ Clannad

Ko'i sam glupander.

Još uvek tu ništa nije smešno. A dobro, smešno je degenericima jebiga, njima je smešno i da dave mačke. Valjda ih zato i dave. Da se nasmeju ponekad u svojim čemernim životima,

Ko'i sam glupander.

Možda i nijesi... i dalje ne znamo je li Tandrčku smiješan sadržaj tog članka, meni je samo smiješno ovo što sam gore reka.

Radim sa jednim čovekom elektriku i imamo neke merdevina na rasklapanje. Mogu da stoje ovako /\, a mogu da stoje i ovako .--. (kao most).

Danas na poslu čistim ja ono što sam štemao ceo dan, lopatam, skupljam sitan šut. U jednom trenutku čujem jedno veliko BUUUUM!!! Ja odlazim u drugu prostoriju i imam šta da vidim: Kolega je ubacivao doznu u zid i gipsao - gipsovao, kako god. Stajao je na merdevinama u most poziciji i propala mu jedna noga pa je pao sa sve merdevinama, tokom pada udara glavom o zid. Ćelav je i nizak pa mu se na ćeli vidi trag od udarca i kako je propao, nakrivio se onako sa merdevinama i noga mu ne dohvata tlo, pa je nab'o jaja i čmar. Psuje, jebe majku svima i lagano se izvlači. Ja se nekako suzdržavam da ne puknem od smeha kako sam ga zatekao, HTEO SAM DA PUKNEM JEBENO OD SMEHA, pa me neka struja kroz telo drkala jer sam se suzdržavao. Posle par minuta, češe on bulju, baš ga boli, sjeb'o se do jaja. Prilazi meni, skida radno odelo i kaže "imam li ovde nešto?". Kako se skinuo, tako sam video roze bokserice. JEBENE ROZE BOKSERICE, IZGLEDAJU ONAKO KAO DA SU BILE BELE PA SU PRIMILE BOJU OD PRANJA. Kad sam video, prodr'o sam se kao stoka, 20 minuta sam vrištao od smeha. Baš su mi suze pošle na oči. Nisam se nasmejao tako slatko bar dve godine.

Pff ovo je zalosno.

Aj rasni, obriši post. Šta postižeš time što ideš za mnom i samo pljuješ po svakom mom postu? U prevodu: NOSI SE U TRI LEPE PIČKE MATERINE, POSEREM TI SE NA ZVEZDU CRVENU, DA BOG DA SE SRUŠILA MARAKANA I SVI IGRAČI DA PROSE U TUNELU KOD ZELENOG VENCA!

Očekujem nastavak u kojem će biti obelodanjeno da je BLZ spavao sa svojim kolegom ponešen miomirisima njegovih roze bokserica.

Očekujem nastavak u kojem će biti obelodanjeno da je BLZ spavao sa svojim kolegom ponešen miomirisima njegovih roze bokserica.

Neš dobiti detalje :)

BLZ
Aj rasni, obriši post.

АХАХАХАХА

Shomy23

HAHAHAHAHAHAH

E brate boli nas uvo za gej dogadjaje.

I SVI IGRAČI DA PROSE U TUNELU KOD ZELENOG VENCA!

hahahahhahaha

Na teren iz tunela izlaze igrači u utrčavaju u autobus na liniji 65.

možda nisam kul al meni ovo što je blz napisao smiješno hahawawaahahahahaha

Pa smešno je i njima, samo su ograničeni činjenicom da sam to ja napisao i imaju potrebu da me drkaju. :)

Da je to napisao njihov jebač, Olanik, smešno bi im bilo. :)

Mislis da nismo shvatili da merdevine u polozaj mosta znace poza ,,most,,

кад ћеш да угинеш зник?

Kad smršaš, debeli.