Prijava

Kako bi se ja zatvorio na neku livadu

?

Pa sa ogradom debili. Ili ne znate sta je ograda.

Šta je ograda?

Gledam Znika i razmišljam, dobro brate to je Železnik. Ne možeš mnogo da napreduješ kada si stacioniran u Gnjilanu okoline Beograda i prodaješ ljudima priču da su ti palčevi sjebani od drndanja džojstika, prikrivajući činjenicu da si celu osnovnu vadio zlatice iz krompira kad god te ne bi zadržali u boravku, jer matorcima treba 2 sata da dođu kući iz grada. Železnik je to... Goblen, limenkara i jedna tribina koja nosi ime Jusufa Bulića. Ne kapiram kako pored svega navedeno neko može da sudi BLZ-u... Ne misli zlo. Iz Železnika je.

E moj BLZ slepče jedan, da slepče jedan glupi. Kad ne odgovoriš na ovakvu prozivku gde ti čovek vređa ličnost, kraj i tebe kao osobu u celini onda si za mene slepac najgori i jebaću te u glavu gde god te vidim.

Kad ne razlikuješ obično zajebavanje, ma koliko glupo ono bilo, sa ovakvim vređanjem ličnosti onda ništa bolje i ne zaslužuješ.

Pobro, sto je bolje sto si ti odgovarao na prozivke da si daunovac? Mislis da je neko promijenio misljenje o tebi?

A sto si ti bolji od pakla? Problem ovog sajta je to sto svi misli da su neka klasa a u stvari svimsto vise ja cetu i forumu su jebeni nolajferi i jadni su isto koliko i drugi na sajtu.

A sta bushido ti nisi gowno kao svi mi ovde? Ako si tako prefinjen sto ne citas poeziju u slobodno vreme i ne citiras Sokrata?

Jebote Caro, opsednut si govnima.

ti si toliko glup da se sa tobom ne moze raspravljati!

Dobro je Carimire. I lepo je videti kada neko biće poput tebe ima visoko mišljenje o sebi. :* lutko

Al ti je trol pao sam sa stolice!

Ja lično sam na sajtu zbog sprdnje, da imam neka pametnija posla verovatno bih batalio ovo. I baš me zabole šta će neko da odgovori ili pomisli na neki moj komentar, jaka stvar, znam šta sam u životu i koliko mogu.

Ali me nerviraju ovakvi degenerici kao bušido što su napisali dva teksta na tarzaniji koji su im šerovani 14 puta i sad misle da su do jaja pametni. Pametan je onaj Miki koji mlati keš po Švedskoj i ovde navrati da odigra heksbol, ili Dekyaod koji vidim radi do jaja posao, ili celt, a ti si dečko degenerik. Onakav post koji si napisao za BLZ-a ja ne bih mogao ni da pomislim da kažem nekome. Ono je vređanje maletene po rasnoj osnovi, Gnjilane Beograda, viša rasa niža rasa, znači dečko je retard samim tim što je rođen na nekom mestu. To zaslužuje ban po meni i to veći. A sve to uvijeno u neki celofan pogleda sa višeg stepenika, sa pokušajem dodavanja neke šaljive note, tipičan tarzanija stil.

A još je jače što on na to ništa ne odgovara, a ljuti se na druge postove. Da makar ćuti. Rasni je kralj, dečko se sprda. I svi ovi koji se druže van neta a upoznali su se na ovom sajtu skidam im kapu. Ali da i dalje postoji neko ko ovo sprdanje shvata ozbiljno i da odgovori dečku na onakav način, nije mi jasno.

To ste vi zaduženi za trolove. Ja iskreno i ne volim tu reč.
Mnogo neizvučeno zvuči, a kapiram da u istoj uživaju samo oni kojima podvratak krase šarene portikle, natopljene balama zadovoljstva i sreće nakon uspešnih trolova. Nije vam majkama dovoljno bilo promenjenih pelena jer ste srali i pišali u gaće do sedmog razreda, nego vam i portikle menjaju i na taj način žrtvuju svoje vreme zarad vaših mega-trolerskih karijera.

a ti si dečko degenerik

Moram citirati ove mudre reci!

kapiram da u istoj uživaju samo oni kojima podvratak krase šarene portikle, natopljene balama zadovoljstva i sreće nakon uspešnih trolova.

Idi dečko leči se. Ako ovakve rečenice izgovaraš negde uživo onda se verovatno nalaziš u nekoj ustanovi za lečenje mentalnih poremećaja. Da se nosiš lepo u tri pizde lepe materine. pozz

де си ти видо лудака да може да склопи такву реченицу?

Pakao Juga: E moj BLZ slepče jedan, da slepče jedan glupi. Kad ne odgovoriš na ovakvu prozivku gde ti čovek vređa ličnost, kraj i tebe kao osobu u celini onda si za mene slepac

Pakao Juga: Ja lično sam na sajtu zbog sprdnje, da imam neka pametnija posla verovatno bih batalio ovo. I baš me zabole šta će neko da odgovori ili pomisli na neki moj komentar, jaka stvar, znam šta sam u životu i koliko mogu.

Sve si rekao. Pozz

hahaha :smeh hhaha :smeh