Prijava

ja sam ušao iz treće

ok sisajte kurac odo gledam mr. robota

џанки јако си дрзак

3 minuta se niko nije javio, pravi haxball igrači ne čekaju duže od 30 sekundi, još sam vam dao fore

ајде хостуј пичко

na wirelessu sam jbg

Бохоре, замолио бих те да престанеш са писањима таквих ствари! Путинка неће више да игра са нама откад си учесталио са тим глупостима, имаш превелики утицај на њу, очекујем да ускоро почне да наноси пудер лопатом и стави цирконски пирсинг изнад усне!!!

Lol ne brate, Putinka je našla dečka pa manje internetuje sada.
Možeš se povući u tamu svoje sobe sada i plakati što si nesrećno zaljubljen!!!

Нисам ја несрећно заљубљен, него срећно остављен.

Ne veruj dušmanima bebo žele da nas razdvoje

Brt, nemaš težinu da pozoveš na haks. To moraju odraditi glave tipa Stec ili Laki koji su igrači. Ovo kao da sad Stevčo otvori temu "Kad ćemo da se okupljamo bre".

Шта си то управо рекао за мене, кучко мала? За твоју информацију, завршио сам први у својој класи обуку за ЈСО, и био сам умешан у бројне тајне акције уперене против ОВК, и имам преко 300 потврђених убистава. Обучен сам за гeрилско ратовање и најбољи сам снајпериста у целој Војсци Србије. Ти си за мене ништа више него још једна мета. Неутралисаћу те са прецизношћу каква никада раније није виђена на планети Земљи, упамти моје јебене речи. Мислиш да можеш тек тако да кењаш људима на интернету? Размисли поново, глупане. Док ти ово куцам контактирам са мојом тајном мрежом шпијуна која се простире на целој територији Србије и управо те лоцирају преко IP адресе, тако да ти је боље да се припремиш за олују, црве бедни. Олују која ће са лица Земље избрисати ту бедну ствар коју називаш својим животом. Јебено си мртав, клинац. Могу се наћи било где, било кад, и убити те на преко седам стотина начина, ако рачунамо само на борбу голим рукама. Али поред тога што сам интензивно увежбан за борбу прса у прса, имам на располагању цео арсенал Специјалне Бригаде, и искористићу га максимално како бих избрисао бедника као што си ти са лица континента, говно једно мало. Да си само могао да знаш какве ће грозне последице по тебе изазвати твој "паметан" коментар, можда би држао тај твој лајави језик за зубима. Али ниси знао, ниси ћутао, и сада ћеш платити цех, идиоте јебени. Кењаћу гнев по теби и удавићеш се у истом. Јебено си мртав, клињо.