Prijava

ajde na repovanje pa me isprozivaj ako imaš m00da

Ne mogu rasni mi poslo PVT. Posle

Bac se poplavio u Kosjericu.

Pa majku mu jebem zar one prošle poplave nisu bile dovoljna opomena?

Поплављено неко село у пичци материни, мени је овде до јаја. Синоћ је био баш јак пљусак, рокало је ненормално једно два и по сата тако да контам да су у Сечој Реци још горе најебали него јуче.

А лопови из општине кукали за време прошлих поплава како је хаос, 300 клизишта, поплављено 500 кућа (што је немогуће јер толико кућа нема у тој области што може да поплави), узели неке велике паре и велике количине нафте и курац. Опет срање.

И треба сви да се подавимо кад смо дауновска нација.

Бач, јеси ли ти баш из Косјерића или неког села (брда) около?

Читам на "Мислионику" тамо шта се дешава, невера..
Мада осим кукања на политичаре, слабо шта има да се прочита
Знаш ли можда неки бољи извор о поплавама?

http://mislionik.wordpress.com/2014/08/04/%D0%BF%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B0/

Ма неам појма и заболе ме… Ко им је крив што су стока па су напунили корито ђубретом, шкољкама фића и смедеревцима? И овај Стефановић сере, оће неку радну акцију у сред лета кад сељаци не могу да стигну ни своје послове да заврше, а он лади јаја у центру и повремено иде са некок децом по шумама у маскирним униформама и играју се рата. Има тих дебилизама на јутјубу, мрзи ме да тражим сад.

Ovo je posledica odabiranja išmihovih dela od strane jebača. Do dva sata sam izbacivao vodu iz podruma. Shto nam uchiniste dechko ??!!?

Boli me korčina, sklonio sam auto na uzvišenje, ostao mi jedino motor al njega ću da dignem na prvi sprat ako krene, svejedno mi je sve srokano u prošloj poplavi tako da sam totalno opušten :D

Ne valja ovo vako za kuruze.
Bolje da sam rižu posijao.

Kako ne valja.. Njima nikad nije dosta vode koliko se ja razumem u seks.

Sanšajne odakle si?

Iz Koviljuše. Ili sa jebem li ga

Ah, pitam jer sam ja iz Bijeljine