Prijava

hahahah bosko simic

Hteo sam da promenim jos danas kad sam i avatara al nesto bagovalo majku mu jebem

čestitam za nadimak

Pa šta da kažem, ignorišem kolko mogu i kolko stignem. :D

Ima neki citat Šoneta Konerija da treba žene tući ali samo otvorenom šakom

Secam se u jednom trznom centru i ima neki zavuceni deo i ja tu prolazim a neki lik u trenerkama bije isto neku dobru picku u trenerkama isto. Malo mi se digao tad.

Ne znam da l to spada u ignoriranje.

Ako je bio Van Persi onda spada

Nije, Van Persi gospodin čovek, ovo budala neka bila.

Ja sam protiv ovog novog zakona koji kreće sa primenom od juna.
Slažem se da žene ne treba tući ali zbog uloge polova sa ženom se ponekad mora biti grublji, u smislu nekog šamarčića, čisto da se srede ženske bubice i da se zna ko je ko.
Šta vi mislite? Jel preterano udariš ženu ideš u zatvor?

U zatvor treba slati za svako fizicko nasilje. Ako svojim autoritetom, kreditnom sposobnoscu i drugim stvarima nisi u stanju da kontrolises zenu, neces ni batinama. Niko ne sme nikog da bije, nije u skladu sa civilizacijskim normama.

U zatvor treba slati

treba slati

TREBA SLATI I PO PLJEKU OOOOU

Treba. Cim se fizicko i psihicko nasilje izjednace i cim se uvede rodna ravnopravnost i sigurne kuce za muskarce. I kad se ne bude desavalo da muskarac dodje u sup da prijavi da je zrtva nasilja a oni ga ismeju.

Slazem se, ima i takvih slucajeva. Ravnopravnost pre svega.

Mrtav sam ozbiljan. Znam za slucaj kad je zena maltretirala muza pre svega psihicki on trpeo da mu ne odvede dete a onda je pocela da ga izaziva da je prebije on kulirao lik jbg svestan posledica ako je prebije. Ona onda pocela bas da ludi po kuci da baca stvari i to i jednom prilikom ona ga bas napadne gadjala ga valjda punjacem za tel(nisam siguran jbg) i izgrebala ga svog po ramenima i ledima i malo po faci(i to kandzama koje je on platio naravno) i lik ode u sup da prijavi nasilje oni mu se ismeju i isprdaju ga najstrasnije prijavu ne pokrenu naravno cak i ne zavedu da je bio a o patroli na lice mesta i da ne pricam. I kroz par dana ona ga opet napadne on lik je napenali polomi joj arkadu, iscaci vilicu i ushne kosti razjebe(koliko li se tu besa skupilo burazeru kad je tako nabo) nije proslo ni 5min dosle dve patrole pred detetom ga bacili na pod vezali i pravac kpu kurac i pritvor i sudija i sve. Zivi trenutno kao podstanar jer su bivsa i dete u njegovom stanu, placa alimentaciju a dete je tek poceo normalnonda vidja jer ga je 8 meseci (posle 3 meseca u kpu) vidjao po sat(pa posle 2) u prisustvu socijalnog radnika prvo u svom bivsem stanu a posle u socijalnom. Cudi me da nije platio nekome da je zgazi kolima i da baci bombu u sup u kojem je bio.

Cudi me da nije platio nekome da je zgazi kolima i da baci bombu u sup u kojem je bio.

Najverovatnije zbog deteta Pseto, da nije njega presudio bi on dijaboli odavno. A to jeste zajebana stvar sa tim lujkama koje se bukvalno ponašaju kako god im ćefne jer znaju da je dete uvek jaka karta na koju mogu da igraju.

Lik iz kraja ima zenu i dvoje dece, dok je on bio na poslu da rmbaci ova kuja dovodila nekog jebaca da je cepa tu u kući pored dece.

Mislim da je cak nije ni prebio, al na sudu decu dodeli majci. Ona otisla kod tog da zivi a zive kao podstanari.

Ne kapiram kako, sad on placa alimentaciju, tj toj kuravi i tom liku stanarinu.

Gde je tu pravda?

Najverovatnije zbog deteta Pseto, da nije njega presudio bi on dijaboli odavno.

Zavisi od ugla gledanja...ja sam siguran da, ma koliko bila tragedija da dete odrasta bez jednog roditelja(u ovom slucaju majke), bi mu bolje bilo bez takvog roditelja.

Ja sam imao devojku koja je bila psiho sa mnom sve fino malo ljubomorna ali ok. Obitavala kod mene kući često i maltretirala mi roditelje kad nisam tu. I kaže meni sestra šta je i kako je. Ja pitam nju je l' tako mater ti jebem kaže tako je baš bila bezobrazna ja je stavim u ladu odvezem u Đukiće u zabran i ostavim tamo.

Posle mi rekli da dva dana nije znala iz šume da izađe. Posle se kao smirila sad je sa nekim bogaljem ima dete preventivno joj džigericu masira jednom mesečno. Jedn6 je kačila sliku haljina gola leđa a on sve gušteri od kaiša hahaha lajkovao sam