Prijava

http://www.intersistem.rs/proizvodi/site/info/images/velike/kontura-tri-prsta_52.jpg

Sećam se kada sam se registrovao ovde, novajlija je mogao da napiše tri defke u jednom danu, tačnije u 24 sata, a sada samo jednu i mislim da to ozbiljno sputava autore koji bi pisali, jer svi znamo koliko početak ume da bude poletan.

Zanima me uopšte šta mislite o tome da se vrati to?

Ja sam definitivno za povratak toga, bez obzira što bi bilo puno sranja, ali taman malo modovi da se razmrdaju i brišu, a usput oni kvalitetni i uporni autori će se probiti, kao i što smo se mi probili.

Било је некада пет, са тим да могло написати пет, обрисати свих пет и опет написати пет, ако ме разумеш. Јесте, и ја бих волео да новајлије могу да пишу што више, а да за постере и реакције уведе неких 500 бодова за уопште, могућност објаве. Али вероватно је ово сада најбоље што се могло направити. Јесте мало, али са првом одабраном може писати две, са другом три и тако даље.
Али ипак, пошто Џони тако каже, ПОДРЖАВАМ!!!

Nekako mi se čini da sputavamo one ljude koji bi pisali, jer sam od više novijih autora koji imaju potencijala, čuo da ih baš nervira što mogu samo jednu u 24 sata. Pokušao sam da se stavim u njihov položaj i da se setim kako je bilo na početku i stvarno bi zalepio da sam mogao samo jednu dnevno.
Mislim da im se treba dati šansa i dobro da pišu i da greše, neke da prođu, neke da odu nagroblje, ali da imaju tu mogućnost makar.

Podržavam.. Klinac u početku i ne zna kako treba da izgleda forma definicije, šta ona treba da sadrži i kako je može nadograditi i ukrasiti da bude bolja, zanimljivija i smešnija.. Jednom definicijom dnevno on ima vrlo malo prilika za dokazivanje, napredovanje i upoznavanje sa sajtom... Malo je dobrih autora izašlo u 2012'toj a to je delom zbog ovog "zakona"...Sad će neko reći "Pa nek čita druge autore, skontaće kako već ide..." Skontaće kurac, to ti je ko da kažeš čoeku pročitaj C++ naučićeš programirat, oćeš kurac dok počneš sam da kuckaš programe. Eto

A što da ne, i ovako se malo piše. Bar onda neće da moljakaju za odabrane kako bi tobož mogli više da napišu.

Definiši NOVAJLIJA. Dobro, to je neko ko se tek registrovao, ali dokle je NOVAJLIJA?
Dok mu ne istekne staž od par meseci na sajtu, dok ne napiše određeni broj definicija ili dok ne dođe prvi put na VOS? :)))))

A moj predlog bi bio da se ponudi autoru da može da napravi 3 nečega a do ostale dve opcije budu na 1 i 2 ... npr

3 postera 2 reakcije i 1 defka dnevno.. ili kako on već rasporedi. Ujedno ako to ne skonta kako funkcioniše i nije za ovaj sat.

Al idefinitivno bi trebalo dopustiti više i čini mi se da si u pravu Sanšajne, da ih sputava ovo. Jebiga, biće više sranja, ali zato i služe moderatori iskreno, da čiste, prate i tako to. Mislim da bi se i više pisalo svakako i da bi živnulo malo.

A to da se čitanjem razvija autor nije tačno. Samo pisanjem.

Samo pisanjem.

A nekad ni time :)

Nego možda bi valjalo da se ograniči i maksimalan broj na recimo deset, ja se iskreno bojim trenutka kad Kurajber dobije laptop nazad, osećam da tefter tamo negde kipi.

Постери и реакције су топ две од три ствари због којих људи уопште и долазе на Вукајлију. Вероватно зато су дефиниције мало бачене у засенак. Да сам ја Кајзен, ја бих дао сваком по један постер, једну реакцију, без обзира на то колико одабраних има, а дефке слободно на 3 дневно. Сад баш размислих о свему овоме, добро се тема покренула. ОЋЕМО ПРОМЕНЕ! ЖИВЕЛА НАРОДНА ВЛАС!

Ja podržavam! Da je malo, malo je. + za džonija

osećam da tefter kipi.

Ladno nemam tefter i imam ozbiljan problem sa naslovima. Nikada ih nemam. Čim smislim naslov odmah ide defka, kakav tefter kurac-palac :)

Постери и реакције су топ две од три ствари због којих људи уопште и долазе на Вукајлију.

Odlično. Ko hoće na postere i reakcije, neka ide tamo. Ko hoće na defke bleji ovde i to je to.

Вероватно зато су дефиниције мало бачене у засенак.

Pa dobro, tripujem da Kaizen zbog posete fura postere i reakcije, ali mislim da su mu defke ipak ovako najgotivnije jer tako je sve počelo, a i najupornija bagra mu baš tu bleji.

а дефке слободно на 3 дневно

Definitivno!

Da brate, podstakli bi se ljudi da malo više i kvalitetnije pišu. Ovako kad su ograničeni na jednu, ne znaju ni da li da pišu, ni kako, pa kako će da prođe...

Za. Jebiga, malo je jedna a tri je taman, cak sta, mozda bi najbolje bilo da svi autori imaju po tri dnevno fore a ne vise jer bi se vise gledalo na kvalitet. Mislim da ima to opisano u nekoj definiciji. A ja sam dosta kasno dobio odabranu, tek posle godinu i nesto cini mi se i mislim da me je uhvatio ovaj "zakon" da samo jednu dnevno smem i moram da priznam da sam tada bas dosta pazio i kvalitetnije pisao jer sam imao samo jednu sansu ali ipak mislim da je tri optimalno.

Ja retko kad mislim al' sad bih se složio sa tobom... :)
U vaše vreme je bilo ktitor naloga i svi vi koji ste sada u top 100 bili ste ktitori i pisali ste k'o nezdravi. Činjenica je da ste svi vi kvalitetni autori. Ali recimo agilni i ja smo registrovani u 10 dana razmaka. Agilni napiše 13 defki jedan dan, ja 3, dve govnaste, ostane jedna. I tako...

Jednostavno treba i groblje da se puni. Ja koliko imam živih, toliko imam i preminulih defki. Neke sam pisao iz zezanja, neke onako sam kiksnuo, ali imao sam dovoljno prostora da napišem nešto dobro i kiksnem u istom danu. Ovako novajlija kiksne i kita 24 sata, a možda bi druga bila dobra, koju u međuvremenu zaboravi ili nema taj trip za 24 sata, koji bi imao baš tog trenutka.
Modovi, predložite ovo Kaizenu na mod forumu. Ili makar da obrazloži zašto ne. I to bi me zanimalo.

Pošto nisam našao neku odgovarajuću temu moram ovde da iskažem nezadovoljstvo zaključavanjem teme "predloži defku za odabranu"...

Ne razumem u čemu je problem da ostane ta tema otvorena.. Uvek mi je drago bilo kad naidjem na neku defku koja je ostala u zapećku, pogotovo ako je neki relativno nepoznat autor pa predložim pa šta bude... Ta govna oko nameštanja su nebitna, ako je defka dobra, dobra je ako nije to što je dobio 5 pluseva ne menja ništa..
Sad prave kojekakve teme sa nekim kurcima takmičenjima definisanjem nečeg što ti oni zadaju, forsiranje do bola i izvlačenje iz sebe samog da bi se progurao.. SERE MI SE OD TOGA.. Pusti ljude da definišu ono što oni oće a ne ti meni napišeš naslov je"Beli konj" i ja dole moram da pišem defku BLJARH!

mozda bi najbolje bilo da svi autori imaju po tri dnevno fore

I ja sam za. Ovih trideset i nešto, definitivno mi ne treba.

U vaše vreme je bilo ktitor naloga i svi vi koji ste sada u top 100 bili ste ktitori i pisali ste k'o nezdravi.

U početku nisam bio ktitor. Čak mislim da sve do tamo negde sredine 2011. nisam uplatio ktitora. Ali nije ni bilo potrebe, barem što se ticalo pisanja, jer tri dnevno je taman.

dve govnaste, ostane jedna. I tako...

O tome i pričam. Ali jedna ostala, jedna pukla, jednu si se nešto zajebavao i to je to. Tako i treba da bude.

moram ovde da iskažem nezadovoljstvo zaključavanjem teme "predloži defku za odabranu"...

Mislim da je ona privremeno zatvorena i da će se opet otvoriti. Znaš da je Ciklon napravio nešto da ponovo glasamo za defke sa te teme, par komada u svakoj turi, dok se sve što su bile predlagane ranije na toj temi ne istroše, pa će se opet otvoriti.

Malo je zastao, ali verovatno zbog turnira.

Cek bre, zar nije bilo 5 tada? Mogao sam po 4,5 ladno dnevno da smislim i napisem, a sad, jednu u mesec dana.

Podrzavam, ali sumnjam da ce doneti neki napredak u pisanju