Prijava

Odnosno, da li ste sa roditeljima dok ste bili tinejđeri razgovarali o ovakvim škakljivim temama ko na primer u ''Američkoj piti'' gde onaj lik što liči na mog komšiju Jocu Peru mora da sluša ćaleta o penisu i vagini i tako tim munjama? Ili ako ste devojčica koja je procurila pa joj brižna majka advokatica buržuika daje savete o tome kako je to lepa stvar ali da mora da PAZI SKIME SPAVAAAAŠ pa se posle izgrle i postanu najbolje drugarice? KApiram da je ovo Srbija rođaci, ali ono, ko zna, možda ima i proevropskih stavova ovde o tome.

Evo na primer kod mene, kad sam prvi put doveo neku devojku u kuću, imo sam 21 godinu. Jest da sam malo zakasnio s takvim stvarima, mislim to s dovođenjem na mesto de obitavam, ne de jebem standardno lol, al jebiga. Matori mi sutradan ništa nije rekao, a keva jedini savet, polucitiram:
''Nemoj da si mi doveo neku ciganku sutradan u kuću, jasno?''
Pesma:

http://youtu.be/3zlh70gairg

kurac picka govno sisa

Ја сам само са дедом причо о томе, ју што ме срамота...

Stvarno i mene zanima da li ovde tako neki roditelji pričaju sa decom o seksu, kao uče ih onako debilno kao u američkim filmovima i serijama. Cvet, pčela i tako taj zon. Kod mene nije toga bilo. Kad sam doveo ribu prvi put gajbi ćale rek'o da mogu cigare da palim na gajbi.

Kad sam doveo ribu prvi put gajbi ćale rek'o da mogu cigare da palim na gajbi.

to ti kažem. stvarno me interesuje da li se ovako nešto po ugledu na te amerikanizme dešava i kod nas.

mome drugu kad je bio mali roditelji pricali o njihovom prvom seksu aahahahah

Ne dešava se, mi to sve znamo genetski.

Хахахах...другу стара оставила кондоме на радном столу....

Ja sa mojima o tome nisam pricao, imam stan prazan uvek i tamo privodim. Jes da jebem retko i lose ali JEBEM!!!

dov'o,jeb'o,niko nista nije rek'o,normalna stvar.

Nikad sa svojim nisam razgovarao o tome. Jednom kad mi je srao stari zato što uzimam kola i idem u grad rekao sam mu jasno i glasno pred svima:" Oću i ja nešto da jebem!" Kola od tad nisu bila problem.

dojajca bi bilo da se neka žemska uključi u temu, TO MENE INTERESUE

mama, jebem se u dupe, ocu nevina da udjem u brak.

Jednom kad mi je srao stari zato što uzimam kola i idem u grad rekao sam mu jasno i glasno pred svima:" Oću i ja nešto da jebem!"

+1, samo što nisam pred svima nego pred ćaletom. Čim sam mu to rekao počeo da mi objašnjava gdje je truo pod u auta.

dojajca bi bilo da se neka žemska uključi u temu, TO MENE INTERESUE

Pa to i jes cilj kad se otvori tema u vezi ses na forumu. I kad se javi onda muški počnu mahnito da drkaju.

Једном сам кола мало закачио и ћале ми каже "јебо мајку луду" а мени и мајци се сретну погледи. Како нам је било непријатно.
Никад нисмо причали о јебању овако.

Ја мислим да је само паразит...

Kolko kontam to je jako retko, a i bespotrebno, skontaju ljudi uglavnom i sami gde šta ide taman i da pornić nikad pogledali nisu. Poneko (otac) upozori potomka da se čuva boleština a da kurtoni valjaju i da se ne uglibiš prerano s decom kao on a mogao je još ihaha da pravi štetu po gradu.

Ustvari znam samo za jedan slučaj da roditelj baš ono priča o seksu s detetom, i to u tom slučaju čak majka sa sinom da stvar bude još čudnija. S druge strane lika je otac napustio a majka mu ovako mnogo gotivan lik, zabole je za blam i što sam i ja tu da čujem. Bilo je i praktičnih saveta, tipa 'nemoj samo sine da kupuješ kurve, to ti je sranje rabota a i skupo je, odeš u kafić, platiš par koktela, razvučeš žvaku ako nisi mutav i eto ti seksa'.