Prijava

Sa kevom nikad, sa ćaletom sam popričao o tome tek kad sam skino junfer sa 19 godina i to bi ga bolo kurac da priča sa mnom da nije sazno da je ona imala 26, pa se usro i počo da priča o kurtonima pa o sidi, pa o hepatitisima pa šta ako ovo, pa ako ono, nije mi branio da jebem ja tu i dalje al se tu vidno iscimao primetio sam da mu nije bilo svejedno.

Ali sam ga saslušao iz poštovanja što bi se reklo, bez obzira što mi je to pokojni deda (kevin ćale) pričao od detinjstva i učio me psovkama, često mi je pričao kad sam imao tipa 5-6 godina pa me pokupi od keve da me čuva i vozimo se autobusom i sedim mu u krilu i ako dedekanja ošmeka neku tetku samo mi prstom pokaže na nju da ona ne vidi i ja pred punim autobusom upirem prst na tu tetku i derem se ono što me matori vrag naučio "A ŠTO BI JA TO JEBO!" tetka naravno pocrveni, a dedekanja se smeje i namigne gospođi "Šta zna dete, izvinite".

Ko zna kolko sam mu ja pički namestio sad kad se setim, broj se ne zna.

jel noramalno da dec od 4-5 godine imaju erekzione? a da kasnije to prestaje? lol
SES

Meni lepo rekao otac, sine napraviš li ga šta god da odlučiš kajaćeš se ceo život. Dovoljno.

Sa kevom nisam pričao, a ćale je obično kad se našiba provlačio te teme na jako seljački način da bude više smešno nego korisno, al znao je da ću da vadim pouke i da me tako neće biti sramota. Tako da sam prvi sex dobio u Beograd, kad sam išao da radim...
A klinac neki, komšija koji ima kevu da ribe 15 godina mlađe od nje vodu ne mogu da joj nose znači pička avion listao neku panerotiku i gore pomenuta maika mu ulazi u sobu i sedne pored njega na krevet i kaže Pušenjem kurca i lizanjem pičke počinje svaki sex. On nevera. Kasnije smo svi drkali na tu rečenicu. E lepog li vremena...

Sa ćaletom jedino pričam viceve tipa: kaže žensko ciganče ćaletu da ju je sinoć jebo deda mraz a on na to kaže "hohoho". Konkretno o seksu niti jednu jedinu reč, valjda su i matorci provalili da nisam neki jebač pa su batalili takve priče. Ponekad pomenem Čarli Šina i kako on uživa u životu tako što jebe kurve(ne kažem ovim rečima), šmrče koks i ubija se od alkohola, na to dodam kako ću i ja jednog dana tako živeti i da od mene ne očekuju potomke.

Мени ћале дао Максиколор француске порногрфаске магазине и казо ми "Сине учи."
Ћале ми професор... а требало ми десет година да скапирам.

Slabo. Iako su mi i ćale i keva prilično otvoreni i više puta su počinjali razgovor prvenstveno o devojkama i tako to, a za seks kroz šalu više, da vide kako reagujem, ali sam uvek skretao sa teme jer mi ne prija da pricam o tome sa njima. A prvi put sam devojku upoznao sa njima pre negde i bilo mi prilično neprijatno.

Mene ćaća jednom, dok smo izbijali lafet na kombiju, pito: "Dižel se?"
Ja potvrdio, on klimnuo glavom, puhno jednom i nastavio pumpati dizalicu.

To je najbliže što smo dotakli seksa.

Ма бре бојао сам се ћалета нешто да питам, да ми не звекне родитељску. Али зато је ту увек био стриц, ћалетов рођени бураз. Кад сам био клиња, стално ме питао дал дркам, мене било срамота да му кажем а он мртав ладан:
"То је нормално синовац, ево и ја дркам кад твоја стрина не да, мора човек. Нормална ствар."
Кад ме први пут видео да шетам са девојком, где баш на њега да наиђем тад, ал ето, зауставио се са бајса, сишао, понудио ме цигаром иако још нисам пушио и рекао:
"Синовац, ако ти је пуна кућа иди код мене, нема никог, кључ је у сандуче."
Ова поред мене изневеровала, ја оно ан распусту између средње и основне, блам ме изео.
Добро је имати стрица. Ако се бојите ћалета. Ја не знам где бих сад био да ми ћале јединац.

nesto mi se nije nikad o tome s njima pricalololo...dobro da upraznjavamo da,al da pricamo ne xD

Ово се мора линковати.
http://vukajlija.com/seks-je-najnormalnija-stvar-trenutak/261000

Елем, код мене се не прича о томе, а кад наиђу сцене секса на тевеу, ћале обично пребаци. Контам да то баш и није нормално, али тако је, прихватио сам.