Prijava

oni grci igraju dosadan fudbal,prilicno spor,ona bagra iz partizana stoji na terenu,pa ispalo da su grci igrali brzo i dobro.

To sam i ja na kraju skapirao, mada mi je delovalo da su brzi k'o Real, ali ustvari oni su krš ekipa, nego smo mi stajali u mestu i lošiji smo od njih. Mogli su da nas ozbiljno napune.

pominjali ljudi lukaca za reprezentaciju.sutno mu lik spoljarom loptu koja je isla 2 na sat-ispala mu.

Meni je prošle godine delovao stvarno da može, ali ništa od toga.

Inače, Partizan još uvek nije šutnuo na gol.

JUGOSLOVEN123
Grci od 1900. igraju dosadan fudbal. Tako su i osvojili ono jedno evropsko...

slazem se za to.samo sto bih olimpijakos i donekle panatanajkos izdvojio malo.znaju nekada da odigraju dobar fudbal u evropi.panata meni bio super pre par godina,super ekipa.sise,zilberto silva,klejton,vintra, salpingidis,govu i donekle ninis.

Johnny Kurajber

Meni je prošle godine delovao stvarno da može, ali ništa od toga.

da budem iskren,ja mislim da sam jednom i rekao ovde da moze.imao par dobrih tekmi,al to je bilo kratkog daha.znam da je protiv onih odakle je dosao fofana dobro branio.jes da su oni invalidi,al bile su to ok odbrane.
ispo covek ljakse.isapala mu lopta,krene da izlece i stane,nesto poceo da glumi.jebo ga leb,kreni do kraja kada si vec sjebao.

Ne samo zbog tog ispada, niti me je još neki kiks njegov istripovao, ali čak ni kada je odbranio ona dva penala u Derbiju, koji su bili jako loši šutevi, nekako mi ne deluje skroz sigurno. Možda bi bio bolji kada bi bio sigurniji u sebe ili tako nešto.

u nasoj ligi lete baloni,to moze bilo koji golman da uhvati.cim lopta ne leti 2 dana i cim nije sutnuta punom sa 25+ metara golmani iz nase lige imaju ozbiljne probleme.

Sve u svemu, taman su malo podigli utisak protiv, pa čak i onakvog Totenhema, kad ono ladan tuš i povratak u realnost, tako da sam sada siguran da ćemo izgubiti od Bešike.

sinoc na vosi bilo super navijanje,super atmosfera.onaj mtk je teska grupa gradjana.

Voša jebe Letonce glupe (kojima su sva tri kluba prošla prvo kolo lel)

još kad utakmicu ne bi prenosio kovinjalov bliski rođak

Da, užasan je, zato slušam Čuku a gledam Vojvodinu.

lol koi retard ovaj njihov

Dobili i Čuka i Voša. Laganoo!

Је л' Чукарички на Арени преносе?

Arena generalno prenosi gubitnike i drekavce.

Lol samo što sam upalio tv već 1-0 za vojvodinu

Bolja vojvodina jebote

Воша је једини српски клуб који има способност да не изгледа хендикепирано кад игра европске утакмице. Како - јебига, ЋИРИБУ ЋИРИБАААА