Prijava

Војводина ће да прође ове квалификације, имам осећај невиђен.
Јагодинци ако се наложе имају шансе да учачкају Татарима два комада, тако да ја не бих ни њих отписивао. Баш су цркли момци на терену, а не знам ко треба њима да дође па да напуне стадион. Бајерн, Реал?
Партизан је класично цигански одиграо и никада неће проћи квалификације, јер су цигани.
За Звезду навијам да добију рецимо Штутгарт, пошто много боље играју против јаких екипа типа Бордо него против левата са Исланда.

A Štutgart je straobalna ekipa, jebalo majku.

За Звезду навијам да добију рецимо Штутгарт

kolko se ja razumem u seks, poslednji njemački tim koji pokleko od strane zvijezde je bio bajern, '91...

Slovan Bratislava - Ludogorec potencijalni rivali Partizana ili Siraka, bice veselo.

Slovan Bratislava - Ludogorec potencijalni rivali Partizana ili Siraka

Prvo Širak, pa onda ostali. Ne mogu da prognoziram šta će biti. Nit znam ko igra kod ovih, niti želim baš na jednoj tekmi da baziram svoje mišljenje o Partizanu.

Gledam nešto ove sinoćnje rezultate, i mislim da ipak ne bi trebalo da kukamo, osim Rijeke i Slaska niko nije ostvario ubedljivu pobedu, čak je bilo i iznenađenja među kojima su glavna Rozenborg i Utreht, a to drugo kolo kvalifikacija je uvek bilo čišćenje te boranije

+10141481

Жреб за Партизан је ок, зашто забога АЛИ ЗААШТО би требало да се плашимо бугара и словака?

zato sto nam je fudbal gori od njihovog. vidis da i jermeni mogu da nas nadigraju, sto ne bi ovi

Није бре, бољи смо, они су слепци.

Tačno to, nas su Jermeni pojeli, da nije bilo lucidnog Lukača bilo bi lagano 4:1

Imali smo previše sreće.

Evo mog skromnog misljenja. Posto navijam za Partizan, mozda cu biti malo subjektivan, ali KOJI KURAC? SHIRAK BOKTEMAZO TO JE ZNJ KVALITET! Ako Partizanu nije poslo za rukom da savlada shirak sta to govori o kvalitetu sampiona nase zemlje? Kakve su onda ostale ekipe? Ako cemo realno, Zvezda i Partizan po organizaciji i kvalitetu su na sredini tabele u domacem prvenstvu. Ali sta cemo kad se cijela zemlja dijeli na dvije ekipe. Svako vuce na svoju stranu. Da nema Grobara i Delija pa blizanci bi bili davno rasformirani. Igra u Jerrmeniji katastrofa. Jedini je Lukac pokazao kvalitet. Sramota. Sa ovakvom igrom ne treba ni da prodjemo.
Sto se tice Zvezde, mogu samo da kazem da je posjeta odlicna, a sto se tice igre, nista specijalno. Trideset hiljada ljudi navija za Zvezdu, na svom stadionu, protiv poluamatera.. Ovo nije dovoljno. Nema veze sto sam Grobar ali je Bajko izvukao loptu iz gola. Ponisten gostima cist gol. Koliko sam vidio nisu se ni bunili. Ako je tako onda su Islandjani gospoda. Bojim se da ce se Zvezdi vratiti za taj sudijski previd.
Vojvodina je odigrala solidno za svoje kvalitete. Nista specijalno, ali se po kvalitetu izdvajaju stoperi i desna strana Alivodic i Vulicevic. Vojvodina ce proci Honved, ali onda ce im doci jaca ekipa i nazalost ce ispasti. Oumarou je zmaj.
A Jagodina me prijatno iznenadila, samo sto su pokazali neuigranost i nesigurnost, a to je sve posljedica loseg kvaliteta fudbala u Srbiji. Igrali su na 110% mogucnosti.

Vojvodina ispada u sledecem kolu, Jagodina sad u ovom kolu, Partizan ce ispasti od Slovana ili Bugara, a Zvezda isto kao i Jagodina. Zao mi je sto cu ovo reci, ali tema ce se brzo zakljucati. Nadam se da grijesim.

enemyofthefreeworld
Није бре, бољи смо, они су слепци.

To se mora dokazati igrom. A ne otiđi u Jermenije sa mislima MA BOLJI SMO, POBEDIĆE SE ONI SAMI.

Nemal pa strašna bruka. Ovako je samo obična bruka.

Па није лоше звезда прошла...

lolo, tek sad vidim ovaj bajkov kiks. Ma ne nije gol uopste.
Al aj jednom da sudije pomognu nasima, i da nas klubu uspe u poslednjim minutima da izbori dobar rezultat bez ikakve igre.

Koga dobila zvezda?

Черноморец или неки Румуни.

Znaci cernomorec. Bem li ga, izbegnuti su najjaci,al ukrajinska liga mnogo bolja od nase. Bice gusto.

Bajković je jedan klasičan rumun. Al' je pobedio izjavom "Na semaforu nula, znači nije prešla". Alo sine ceo stadion video da je prešla.

Воша га најебала, Бурсаспор.

Jebem im familiju, mi vazda loše prolazimo protiv biših sovjetskih država.