Prijava

Mislim da će Partizan, ukoliko savlada Širak, igrati protiv Slovana. Premostiva prepreka definitivno, mada neće biti lako...Slovačka liga je negde u rangu sa našom, a Slovan je ako se ne varam šampion iste. Trebao bi da bude interesantan taj dvomeč. A lakše će nam biti ako pobedi Ludogorec, te navijam za Bugare.

Što se Zvezde tiče: oni se već skoro obezbedili 3. rundu, u kojoj će se po mom mišljenju sastati sa Černomorecom iz Odese. Ukrajinska liga je daleko jača od naše, a Černomorec je prošle sezone bio 5. ili 6. tako da ni Zvezda nema protivnika za potcenjivanje. Ako nekim čudom Dačia prođe Ukrajince posao će biti dosta lakši. Oni su još i lak par dobili. Mogao im je Udinese na megdan ili Sevilja, Štutgart, Sent Etijen, Svonsi...Dobro su oni prošli.

Vojvodina će definitivno imati najteži posao ako prođe Honved. Bursaspor spada među 5 najjačih turskih timova, ali oni su skloni nameštanju i kalkulisanju tako da je sve moguće.

Očekujem večite u 4. kolu.

Bilo bi stvarno dobro da se makar dva tima plasiraju u završna kola. To bi bio uspeh stvarno. O dva tima u grupnoj fazi ne razmišljam, jer to se nikada nije desilo, a ne vidim mogućnost da se skoro desi. Jedni ako izbore OK je, mada to standardno radimo, a ne donosi nam baš nešto preterano bodove. Ipak, biće svakako teško, mada očekujem sada ovo kolo prolaz Zvezde, Partizana i Vojvodine. Jagodina skoro da nema šanse.

Ove godine dva tima ulaze u grupnu fazu. Javio mi Tole. I reko da igram na partizan u revanšu 0-2 gola.

ДВА ТИМА У ГРУПНУ ФАЗУ ЛИГЕ ЕВРОПЕ ЈЕДАН У ГРУПНУ ФАЗУ ЛИГЕ ШАМПИОНА! ОПАА!!!

NAPRAVIĆEMO EVROPI DABL PENETREJŠN DVA TIMA U GRUPNOJ FAZI!

ДВА ТИМА У ГРУПНУ ФАЗУ ЛИГЕ ЕВРОПЕ ЈЕДАН У ГРУПНУ ФАЗУ ЛИГЕ ШАМПИОНА! ОПАА!!!

Jedan od ta dva u LE će biti partizan jer ispada u sledećem kolu. Drugi zvezda. Vojvodina ne prolazi Turke a Jagodina ispada od Rubina.

NAPRAVIĆEMO EVROPI DABL PENETREJŠN DVA TIMA U GRUPNOJ FAZI!

Napraviće nama evropa dabl penetrejšn kada nam iskara dva kluba u grupnoj fazi.

Како овај псето нема везе са животом... Па Партизан пролази као други у групи са реалом... Цццц, информиши се мало!!1!21

Šta zna ker šta je fudbal. :)

2 nasa tima ne bi bila u grupnoj fazi ni da igras master ligu i stavis na ultra brutal lako protivnickiigracisuhendikepiranilako.a da postoji neka pravda,titovi blizanci ne bi bili povlasceni u nasoj ligi,pa bi se borili ko psi da makar kup uzmu.ovako cemo vjekovima slati njih u evropu,a oni ce tamo da puse kurac od nekih cigana iz bog zna odakle...

2 nasa tima ne bi bila u grupnoj fazi ni da igras master ligu i stavis na ultra brutal lako protivnickiigracisuhendikepiranilako

Eto opklade??

CKM, Enemi, vama je samo krivo što se razumem u fudbal kao i veličine poput bata Đore i Kosanovića.

Partizan u plejofu jebe ekipu tipa neki Celtic.
Zvezda jebe za prolaz u grupu neki Tottnham.
Voša prvo Bursu, pa onda ko ima padne pobeđuju.
Jagodina nažalost ispada nemaju dovoljno iskustva.

GENGBENOVAĆEMO EURO SCENU!

А ДОГОДИНЕ У КНИНУ И У ПРИЗРЕНУ И ДИРЕКНТО МЕСТО У ГРУПНОЈ ФАЗИ ЈЕР СМО ЈЕБАЛИ ЕВРОПОА КУРЦЕМ У ЧМООР И НАБИЛИ КОЕФИЦИЈЕНТ!

Što nam je fudbal veći kanal to se svi međusobno više podržavamo.

Eto opklade??

brate...svaka cast na verovanju.sezonske radnike iz jermenije i lucke radnika sa islanda bi pobedila zenska rukometna radnicka ekipa iz kursumlije.

e ovako moje misljenje je da zvezda sa pantelom, jovanovicem i mrdjom moze do osmine finala le ali bice dobro ako dovedemo barem jednog od njih.

za patlidzan mislim da ako nekoga ne dovedu da ce da ispadne od nekih sledecih ribara al nikad se ne zna glodari su to moze se desiti i da ih sirak izbaci

a o jagodini i vojvodini nemam sta reci ima odma da ispadnu