Prijava

hahahahaha!
pa bolan, ješčuo kad za vlažne maramice :D

Pa, Luks, 'bemmumiša... zar ti nije bilo logičnije da otvoriš kadu, uzneš ona vodovodna klešta (čitaj. papagajke) odvrneš zvezdastim onaj lim, dole na spojevima sifona papagajkama, izađeš napolje i istreseš ženine dlakuštije i ponovo sve zaviješ? Ima možda pola sata posla, a ne jebeš se muskolom i ključalom vodom... plus, mogao si ženu po guzci ošinut onim sifonom plastičnim k'o kandžijom...

Dutjase, nisi čitao jedan od prehodnih postova. To jednostavno nema. Neki telegentni likovi tako dizajnirali kupatilo da su okolo kadu svuda oblepili pločicama, od svih "hepeka" na kadi imam samo odvod i slavinu i to je to. A ni sa odvoda ne može da se skine ona mrežica, takav model kade, takva situacija, razum'me ;-)

Ако су вам сјебана врата од терасе, илити жалузине, и ветар чини да лупају и иду вам на курац, а немате канап при руци, искористите ЛАН кабл као ја данас. Да се види ко је електротехничар укући.

šta ti je evropa, bokte, ne moš ni da majstorišeš ko čoek

E, moj Lukse... pa, treb'o si onda lepo k'o čovek skinut' se u potkošulju, pustiti Baju Malog i obit' pločice... a umesto prostirke pored kade, prostret' ženu... da se vidi ko je majstor u'kući...

Skineš lulu sa tuša, izvadiš dihtung, crevo nabiješ u rupu tj na plekanu mrežicu, zadihtuješ okolo nekom krpom i pustiš vrelu vodu da što duže teče, otčepiće rupu i isprati cev & sifon. Ne gurati nikakve žice i sajle, posebno ako nema vratanca sa strane kade ili tuša.

Da se upišem, posle ću da iščitam sve.

Ja upravo iscitao sve, kul tema totalno, morah se upisati i ja.