Prijava

Ne bih puno da obrazlažem, ali čini mi se da je sada pratnja nepotrebna.
Odabrane, popularne i najnovije su sasvim dovoljne. Čini mi se da su popularne odlična stvar, ali da otežavaju najnovijim da se probiju. Tu mislim na nove autore uglavnom kojima je sada teže, jer će masa prvo da pogleda odabrane, pa popularne, pa autore koje prati i ako ih prati malo više, neće ni gledati najnovije.
Zanima me mišljenje ostalih o tome.

Palo mi je na pamet, ali je bolje što je neko drugi predložio, naročito neko ko ima najviše pratilaca.

Ima logike.

A mislim da će Toše biti najzagriženije protiv. ;)

Meni se čini da će to ugušiti najnovije sada prilično.

mislim da nema potrebe za tim, ionako pratioci služe za statistički ukras, plus od odabranih-popularnih-najnovijih nas deli samo jen klik

Popularne guraju sada dva faktora: ljudi koji inače puno čitaju/ocenjuju; pratnja.

Pratim 120 i kusur ljudi. Pravo da vam kažem, neće biti problem ako se bude više brisalo.

Pratnja važi samo za definicije.

ionako pratioci služe za statistički ukras,

Odlično, dakle kao što rekoh, nepotrebna stavka. Imala je smisla nekad. Više nema.

Biće verovatno doterivanja tog famoznog algoritma za popularne, verujem.

ne bi ja tu ništa dir'o

Ne.dolazi u obzir, ja.sam moje pratioce zaslužio!

Biće verovatno doterivanja tog famoznog algoritma za popularne, verujem.

Ja još ne mogu da dokučim kada defka upada u popularne, tačnije, koliko treba ocena za to. Granicu bi postavio malo više nego prošli put kada su postojale popularne svakako.

Pored razlike pluseva i minusa za ulazak u popularne mislim da je bitno i vrijeme za koje je postignut taj skor, što je dobro, jer ranije u definicijama dana bio je važan samo skor. Koliko vidim u bilo koje vrijeme vide se najpopularnije za posljednja 24 sata, a i dalje su definicije dana tu u arhivi (00.00- 23:59) Ranije, neko ko je postavio tik prije ponoći, imao je peh da završi ne na zavidnom mjestu za taj dan, a sad se poništava uticaj vremena kad se postuje defka, poster, što je dobro. Takođe, ovo je dobro i za novajlije koji ako napišu dobru defku mogu lako da uđu u najpopularnije, skupe zavidan broj ocjena, što ranije nije bio slučaj, a to će uticati i na njihovu dalju motivaciju za pisanje. Najnovije defke su daleko bolje ocijenjene. Istina je da odabrane nisu u prvom planu, ali može da se doda neki dodatni meni kao ranije što je bila naslovna za odabrane postere i definicije, mada ne mora, jer svako ionako ide da gleda šta je odabrano.

Što se tiče prijedloga za ukidanje pratnje, ne sviđa mi se, jer svako voli pročitati nekad kad nema vremena defke autora čiji stil pisanja voli, teme koje obrađuje... a ne da lista gomilu najnovijih definicija. Ne vidim zašto bi to smetalo, osim onima koji imaju veliki broj pratilaca.

Свиђа ми се ова нова подела по табовима. Није као да је битно шта предлажемо, ал ево шта бих ја изменио.

- Избацио бих пратиоце, избацио бих популарне. Исти број људи чита дефиниције, неће бити више читалаца ни због једне опције ни због друге, зато је лоша ова дисперзија пажње, само ће неке дефиниције стати на 10 оцена а неке имати 70-80.
Дакле само једноставно, насловна и најновије.

- Убацио бих подтаб коментари за постере, да можемо лепо да се зајебавамо са нубовима и прженицама. Каизене, то теби тако мало значи а нама тако много. И за Реакције исто и ту има ложана.

Protiv.

Nisu ti džoni pratioci pali sa neba nego si ih zaradio na neki način. Teško je probiti se u svakom sličaju. Nek se potrude malo novajlije, kvalitet će iplivati sigurno.

Ja mislim da je krajnje nepotrebna opcija :)