Prijava

Zanimljivo, ali to je - il' + nema između.

Svemir-ogroman je

Najgora mi stvar što će neko ovo naći za 200 godin i smejati se "hnjohnjo kako su ovi bili glupi", kao što se mi smejemo Kolumbu što je slušao savete horoskopa

Jedno je sigurno,smejace se rasnom

Ako sajt ovom politikom izdrži još 10 godina, a ne 200. Nek Kaizen osnuje akcionarsko društvo Vukajlija.

Obnovimo temu, podignimo gravitacione talase!

Sta mislite, jel slucajnost sto su otkriveni bas na stogodisnjicu Opste teorije relativiteta? Da li je mozda sve namesteno da bi se opravdale milijarde ulozene u taj sistem, da se kupi jos vremena i pribavi vise novca?

Brt zesce ih je usralo sto su se sudarile crne rupe,bili su pripremljeni i to je to,daj nesto znacajnije

Moze biti..a i ne mora da znaci..

Skauzere, da sistem ne radi, ne bi ga ni pravili na prvom mestu

Ma on kao sistem sam po sebi radi, ali na prvom mestu su ga pravili da bi otkrili gravitacione talase, nisu mogli znati da li oni 100% postoje, to je bila pretpostavka na osnovu OTR. Nego ocu reci da mi je eto zanimljivo da ih otkriju bas na stogodisnjicu..

Vidim da je tema svejedno otisla u raspravu Amerika/Rusija, reko da obnovim bar neku normalniju pricu. I sta sad, kako planiraju da iskoriste ova nova saznanja, zna li iko?

Možemo uvek u CERN-u da napravimo dve mini crne rupe i sudarimo ih. Al' inače ne, ne bar da ja znam.

Pojesce nas crne rupe brt :'(

Sad videh matriks na b92, i setim se da sam skoro gledao epizodu Through the wormhole upravo o tome da li je naš život, univerzum itd. kompjuterska simulacija. Mnogo dobra epizoda, a i serija objašnjava, najveće misterije univerzuma koje objašnjava milozvučni glas Morgana Frimena, šta ćeš lepše, mada verujem da su svi pravi zaljubljenici u astrofiziku ovo već gledali.

http://www.dailymotion.com/video/x2r2f7t

Napisao bih svašta na ovu temu, ali bi mi većina vas rekla da kenjam. Jebem li ga, možda zato što je najjednostavnije obašnjenje meni deluje potpuno moguće.

Napisao bih svašta na ovu temu, ali bi mi većina vas rekla da kenjam. Jebem li ga, možda zato što je najjednostavnije obašnjenje meni deluje potpuno moguće.

ne, nego zato što bi sigurno kenjao xD

nije bas svemir svemir, ali vredi pogledati jebate sta je ovo, jos srpski titl krece odma sta ti je zapad

https://www.youtube.com/watch?v=7SWvDHvWXok

nije svemir za svakoga

u svemiru sve je mirno