Prijava

Биће Маркец пун погодак, само гледајте и уживајте.

Нешто контам да ће Челзи узети ове године, некако не иде да Мурињо чека на титулу више од две године. Ипак, потајно се надам да ће Ливер освојити, ваљда нећемо морати да чекамо да Стиви оде у пензију..

Celzi ide u kurac ove sezone, ako su bacili 32 miliona funti na usranog Diega Kostu, onda je jasno da mogu samo biti slabiji nego prosle sezone. Murinjo konacno poceo da fula, sa tendencijom da to potraje.

Може бити и тако као што кажеш, искрено се надам да нисам у праву, сморио је више са тим његовим анти-фудбалом, мада ће ми једино бити жао Косте јер сам га зготивио у Атлетику..

Ne da nisam gotivio Kostu, nego suprotno bas. Sad kad je dosao u Chelski to ce doziveti kulminaciju. Ogavan igrac u jos ogavnijem timu.

Brate ja jos nisam cuo da neko gotivu Kostu... Jedino Bajko noob

Bas me zanima kako ce odigrati Sancez, Tadic i Markovic. Bice ovo najzanimljivija PL do sad.

Čuo sam nešt da maurinjo hoce dovedde pogbu, ako to uspije, prvi je favorit za osvajanje, matić, fabregas iako potrošen ispušena muštikla, i pogba ima da objasnjavaju , još kad se doda azar u špic možeš staviti i piksija kovačevića, uvaljaće 25 golova u sezoni.
Čekam da vidim kako će se Venger pojačati, jer sad konačno počinju i oni ulagati. I da vidm može li Van Gal šta sa jedinstvom, kkontamd će opet navući holandezera kao onomad u barselonu, a realno jedinstvu fale dva dobra veznjaka i dva štopera i opet će jebati nekom majku tamo.

pogba i matic su trenutno mozda i 2 najbolja defanzivna vezna igraca.
mislim da ce se tadic snaci u engleskoj.treba samo da mu daju prostora i to je to.ima tu dobru pas igru,otkriva se,mislim da bi trebalo da uspe.

mnogo se lozite sa tim maticem jeste nas jeste svetski ali... pozz

Оде Бајко у пензију.

А оно, јест Матић добар али није баш толико добар колико Срби умишљају да јесте (довољно је рећи да не уме да убаци у другу брзину), ипак, није Мурињо луд што га је довео.

Коста јесте Циган који је исфолирао своју кеву на рођењу али сам зготивио цео тај тим Атлетика на челу са Симеонеом да сам им опростио то циганисање јер су били најпријатније изненађење прошле сезоне. Вероватно најборбенија екипа коју сам гледао у задњих пар година тако да им опраштам свее аа

Nema tu loženja Armine, poslije Jaje turea, najbolji zadnji vezni tamo, i ako jaja napusti siti, a ovi dovedu pogbu, to je to, niko im ne može parirati u veznom redu, ni arsenal sa kedirom, i ovo da ne ubacuje u drugu bruzinu je glupost čista, čovjek je 195 visok pa se čini, lik svuda stiže pokriti, tako da je to glupost sa brzinama...

Ja znam da je nekima teško ovde da kažu da je nešto naše najbolje na svetu, ali Matara je u top 5 zadnjih veznih i to blizu prvog mesta.. Valjda time što hoćete da kažete da nije bogotac želite sebe da prikažete kao umerene i realne ljude a ne neke nacionalističke patriote kome je metar Šumadije bolji od cele Amurike..

Bogotac, ćaća, alah buda.. Čelzi je zver od ekipe, sjajno su odradili transfer rok, uzeli sve što im treba, rešili se škarta i po meni glavni favorit onako objektino

A subjektivno jebaće ih ALEXIS !!!

Да брт ал што не игра бар пола тако у рпрзентацији, мсм стврно, добар је као играч ал је као човек ноола!

Da kao čovek je noola.. mogo je da pomogne sad u poplavama nekome, ili da pomogne da se obnove Stupovi.

Kvota da celzi osvaja ove godine je 3. Pozurite poz

Схто се не угледа мало на нолета?

Osvojiće srpski Sauthempton doće im Duško Tošić popularni Karleuša. Menja Šoa jelte.

Не али ја не верујем који сте немачи појма. Чуј свуда стиже да покрије..стижем и ја на Затибор пешке али за недељу дана.

Близу првог места? Можда, ако су Крос и Швајни јуче преминули. И десетак играча приде..

Ништа изгледа од Касиљаса у Арсеналу, дош'о нам Оспина ...