Prijava

Ја верујем да ће бугарски и румунски сервери издржати још дуги низ година хостујући Вуку, па можда није лоша фора да на овој теми остављамо поруке нашим наследницима.
Нагласите коме остављате поруку и кад да се прочита. Нпр:

Да се прочита 2047.
Унуче мој, бабу ли ти јебем ону полураспалу што смрди по земљи, а на гроб ми не излази, ако којим случајем ово читаш, јавља ми се да ће Звезда ове године досвоји првентсво, па слободно утури 500 којагод-валута-важи-сада.

ПС 2048: мислио сам на баскет, а на шта си ти уложио, црњане?

Да се прочита 2138.
Ође ваш курајбер! Ео вам курац, не знате ћирилицу хњо хњо хњо.

Da, al' moraće kaizen da napravi mnogo malih deca

Da se pročita 2113.

Seksi senjorita o-o-o-o-o
Poslije tri mohita o-o-o-o-o

да се прочита 2027.
АНТИФА КУЧКЕ ДАШЋУ ЗА МЕНЕ

Unuci moji, ako bude bilo kakivh ratova, samo po Bugraima udrite odma!
i STOP BIJELOJ KUZI, da neizumremo. I pozdravite mi Žan Luk Pikarda.

Da se pročita 2428.

Dragi Kuzmanovi unuci, vaš kurđup je bio pička jer nije smeo da dođe na Bir fest 2013 godine.
E da cimajte dežurne skripte na forumu da vam daju šifru njegovog naloga ima i nekih defki možete da pravite holograme valjda je kurđup imo poena za to.

Da se procita 8888.
NA KURCU VAS NOSAM OPAAAAA

Да се прочита 2338.

Чувајте ту крушку ко очи у глави! СВЕ-ОКО-КРУШКЕ је СРБИЈА!

Sine de nam završi marihuane nije stari pušio već pet godina, nemoj da se kriješ od mene

Da se čita svake godine nakon što odapnem:

Burek je samo sa mesom

Свим потомцима:

Будете ли Балашевића слушали, ни пакао ми неће тешко пасти.

Da se pročita bijele 'čele moje:

Znanje je moć. Čoek koji ne zna dobro da popije nije niđe pristo. Moja žena, a vaša, pokoj joj duši, prababa, imala je razumevanja za mene. Nađite i vi takve žene kojima je preči vaš kurac, umešnost u kunilingusu i inače ljucka dobrota nego što joj smeta kad dosineš koju. Ženskim potomcima se ne obraćam zato što iz moje familije pravimo mušku djecu. Ako kojim slučajem ima neko žensko, smatrajte je genetskom greškom, ali je prihvatite pošto ste dobri ljudi i udajte kad napuni 16 da ne nosi naše prezime.

Da se pročita 2078:

Unučadi moja mila.
Samo nemojte biti pederi, narkomani i ciganšture.
Ostalo je sve kul.
A da, u to doba cigani nećete moći ni da budete. Nećete vi znati da je to zlo postojalo uopšte.

Lista 10 pevača i grupa koje je deda autorizov'o da se slušaju:

01. 2pac Shakur
02. Bob Marley
03. Toma Zdravković
04. Pink Floyd
05. Nas
06. Bruce Springsteen
07. Sex Pistols
08. Ludovico Einaudi
09. Grupa JNA
10. Army of the Paharaohs

Volite Partizan, najtrofejnije sportsko društvo na svetu, uvek mi na grobu palite cigare, jerbo sam ih najviše gotivio uz kafu i ne kupujte ništa u onom Miškovićevom šoping centru u Ljutice Bogdana 1a. Taj tržni centar je maler, zaliven suzama onih koji su tu nekada imali poljanu. Ako ste već oko stadiona Partizana, bolje posle utakmice skoknite u onaj šoping mol u ulici Tomislava Karadžića na Banjici.

Voli vas đed.

ко о чему..

Драги мој прачукунунуче из 2161. године, КОЈИШ КУРАЦ ОЂЕ НА ОВИМ ГОВНИМА МРШ УЗИМАЈ КЊИГУ УРУКЕ НЕМО БИТИ СЛЕПАЦ КО ЂЕДО

2096.:

Dragi potomče, ako čitaš ovo, mrš nazad na rešavanje sudokua i ostalih mozgalica! Ako nemaš iq preko 130, znaj onda da si usvojen i glup k'o kurac i ostaješ u podrum da proveravaš plodnost koza. Čuvaj sestru kao svoje dupe među pederima i osiguraj se da se uda za nekoga ko ima prezime na ić. Ostalo nebitno, obeležite mi 100 godina i puštajte ex-yu rok kojim će vam roditelji ispirati mozak da bi ostali normalni.

親愛的孩子,

這是寫在塞爾維亞,所以,即使你可以閱讀。請刪除所有文章引述我。你的愚蠢的尷尬,即使在​​來世。

2080.
Mojim potomcima.
Nemo' da vidim o'zgo da slušate one čupavce što vrište u mikrofon, sedite po betonu, jedete zapadnjačku 'ranu i da držite muškog za ruku. Sve ostalo radite kako vi volja! I đedo je. Ako prodate šta od zemlje znajte da me tačno boli ona stvar, da vas ne 'vataju na foru o porodičnoj tradiciji, kurcima. Prodaj, blago đedi, al' da potrošiš na žene. I ja bih prodao da mi daju. Kola ako budu postojala, samo da bude Njemačko! Samo i samo Njemačko. Ja'njetina se jede vruća! Rakiju pijte samo od domaćina kog poznajete! Namigujte ženama kad god imate priliku. Toliko od đede. Ako mi dođete na stogodišnji pomen, ponesite mi kompilaciju Baje Malog Knindže i snimak poslednje borbe bikova u'Bosni!

2123.

Nadam se da se u nasu korist zavrsio sudski spor oko medje u donjoj livadi. Sad im trazite odstetu, pa ostavite poruku za vase potomke.