Prijava

Нису још ни основни и средњошколци кренули у школу, а паклена четворка наше лиге у саставу Вечити-Воша-Палма се већ "окрећепрвенству јер је то најбитније такмичење блаблабла". Сезона у Европи је готова, што значи да ону Курајберову тему можете комотно да закључате (као што је и било најављено) до наредне године.

С друге стране, и с обзиром на то да више не долазимо ни до последњих кола квалификација (Партизан испао у 3. колу квалификација за ЛШ, зато је и играо овде), да су нам сад и великани од скоро друголигашког швицарског фузбала и -ореци из Украјине и Булгарије непремостиве препреке, евидентно је да наш фудбал најбоље служи добром хумору. Тако је настала и ова тема, да се подсетимо свих њушки које су красиле нашу лигу последњих 20ак година и својим (не)знањем нас засмејавале и терале да се замислимо како нам је мало фалило да пикање фудбала испред зграде претворимо у одличну зараду као професионални играчи у домаћој лиги. Осим играча, можемо да се подсећамо разних Јерменија, Казахстана, Литванија, глупих и полупијаних тренера, испадања из Европе и наравно да се сви навијачи вечитих подсете утакмица због којих су их ривалски навијачи подјебавали недељама.

Ево за почетак, ја да вас подсетим све на једног момка који за мене и људе у мом друштву чак и заслужан за један израз, а то је овај виспрени наследник Роберта Карлоса:

http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2010/0/25/87917/zvezda-1.jpg

То је дакле момак лево, Душан Анђелковић лично, момак због кога у мом друштву сви који упашу мајицу у шортс добијају "шта си то увуко као Дуле Анђелковић" комплимент. Памти се како је шпартао по левој страни терена и центаршутеве слао тачно на главу скупљачима лопти иза гола. Чуо сам да игра у Русији негде, али ме право боли курац. То је било негде још у време кад су наши клубови у Европи умели да одраде неке ствари као што су трчање и давање голова.

Ајмо, да се присетимо шта је то обележило фудбал у нашој лиги од кад је играмо сами или са Црногорцима!

Јеботе, меч против Ренџерса на Маракани, где смо јурули њихову предност из Глазгова од 1-0, сводио се на то да дотуре лопту Анђелковићу на страну, он је шутне у фор, набије главу у земљу, претрчи чувара и пошаље неки нимало оштар центаршут у шеснаестерац пун њихових играча. То је толико било безопасно да су га пуштали да покушава колико год жели, мислим да је упутио једно 15 центаршутева. Мислим да су могли два дана тако да се бране и не приме гол.

А најјаче од свега је то што је ушао у идеални тим руског првенства. Или можда само кола... То и не би био толико "да не поверујеш" податак.

http://www.novosti.rs/upload/images/2011//12/1212/sp-jovancic.jpg

ВЛАДИМИР ЈАСИКА ЈОВАНЧИЋ

Нула голова за Партизан. Број промашених зицера овер 9000

pa tih dijamanata iz zvezdine zadnje linije imas gomilu... i taj tutoric mutavi, i nebojsa joksimovic, pa bojan miladinovic, celavi pantic...

Djordje Tutorić
http://www.danas.rs/upload/images/news/2009/2/16/2403sf_ocp_w380_h300.jpg

Jebeni frižider da su stavili bolje bi bilo. Izgledao kao neko ko ide u teretanu a ne radi kardio vežbe. Svaki špic koji zna da uključi u sebi R1 prolazio pored njega kao bmw7 pored lade samare na autoputu..

Meščini da je sad u Madjarskoj

НАПРАВЉЕНИЈА ?

Такајуки је плаћен 2,5 милиона јура!

АХАХАХАХАХ!

http://www.sportskacentrala.com/fudbal/partizan/2010-11/adija-promo3.jpg

I HAVE COME TO PARTIZAN TO FUCK BITCHES PO SPLAVOVIMA AND CHEW BUBBLE GUM.

AND I'M ALL OUTTA BUBBLE GUM.

Владимир Гума Богдановић, неуморни везиста, слика и прилика играча какве српска школа фудбала избацује последњих 15 година. Иако се не може похвалити завидном техником какву је имао Гатузо, на пример, ова перјаница кинеског Љаонинга у Звезди је био задужен пре свега да квари игру, само му нико није рекао да то треба да ради само противницима, а не и свом тиму.

http://www.crvenazvezdafk.com/sw4i/thumbnail/200-vladimir-bogdanovic.jpg?thumbId=1364&fileSize=71514&lastModified=1320848390000&contentType=image/jpeg
Има га на сваком делу терена. (овако нешто би написали у Новостима испод слике)

Lazevski je bog i batina.

http://www.novosti.rs/upload/images/2013//02/27n/sp-djurovski1.jpg

Марио Ђуровски (на слици лево), несуђени наследник Пиксија. Огроман таленат који га је селио и у Звезду и у Партизан, али није нигде отишао, углавном јер је исподпросечан играч. Играо у Бежанији у време док су били трећи у лиги иза вечитих, па отишао у Вошу. Сад је БОГ ФУДБАЛА на јебеном Тајланду, даје голове обема ногама, раменима, гузовима, за њих је легенда.

http://www.nikolagulan.com/
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA