Prijava

Treba nama malo samocenzure.Ne moram ja napisati bas sve sto mi padne na pamet.Ako i napisem,nije li divna mogucnost da promenim misljenje?Ovo se u pismenom svetu kaze "samocenzura".Ernest Hemingvej je rekao :"Prva stvar koju napises je obicno sranje".Ova vrsta samokriticnosti ce dovesti do kvalitetnijih definicija na Vujakliji.Pored toga,nije li nama svima dosadilo da nekoliko sati citamo gluposti ne bi li stigli do necega sto stvarno ima smisla?
Ili ovako: vujakija prvi razred - do 500 poena,ali ne preko 30 definicija... i tako dalje.Mogu i ja biti hiperproduktivan,ali necu...Drugi razred ... smislite sami...

Ček jel ovo priča o ograničenju broja definicija u toku dana?

Nije ovo prica o tome...ovo je prica o tome kako ja nisam covek koji prica genijalne stvari dvadesetcetiri sata dnevno,kao sto nije niko od nas.Ovo je prica o tome da,kada bih ja hteo da definisem tvoj nickname kao "Koliko Aspirator Ima Zunzubalja Endokrinih Neurona",ili bilo koju slicnu nasumicnu glupost,da bih to trebao sam izbrisati.Ako se primeti slican trend u vise od nekoliko slucajeva kod istog autora,banujte ga na odredjeno,neodredjeno vreme.Znam da nema ziv covek vremena da pregleda sve ove definicije ali valjda ne bi bilo previse komplikovano staviti,pored "palac gore,palac dole" i znak ovaj "ovaj covek nema pametnija posla".

to i radimo, evo primera:
http://vukajlija.com/recnik/autori/5023

navalio je sa definicijama čak norisa i ubrzo je obuzdan -- definicije su mu obrisane, a on je trajno banovan.

ukinuo sam zbog zloupotrebe te funkcije. ljudi se iznerviraju na neku glupost i izbrišu bukvalno sve što su ikad definisali i odu sa sajta...

EDIT: neki od moderatora su mi zapravo predložili da ovo uradim, tako da ne smatram da sam bio bahat

Ja se slažem(sa Kaizenom!)! Zamorno je ono ritualno cyber-samoubistvo...za nas stare ljude. :-)

@jtu: neki su predložili, neki se žale

edit je još gori od brisanja jer ne mogu da vratim ono što je bilo.

@Kaizen,ako je moguce definisanje samo 5 novih pojmova dnevno,valjda je moguce i brisanje samo 10 ili x pojmova mesecno.Mozda,ja se bas ne razumem u ovo.Ako vec ne mogu da povucem neke reci koje sam rekao ocu ili majci u kuci,valjda ovde mogu.

Ma samo napiši na forumu nekom modu šta želiš i biće urađeno.Eto meni,npr.
Tako je valjda najkraće! :-)

(ne bih da se svaki čas ponavljam al ajde još jednom :p)
ja sam za opciju 2(x) edita/brisanja dnevno.
--
taj koji je toliko rešio da se briše, ako ima živaca ovim tempom to da radi, vala je i zaslužio. (obično se odljuti ranije)

--
ali moramo da čekamo barem mesec dana pošto je unapređivanje na pauzi. taman dovoljno da svi zajedno razradimo najbolje rešenje za sve.

@Kurd - Ajd ako mozes da mi doneses casu kiselog mleka (To zelim)

@Surovi - slazem se s tobom - ne vise od dva brisanja dnevno

Simpatično mi je to kako je naslov ove teme misspelled.

Surovi svaka ti dala(vode iz bokala(da se ne nadaš previše))opcija ti je genijalna