Prijava

Nisam znao kako da nazovem temu, ali sad ću pojasniti. Nije u redu da se vidi ko su autori defki, postera i reakcija mislim i onda i kad nisi ulogovan, jer ima mnogo, ali mnogo onih autora, naročito pri vrhu rang liste, koji se međusobno ližu, itd. Znači ne gledaju sadržaj, već čija je defka, na primer, i onda daju plus i komentar tipa "(ime nekog u prvih 200), svala čast, ulogovah se samo da dam plus i omiljenujem". Mislim da je dosta tog vukajlijaškog govnojedstva... Zato, apelujem da kad je neko izlogovan bude sakriveno ime autora na bilo kom sadržaju, sve do onog momenta dok neko ne oceni sadržaj, kako i funkcioniše Vukajlija kad si ulogovan.

Bila već ovakva tema i zaključili smo da je glupo i nepotrebno
Katanac

Šta je glupo i nepotrebno, i ti si neki dupelizac, hm? :D

Kako misliš da sakriju ime na posteru?

Зар није сакривено увијек осим кад оцијениш дефиницију? Ја мислим да је тако.

ja pokrijem oči dok čitam definiciju da ne bih vidio čija je

Otkud ti to da se ti iz prvih 200 ližu međusobno? Bar 60% su neaktivni, 30% ne piše više, 9% piše povremeno al' ih boli kurac za ostale i 1% se možda međusobno liže.

Elem, što se tiče prijedloga. Ono, nije suvišno i ne djeluje kao nešto komplikovano (bar ne meni koji sam laik za programiranje ili kako se već to zove) ali realno nije ni prijeko potrebno obzirom da bi jedina posljedica bilo smanjenje ciljanog hejta a to čini možda 2,5% ukupnog hejta na sajtu.

Mitke, nije. Kad nisi ulogovan, piše i skor koji ima definicija i ko je autor. I onda imaš tonu dupelizaca međusobnih, koji kad vide samo da je defka od nekog autora sa kojim se ližu, uloguju se, daju plus, i napišu koment tipa kako sam naveo gore, ne bi li im ovaj uzvratio sa 3,4 plusa (ili više) na njihove defke i svršio im po faci. A isto tako, na primer, neko napiše defku, a ti ga hejtuješ, i onda mu lupiš minus samo zbog toga. Zato mislim da treba sakriti ime.

Зар није сакривено увијек осим кад оцијениш дефиницију? Ја мислим да је тако.

Bilo je tako do pre nekog vremena.

jebiga, kad budeš kvalitetno pisao, dobijaćeš i ti dragocjene plusiće i 'leba
dotad se strpi i mani ovakvih tema

DareJe, nem' pojma, nisam ni programer, ni mod, ni ništa, ali nek srede nekako. Pazl, ližu se veruj mi. Možda ne iz prvih 200, nek' je 500, radi taj dupelizački lobi strašno.

кефлаенфњлф њјефблњнфњ фњлгн сац,а-чњфд њефнњчг

КАКО ЈА ДА УДАРИМ МИНУС ПАНИНАРУ АКО НЕ ЗНАМ КОЈА ЈЕ ДЕФКА ЊЕГОВА?

Извинте, покрио сам очи да не видим отварача теме.

kooji kad vide samo da je defka od nekog autora sa kojim se ližu, uloguju se, daju plus, i napišu koment

rekao bih i da je 99% autora na Vukajliji čekiralo opciju "prijavi me za stalno."

PS: Ne shvati ovo kao da mislim da je prijedlog loš. Doduše pomalo nepotreban jeste, obzirom da ima mnogo stvari koje treba da se srede na sajtu a koje su preče od toga.

kreneš redom i mora da natrčiš na neku moju da jebe oca

koji kad vide samo da je defka od nekog autora sa kojim se ližu, uloguju se, daju plus, i napišu koment tipa kako sam naveo gore, ne bi li im ovaj uzvratio sa 3,4 plusa (ili više) na njihove defke i svršio im po faci. A isto tako, na primer, neko napiše defku, a ti ga hejtuješ, i onda mu lupiš minus samo zbog toga. Zato mislim da treba sakriti ime.

Onda treba ukinuti u mogućnost ulaženja na profil...
Glupo je jer će lizanja uvek biti a ko što je rečeno na drugoj temi novajlije koji čitaju oflajn ne bi mogli da pročitaju ostale definicije autora ako im se neka definicija dopadne

Šta je glupo i nepotrebno, i ti si neki dupelizac, hm? :D

Axaxaxaxaxaxax
Elem, nema potrebe za ovim pošto ja kad napravim neki sadržaj ovde i oću da bude popularan pošaljem 21 pvt da udare plus i pisalo ispod ili ne koje ja jebem.

Takođe onda i praćenje treba ukinuti...