Prijava

Bravo vi ga, ajkule, i na igri i na tom što ne smrskaste lobanje sudijama, ja to ne bih uspio.

Čestitke, braćo, odličan otpor pružiste, pa zar nije dovoljno što ste nas ovoliko namučili?

Odbrana Berana i beranstva (zašto su Beranci pederi)

Narodu Berana dosadi omalovažavanje i zajebavanje od strane cijele Crne Gore, posebno Cetinja i Bajica, kao i nazivanje ih neukim i smrdljivim. Poglavar Berana – Simba Simbaljević se zalagao za ravnopravno i zrelo naprijed Berane , te je tražio da se njegov narod nazove Beranjani i imadne pravo da šeta po Podgorici bez upiranja prsta u njih. Međutim, kako je crnogorski poglavar sve Beranjanje slomio, jer mu se bjehu grdno zamjerili, Simba uze titulu 008 i krenu u tajnu akciju upada u parlament. Kako je njega jednom poglavar viđeo, jer je g. Simbaljević ostavio 10 dana i 10 noći vareći auspuh njegovog luksuznog automobila marke BMW tipa X6, smatraše rizičnim da uđe u parlament i tamo se nazove svojim pravim imenom.
Zato uze naočare marke Rej Ban, umoči glavu u Jupol i odlučan ode pred poglavara. Jedva ga je našao, jer se ne snalazi dobro po Podgorici bez kompasa, a bijaše ga jedna baba zeznula za pravac. Međutim, ovarisa nekako pravu lokaciju i straži se predstavi kao Mandrija Andić Drohan. Iskoristi to što su neki poslanici bili na ulice, pa sjede u slobodnu, kožom obloženu stolicu i čekaše svoj red.
Tu je bio na Tantalove muke, lijevi testis mu se zalijepio za istoimenu nogu, pa nervozno poče da riče. Odma ga svi poslanici pogledaše ka da je sa marsa pao i posujmaše – ovaj mora da je iz Berana. Međutim, Simba to odlučno negira i opet potvrdi da je Andić Mandrija Drohan iz Šavnika. Izvukao se još jednom, ali mukama niđe kraja. Najednom zazvoni telefon u skupštinu i Ranya ka predsjedavajući lupi šakom od ono zvono i izusti:
"Evo zove neka žena iz Berana traži Mandriju Andića, aj Andiću silazi amo, ne uzurpiraj nam vrijeme." Simba, oprezno, po prvi put spuštajući se niz stepenice, siđe do Ranya-e i poče razgovor sa ženom. Okupili su se bili Beranjani i gledali ga u koloru u Nikšiću, jer je tamo u tome zemanu bio jedini televizor, i sve bi top bilo da žena njegova ne osjeti da će ta skupština trajati tri dana, pa navali na njega da se vraće, jer nema đe konačiti. Simba se uhvati za glavu, što će, đe će, nervozno istrča na glavna vrata vičući nepovezano. Za njim potrča i jedan od poslanike Pozitivne Crne Gore, jer je Ranya napomenuo da je Drohanov Opel Kadet blokirao bulevar, te da ga odma ukloni. Međutim, to bi auto pravog Drohana, što poslanik pozitivne i uviđe, jer je Simba uzjaha pomamnog dorina, pa reče poslaničkijem glasom samome sebe: "A bježi, napuštam pozitivnu, od danas sam nezavisni poslanik ko god me pita."
A što se radi u Berane za tri dana? Eto Simba plače, obraze ne suši, ža mu je što je iznevjerio svoju braću što žive po gora i livada, bijaše 2 kila za 3 dana izgubio, neće kozji sir ni da pomiriše. Kad ono sljedeće jutro u 6 poranila Simbina snaha Mehrilda iz Bijeloga Polja na muštuluk, jer ona ima specijalni satelit, pa stade zboriti Simbi, potkrepljujući svoje tvrdnje listom Pobjede: Ranya je reka da sad svi Beranjani imaju pravo da bez srama hodaju i nastanjuju se u Podgoricu. Simba zaurla: "DPSDP" i odma poče da saziva Beranjane na paradu ponosa, zbog konačnog priznanja beranstva.

Napomena:
Likovi su izmišljeni, osim automobila BMW. Svaka ostala sličnost je slučajna.
Nadam se da izvodite jasnu pouku.

MOMO <3

Što će biti sa Ranjom?

Ne da se Ranja lako :)

SREĆNO NAM 10 GODINA OD OBNOVE NEZAVISNOSTI, BRAĆO CRNOGORCI!

Ja i Dilan smo imali na triježnjenje završiti, ali vrijedilo je rizika.

Svjedoci smo toga da svake večeri evropskog prvenstva jedna Šofrova lopta usreći jednu od mnogobrojnih crnogorskih porodica.

Stoga je pravo vrijeme da započnemo predviđanja rezultata i dođemo do najlakšeg načina za osvajanje ranije pomenute kineske lopte, koja je vjerodostojna kopija originala. Nadam se da ćemo osvojiti barem jednu.

Portugal - Island 2:0

http://demandware.edgesuite.net/sits_pod20-adidas/dw/image/v2/aaqx_prd/on/demandware.static/-/Sites-adidas-products/en_US/dw89f3b5de/zoom/AC5415_01_standard.jpg?sw=2000&sfrm=jpg

Pomaže Bog ljuđi i srećan Bajram!

Crnogorci, potrebna je vaša podrška da bismo bili u mogućnosti da ispišemo nove stranice crnogorske istorije i obezbijedimo narodu da mogu priuštit obilaske svim tim brdima i dolinama na čije slike svršavaju. Fala e.

http://alternativacrnagora.info/izbori2016/

DJE TI CENZUS HAHAHAHA
e sad ozbiljno, potpisao sam se ali nemam pojma ko su sad ovi i na koliko procenata pucaju. Ako je 2-3% to je cisto rasipanje glasova i DPS uzima pola. Da stvar bude gora cini mi se im je centrala u Niksicu a o takvima ne bih trosio rijeci(poluskec). Svako dobro.

Koliko im fali?

Ovi su već počeli od vrata do vrata da idu, ulice zatvaraju, flajere dijele itd. Prošli izbori su bolji bili, bar su cijedili sokove na trg.

Ovi su novi, dvije godine djeluju bez centa, ukinućemo sve nacionalističke partije, o NATO-u nema referenduma jer zagovaramo nezavisnost svake vrste. Po programu smo najsličniji liberalima Slavka Perovića iz devedesetih, ali pošto smo tad bili prilično industrijski jaki i plate bile po današnjem kursu oko 1000 eura zalažemo se za reotvaranje fabrika, smanjivanje luksuziranja a ponovno uvođenje dječijeg dodatka, besplatnog školovanja, uglavnom vraćanje davno oduzetih prava plus poboljšavanje istih.

Bolje ipak ne rasipati glasove, no ih dati ovim mozgovima iz fronta ili kako se sad zove.

Hocemo li da vicemo PEDJA NOŽ U LEĐA na zavrsnom mitingu fronta?

Evo narod daje glas daunovskoj opoziciji više od 20 godina. Ovakva prilika se ne pruža često, u to budite sigurni. Ledeni slogan je 'Do poslednjeg zbog poslednjeg' :)

I ja mislim da je dobra prilika za smjenu. Lomi u reklami drzi govor 5 minuta, nije mu svejedno cim se licno angazovao. Vasa ideja nije losa s tim sto gotovo identicnu imaju Demokrate.