Prijava

E Demokrate, ja ne znam je li Bečić u skupštinu, ali ako jes ne sjećam se dvije riječi da je rekao. Možda je nekad digao ruku da glasa.

Nije, bio je u lokalnom parlamentu, posle razlaza sa snp-om su u ime demokrata bili Kalundjerovic i Gosovic, sad su samo deklarativno na listi, nece se vise baviti politikom.

Poredi nas još jednom sa Demokratama i nać ću te preko IP-ja! Demokrate su nova, mlada lica i neukaljani ljudi, što ih čini savršenom zamjenom za Pozitivnu. Budžet im je nula eura a samo u Podgorici ima bar deset veeelikih bilborda kako Bečić igra fudbal, obrađuje zemlju, prčka po kompjuteru itd. Evo drugačijeg viđenja Bečića, da ne bude da izmišljam, ima tu još slika osim ove: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1752542691687027&substory_index=0&id=1615459968728634 Inače je bio na proslavu 4 jula, žvalao se sa američkom ambasadorkom, nose svi odrede odijela i očekuju glasove radničke klase... Siti ne mogu da vode gladne jebiga. Uđi na Fejsbuk stranice DPS-a i Demokrata i uporedi vizuelni utisak, jer možda Meśa ne laže ali griješi, neka se tvoje oči uvjere.
Alternativin glavni cilj je da svi građani imaju tri obroka dnevno, i dok se to ne ispuni sve ostalo je nevažno. PS Pašteta nije obrok.

E onda sam preumio. A otkad je on liberal, ja sam mislio da je veći Srbin od Srba samih.

Primjetio sam i ja odredjena neslaganja u djelima njihovim. Lik ima zestok fetis na vjencanice. Bolesnik.

Mozda ne sad bas Liberal ali fura tu pricu, mladi obrazovani, jednaka prava svima. Meni se svidjela i ideja mikro drzave za koju se samo deklarativno zalaze Veselin Vukotic, mnogo je ljudi u administraciji i ne sluze nicemu. Naravno niko ne pominje smanjenje administracije jer to znaci otkazi a otkazi znace ne glasam za tebe.

Kako se zove onaj sto se svi cude sta prica u nastupima? Kakav je to debil jebeni steta neupoznati vukajlijase sa takvim stvorenjem ima ono kad metaforama objasnjava situaciju u drzavi pola sata svi se smorilu jedini se on smeje na odredjenu vrem distancu svojim glatkim recima

Možda najbolje za svaki slučaj šatorima zatvoriti pola grada, da ne bude izio vuk magarca na kraj?

Alternativci su jako kul.

Tu kuloću dugujemo praznim stomacima, znači trbuhozborci smo :)

Ti si bas ukljucen?

Dopali su mi se od pocetka bili, kad ih je destetoro stojalo ispred drzavnih institucija u znak protesta, svakog dana po sat vremena, godinu i vise dana.

Zbog tih stvari su i mene zainteresovali, mnogostruko dobro osmišljena akcija, a ja sam nešto više od pola godine u Alternativi, može svako biti ko stavlja narodni ispred svojeg interesa. Mislio sam da prekinem sve političke aktivnosti odmah posle izbora jer mi je cilj da oni uđu u parlament i time bi se moja uloga završila jer želja mog radnog poziva je sušta suprotnost, politika je nužno zlo.

Najjače kad Milo opet sad dobije na izbore da ga ovi odgovore od ovih radara i još nekih stvari i top će nam biti.

pozdrav za moju vesnam :*

Xaxaxa što se radi.
Fontana sad odiše srpstvom.

https://s22.postimg.org/q0i5moh35/medo.jpg

Kakva scena xaxa. Dobro je i kad ono zajedno obrve dižu.

Слепци. Њих 6 не могу да упале ауто, а један Мило упали цео танкер нафте и пола танкера цигара. И то за дан.