Prijava

E vako. Ja imam novi predlog. A to je da modovi imaju veci izbor kazni kod banovanja. Princip je sledeci. Kada neko psuje nekome majku da dobije kaznu da mu svako moze 3 dana psovati sta hoce i da nece snositi posledice. Tako isto kod hejtovanja da mu ko god hoce hejtovati defke. A kad nesto plagira da mu se izbrise plagijat i jos 1 sadrzaj. A, sta kazete?
http://www.kitestore24.de/images/370450_boomerang_falconet-ori_cmyk.jpg

Glupa ti je tema kretenčino dosadna spemerska.

А шта ако те хејтује неко ко нема дефиниције?

Имам предлог. Да се банује овај Расни.

Не би се то могло исконтролисати. А није вала ни људски псовати неког кад он не може да ти одговори јер је у бану. Ма није људски псовати уопште, а и ово хејтовање је без везе. Како би ти разликовао хејт од осветничког хејта? Да ли би тебе због тога требало бановати па да тебе неко хејтује и тако у недоглед. Не пије воду. Кад смо већ код приједлога, једино повећати дужине казни, то би било поштено. Од мене толико. Уздравље!

PREDLOG:
DA SE UVEDE OGRANIČENJE NEKO NEŠTO ZA OTVARANJE TEMA NA FORUMU. Tipa 10000 poena. Ili 100 evra ktitor.

Bumerang je samo jedan običan frizbi za ljude koji nemaju prijatelje.

Brisanje kao disciplinska mera je ukinuto kad je Surovi razmodovan. Još ne mogu da se iskajem zbog toga. Što se tiče uzvraćanja uvredom - to već ionako radite, celt vam je doneo benefit da vas više ne banujemo za sitna napušavanaj. Daj neki bolji predlog.

једино повећати дужине казни, то би било поштено

Koje crne dužine kazni? Odbanovani su oni trajni, a toleriše se sve i svašta. Vukajlija je počela da liči na sve, samo ne na sajt za zabavu. Spem, svađa, vređanje, a sve pod maskom očajnog trolovanja...

BUMERANG KO BUMERANG NEK TI BUDE SVE KO ŠTO MENI JE
BUMERAN KO BUMERANG
ZAVODIŠ A NE DAŠ
OO VRATIĆE TI SE

RAZVIJAŠ SE MANIJAČE NIJE NEKO ČUDO ON NEĆE PA NEĆE DA ME VOLI LUDO

OOO BU
ME
RANG

ZAVODIŠ A NE DAŠ
VRATIĆE TI SE

YeahBatch
Имам предлог. Да се банује овај Расни. Трајно.

За!

Несе, то си у праву, скроз...

I da Kaizen uvede opciju da pretraživanje razloga banova, sa automatskom copy to clipboard opcijom, i integrisanim post to social networks widgetom, korisno je da kopiraš razloge banove i posle se smeješ da ortacima "Xaxaxaxa, roditelju, plodiocu, božeoče, xaxaxaxa, vidga jeste/nije lucidan, vidga zna/ne zna da internetuje xaxaxa". Jebiga, ovo za početak, kasnije ćemo dodavati u hodu... Recimo, može da se uvede da izađe onaj XP ker kod pretrage (mi da ga nazovemo "mali ker") ili spajalica asistent u Wordu kad pišeš, i to bi olakšalo život. Ne može se ovako više. Umalo da zaboravim najvažnije - dodatna dugmad. Četrnaest komada. Sad opciono, dobro bi došla i pokretna transparetna pozadina, ali to u jedno dva klika da se instalira, ti kreneš da kucaš, vukajlija op autofill suggestion sa aero preview modom, nešto kao Chrome Themes, op klik, op automatska instalacija, umara mi oči da gledam u statičnu pozadinu dok pišem, da ne kažem da je dosadno i depresivno. A tek što bi bilo lepo da možeš fontove da menjaš, jebiga, ne mora mnogo, do 5 komada kao na Yahoo mail-u. Ktitor opcija da se uvede i da nudi sledeće. Neka recimo aplikacije preko web-cama da ti meri kako se oči kreću i kad se zamoriš da ti postuje sise Vukajlijašica koje će da nađe data miningom PVT-ova. Da se uvede koja će uz neku doplatu davati ime, prezime i IP adesu ljudi koji te nerviraju. Ali ovo ću posle da predložim, jebiga, čekam prvo da Kaizen uvede ovaj skup kritičnih i nužnih asesoara. Ubismo se od čitanja, ocenjivanja i kreiranja sadržaja, a on tako, par je l' to lepo, Kaizene dečko, da te pita čovek?

PREDLOG:
DA SE UVEDE OGRANIČENJE NEKO NEŠTO ZA OTVARANJE TEMA NA FORUMU.

Na primer, jednom godišnje po glavi Vukajlijaša.

Lukse, opet su ti sipali spid u čaj?

Луксе, аман ти није баш добро данас. :) Сад озбиљно, не знам да ли је негдје предлагано, било би лијепо да постоји поравнање текста са обје стране, да ова десна не изфледа тако крезаво, љепше би изгледале и дефиниције. Могао би и таб да се уведе за увлачење пасуса, било би прегледније за читање. Не морају фонтови да се мијењају, само ово ће бити довољно за мало прегледније текстове. Знам да од овог нема ништа, али чисто да предложим.

Е, да, паде ми о ово на памет. Један приједлог за повећање читаности. Да се уведе да је обавезно прочитати бар 20 дефиниција дневно да би се могло приступити садржајима форума и чета, као и креирању садржаја. Мислим да би то било поштено.

mene i dalje zanima ko su tih 5 persona koje te prate rasni. Ej, Rasni, ko te prati?