Prijava

Vrednost, novca, usluga ili čega već, u ovom modernom kapitalizmu, sad se to već zove monopolistički kapitalizam, krajnje je apstraktan pojam, ne zavisi ni od kakvog objektivnog kriterijuma, već od događaja, dogovora, mahinacija i špekulacija finansijskih krugova. Nagomilan je ogroman javni dug kod skoro svih država, da jedna duguje drugoj, to bi bilo prebijeno na ovaj ili onaj način, da dugujemo vanzemaljcima, to bi bilo čudno. Mislim, ekonomski neobrazovan, da je vrednost svih postojećih stvari, proizvoda i usluga napumpana, i onda se manipuliše tim kao nekom matematičkom jednačinom, ali doći će trenutak kad će realno stanje i proračuni na papiru toliko da se raziđu da će se desiti neko žešće sranje da bi se to opet izjednačilo ili približilo. Uostalom, ne bi bio prvi put.

Ima da ih uništimo. Pa bez Laze spasa nema.Kako im Vučić preopet Lazara Mesiju oni ni budžet ne mogu izglasati. AJ SAD!

Haha aj im pošaljemo dinkića da ih totalno upropasti i onda pevamo
OD TOPOLE OD TOPOLE PA DO MINESOTE

Što se tiče teme lepo neko rekao da bi mi bili još gori da smo na njihovom mestu.

Ne znam da li ste čitali Vol Strit žurnal u subotu. Tamo Ben Bernanke jasno kaže da je duboko razočaran odlivom mozgova sa MITe, Harvarda, Britanske Kolumbije i Jejla posebno jer sve države koriste američki sistem školovanja pa povuku ssvoje mozgove posle. U delu o Jejlu on navodi Lazu Krstića i kako je u njemu video novog upravnika FED-a.
Američka ekonomija stagnira dok nemci rastu.
Rusi im ne daju naftne ratove.
Kinezi uzeše sve dolare.
Možda zvuči nerealno, ali Lazar će od dinara napraviti dolar.
Živi bili pa videli

Laza je novi đelić i njega su dovodili kao vrsnog stručnjaka školovanog po amerikama

kad je to odvezano od bilo kakve reference gde same sile kreiraju svoje reference, sve se svodi na uzajamno poverenje i zelju da niko od ucesnika ne propadne, posto im tako propada dug a i ceo sistem toga.

E to.

A meni je uvijek jako ono njihovo world series u bejzbolu i am. fudbalu. Brate, jedino tvoji klubovi igraju. čega ste svjetski šampioni? I onda nemogućnost ispadanja iz lige i nemogućnost da rezultatima u nju uđeš. Zar jedna kapiltalistička kultura ne bi trebala da ohrabruje konkurenciiju, da nagrađuje uspjeh a da neupjeh ima posljedice? Na NBA, NFL, hokej i bejzbol mislim.

U ovoj reportaži o rasizmu u fudbalu kaže voditelj:
"Amerikancimamože da bude veoma teško da shvate rasizam u evropi. Ono što je tabu u Americi nije u Evropi jer ovdei ima mnogo rasističkih organizacija":)

http://www.youtube.com/watch?v=-2CX5633olM