Prijava

Overthinking, overanalyzing, separates my body from my mind :)

E pa nemoj... Razmotri, razmisli :) Nema over, sve se računa. Ne nasedaj na trikove filmske industrije, krupnog kapitala. Dozirani strah je novi opijum za mase. Manipulacija. Posveti se, doći ćeš do toga i sam, osim ako ti nije svejedno. Ova tema je toliko zajebana: "(Zla) natprirodna bića i njihova evolucija u američkoj industriji zabave" da je o njoj moguće pisati studije i studije... Nadam se da će jedna biti moja.

Nešto sve razmišljam da je ta opsednutost uništenjem civilizacije od strane zombija klasni strah bele srednje klase od ustanka ugnjetenih masa, crnih, latinosa, white trash-a, a strah od ujeda zombija koji ujedenog preobraća u takvo biće u stvari strah od bankrota.

Kul.

cak samo peva pesmu od toola, ne prica nista :)

inace, serija je treš totalni. za decu.

zombi apokalipsa je najbolja moguca stvar....ne bi nista vise u zivotu zeleo nego da se desi tako neko ogromno sranje zapravo i da poprimi bas velike razmere

Aaaaaa, to.... Pa kad ne slušam Tool... Jbg.

Super je što su ubrzali stvari, mislio sam da će im trebati makar osam epizoda da pobegnu iz Terminusa. Odlična epizoda, najbolja do sada.

Brz početak, imao sam nekolko puta puštit suzu na neke emotivne scene.

Nije to to bez Lory, kolka god da je kucka od zene i dalje je volim i ne mogu da je zaboravim...

Dragi Valdemare (a svi mi dobro znamo kako se zovete ili barem kako nam se svetovno predstavljate, kao onaj diktator iz one pederacije zvane Rusija), vi dakako imate pravo na svoje mišljenje a i na izlaganje istog a moja dužnost je da vam kažem da je ono sranje. Što ne gledate seriju kao sav normalan svijet a ne tu cepidlačite i tražite skrivene alegorije i smislove, pa šta i ako ih ima, ono što me ne interesuje ne dotiče me. Ostavite se kritika na račun Amerike, što ne uporedite kvalitet života jednih i drugih? A? M? U Americi je Pussy Riot skoro pa normalna pojava a u vašoj idolopoklonstvenoj državi Rusiji? U tim vašim knjižicama kojima se trujete i nazivate ih pjesništvom život tamo možda ne izgleda podnošljiv nego čak i divan i krasan. Sjetite se samo šta je bilo s državama koje su htjele da se otcjepe od federacije. Sjetite se mrženja kad su braća pravoslavci zavrnuli gas.
Kul si lik al si me sad iznervirao.

Dragi Meśa, omašio si poentu. Ja nisam idolopoklonik države Rusije, u njoj vlada totalitarizam (što je za tu državu recimo regularno stanje). Kvalitet života nije bio u pitanju, naravno da Ameri žive mnogo bolje nego Rusi. Ne znam zašto sad mene svrstavaš u te Ruse? I ko je rekao da je u Rusiji život divan za pesnike, pola ih je pre Revolucije stradalo u nameštenim dvobojima, pola zaglavilo na robiju u Sibir, pola ih se ubilo nakon nje, pola zatim opet u Sibir, a zatirani su kako god je koji diktator hteo. I kompozitori, naučnici, itd., isteravani na Zapad. Ali oni se ipak probiju, pojedinci, uprkos tome, to je veličina, ali ne države, već naroda. Nego, nervira me taj stav: ako analiziraš i kritikuješ nešto, onda si automatski pristalica ovog i onog drugog. Pa jebiga, Meśa, to je već preterano. Kritikujući američku industriju zabave i njen propagandni potencijal (ne pominjući Ruse uopšte), ja se kvalifikujem kao rusofil i protivnik demokratije? Čekaj dok Rusi urade nešto tako vredno spomena, baš ću da se posvetim analizi toga. Dotle, mrzimo Ameriku, kapitalizam, a volimo slobodu. Pozz.
EDIT Kul si i ti meni lik, ali ne razumem zašto sam te iznervirao.

ALO RUSIJA ĐE PRINSTON KALTEH MIT I STANFORD GOGOLJ BEL LABS SILIKONSKA DOLINA PORNO INDUSTRIJA OD MILIJARDI ĐE SU BURGERI SA ONJON RINGSIMA ĐE SU AUTIĆI ZA ODRASLE U SUPR MARKETU

Ma zajebavam se Valdemare, vidiš i sam, rečenice nemaju nikakvog smisla, bezveze sam ih ređao. Jedina poruka koju ja u seriji vidim je ta da je porodica najbitnija, s čim nemam problema ali sebe ne vidim kao porodičnog čoveka, sam sebi sam velika obaveza, ne trebaju mi druge.
I Amerikanci i Rusi su govna, samo što su mi ovi drugi zliji.

poceo sam da gledam ovo.nije lose,ima svojih momenata.volim apokalipticne varijante.malo ga precerase,ima i propusta kol'ko 'oces,al gledljivo je.za 16 epizoda koje sam pogledao sam skapirao da se sve vrti oko picke,a da su ove ostale stvari tu da ne bude sve med i mleko.moze se gledati,iznad proseka,al nije vrhunski.

skunuo seriju odgledao pola prve epizode...pa onda obrisao s kompa

ja nisam vidio precjenjenije sranje

лол ет санитарни, одличан пост

ја је гледам ал не да је прецењена

http://9gag.com/gag/am0rdqo
kakve ovi ocigledne greske prave,pa to je neverovatno.ko da ih neam milju koji rade na seriji.al dobri su komentari.

Уопште не постоји тај кадар у епизоди већ сличан кад иду путем и прате их зомбији и ту се види јасно да Карл носи Џудит. То је можда неко дркање са снимања.