Prijava

Gonzo brale, kako nije umro, pao lik među gomilu besnih zombija koju su počeli da ga kidaju i čereče, krv lipti na sve strane... Ne vidim stvarno način na koji bi se izvukao, osim ako nije sanjao sve to, a sumnjam

Ma naravno, nego sam malo čitao po netu i vidim da su svi u fazonu možda se izvukao, svima krivo što su ga roknuli. Doduše, generalno mi je malo glupo što su od stare ekipe (još od pre farme i Megi) faktički ostavili još samo Rika i Kerol.

Ostao je i mali degenko :)

Dobro, ti to pratiš po netu više od mene, ali zaista se iz onoga ne može izvući. A jes sranje, Glen je bio baš gotivan lik. Mada koliko su pojedine epizode bile dosadne, bilo je potrebno ovako nešto da razdrma malo seriju. A i možda će scenaristi da se ugledaju na GOT, pa da krenu da ubijaju sve glavne likove lolo

Dobar je bio Glen ali Deril je jedini lik koga bi žalio ako bi pupupudalekobilo umro.

Sad ćemo da odgonetnemo o Glenu sve...

Nećemo. Povratak u prošlost. Očigledno... :-(

Opet su uvalili dosadnu sranje epizodu.

Gonzo, ovaj stvarno preživeo jebem mu sve, sad tek gledam novu epizodu

samo da javim da sam probao da nastavim gledanje serije tamo na predzadnjoj epizodi treće sezone i ugasio posle tri minuta poy

Serija je da se ne lažemo pasje gowno jbg

Gonzo, ovaj stvarno preživeo jebem mu sve, sad tek gledam novu epizodu

Pretpostavio sam da će ga ostaviti još neko vreme živog. Fora na koju se izvukao je malo je reći glupa, ali toliko mi se dopada njegov lik u seriji da sam očas posla prešao preko toga. Na kraju kraju krajeva Glen (ako se scenaristi budu uglavnom drali dešavanja u stripu) će svakako u nekom trenutku poginuti.

E kad sam ovoliko odgledao, neću sad prekidati. Nije baš cela pasje govno, ali da, ima strašno mnogo bespotrebnih scena i dosadnih epizoda.

Ma daaaj, usrali su sa ovim, jeste sad, upao je u masu šetača i izukao se tako što se sakrio ispod tela. USRALI SU.

Ja ne znam ljudi kako ne kapirate da serija mnogo piči i na tom dramskom delu, pa zbog toga i ima mnogo sporih delova koji i meni nekad umeju da idu na kurac. Ali generalan utisak mi je odličan. Ako vam se gleda klasičan slešer sa zombijima onda skinite seriju Z Nation, pri kraju je druge sezone. Ta serija je potpuno nepretenciozna, klasično rokanje zombija koje doduše ima neku dublju priču, ali ništa opterećujuće.

Nije sad ni to sve do sporih delova, čini mi se kao da bukvalno ubacuju neke epizode ne bi li produžili seriju (što je i logično jelte). Eno ti ona mislim 4 epizoda ovog novog serijala, kad prikazuju prošlost onog crnje sa štapom, ubila me je pojam, mislim da ništa dosadnije nisam gledao, a prilično sam siguran da bih, i da nisam odgledao tu epizodu, mogao da nastavim komotno da gledam seriju. Isto je bilo takvih epizoda i u ranijim serijalima.

No dobro, ti to posmatraš sa nekog umetničkog aspekta, ja oću krv, suze i znoj

Ma idi bre Duka, kakav crni umetnički apsekt. Jednostavno mi je priča sa takvim epizodama više razrađena. Ta epizoda sa Morganom je dobro legla da bi se saznalo šta se sa njim događalo i kada je i zbog čega počeo da tripuje Gandijev nenasilni otpor.

Stigao sam do četvrte sezone, četvrta epizoda msm. Smorilo u pm.

Još da mali smrad nije preživeo bila bi najbolja dosad

Rik i Deril su me podsetili na Paju i Jareta u Kamiondžije opet voze a Džizs na Vrcu (Bule Goncić) iz istog filma.

RIK JEBO TUPAKOVU KEVU.
SPOILER ALERT

Naravno, nastavljaju usranu praksu, a ja se svaki put iznerviram. Pocetak i kraj sezone vrhunski bude, ono izmedju tuga. 10. epizoda mi je ocaj.

Kako su me smorili sa ovim emotivnim sranjima. Mogla je da ispadne do jaja sezona.