Prijava

21. Ofarbati svinje u ružičasto i zalepiti im krila.

22. Premostiti rupu u poljskom klozetu kao na skici

http://img209.imageshack.us/img209/5377/domacin.jpg

Pozvati sve iz sela da isprobaju vas novi izum

23. - Naveče u seoskom ataru postaviti cirka 5 punjenih lisica na razna meste, otići u lokalnu mehanu po najlažljivijeg lovca i istog obavestiti o lisicama. Odvesti ga na atar i na svaku lisicu uperiti svetlima sa traktora da ih lovac pogodi. Pustiti ga da ode po lije i kidnuti nazad u kafanu. Naručiti špricer i čekati lovca da se vrati sa punjenim lisicama.(u međuvremenu sve u kafani obavestiti o događanjima). Gledati lovčev izraz na licu kad se pojavi.

24. -Uzeti nekoliko konzervi, napuniti ih sa par kamencica svezati ih za kanap i jedan kraj za mackin rep. Pustiti macku da pocne da trci niz ulicu.

25. Pozvati komplet rodbinu na seosku slavu. Za večerom obavestiti goste da je u funkciji jedino poljski WC. Sipati u supu malo ricinusovog ulja, i postaviti kameru i gledati reakciju. Snimak poslati na You Tube.
http://static.panoramio.com/photos/original/10038060.jpg

26. Tjunirati IMT traktor, nasledjen od caletovog caleta. Testirati ga na medjuseoskom putu, domaci zadatak je minimalno 100km/h. Staviti obavezno zadnji spojler od one daske sto je otpala od poljskog wc-a, radi stabilnosti pri velikim brzinama.

27. Organizovati turnir u blejanju sa ovcama. Svakog takmičara ponaosob postaviti direkt oči u oči sa ovcom u trajanju od pola sata, radi zatupljivanja neurona. Nakon ove pripreme, organizovati takmičenje "Ko više zna o pesticidima i popravci traktora".

28. Organizovati venčanje guske i crnog praseta. Potruditi se da prase pred matičarem zgazi gusku, jer se u suprotnom prase neće dovoljno ugojiti do Božića.

29. Igrati se "uhvati me ako možeš" sa jazavcem koji nam uveče kolje živinu.
Ako ga ne uhvatimo igramo se opet, a ako ga uhvatimo prelazimo na novu igru - "odbrani se od motorne testere ako možeš".

30. Ostaviti nekoliko dana napaljenog jarca i suprasnu krmaču u istom oboru, a posle izvesnog vremena svi zajedno da ojarimo krmaču.

31. sazvati sav komšikuluk kad se prasi krmača, da pridržavaju prasiće i postave pod sisu. nakon toga igranka

32. Пећи ракију са малим прстом!

34. Zaklati najdeblje prase, i peči roštilj na puno dima, baš uz inat svima :)

35. Sipati WC saniper u pojilo u komšijskoj štali, da bismo postigli željeni efekat:
- "da komšiji crkne krava".

36. Potpisati se masinicom za tetoviranje po levoj strani guzice krcmarovoj mladjoj cerki, dok pijana pere krigle.

37. Zapaliti komšiji štalu, nazvati ga telefonom i pitati ga da li mu je krava propušila.

38. Kod nas u selu, kad neko nekoga mrzi, samo ga pozove u lov...i....DŽM