Prijava

E ovako, jaranici mi treba stručna literatura za tačno određenu temu:
"Instrumenti međunarodnog platnog prometa kao instrumenti obezbjeđenje plaćanja u spoljnotrgovinskom prometu".
Za početak bi trebalo nešto o međunarodnom platnom prometu, o platnom bilansu pa tek onda o tim instrumentima trgovine...
Pošto je profesor tako polupan da ništa nije dao, uputio, rekao (osim teme), sada treba cunjati svugdje da se nađe nešto relevantno.
Informacije o tačnim knjigama koje mogu pomoći, autorima, nekim linkovima ka knjigama da se skinu, online knjige, sve bi dobro došlo.

Znam i ja to, samo nešto konkretno, evo npr ima tu neki kompletan rad sa tom temom ali se ne može skinuti niti čitati...

Kako mislis ne moze se skinuti? Obicno sve moze da se skine kad aploadujes neki drugi dokument koji vec nemaju u arhivi. Neku knjigu u pdf-u ili slicno. (mislim na scribd)

kako ne može, prvi sa liste sam malopre otvorio i lepo se čita..

hajde da vidim sutra na diskovima, verovato imam nešto od radova ili literature, polagalo se svašta pa je i toga bilo, poslaću ti na mejl sve što nađem...

Jebem ti čoveka koji piše seminarski na fakultetu, a ne ume da otvori pdf.

a jeste i vi čudni, evo otvori ti pdv kompletan i probaj ga skinuti.

Tema je ništa više nego "instrumenti plaćanja u medjunarodnom prometu."
Imaš milion stvari o tome na netu. Kreni od svetske banke pa lagano

pdf ekstenzije Remac, nije pdv (porez)

pdf ekstenzije Remac, nije pdv (porez)

http://www.scribd.com/doc/52848232/24/Instrumenti-me%C4%91unarodnog-platnog-prometa

evo ovaj može da se čita onlajn, ne moraš skidati, a pojedine delove možeš c/p

evo ja skidoh. daj mejl da ti saljemo :P

Ne kontamo se izgleda, našao sam tačno taj rad, tačno ta tema, komplet seminarski ili diplomski, šta već dođe, ali ne dozvoljava da se skine džaba, može samo sadržaj da se vidi. Ove što vi dajete, mogu da pročitam, šaltam stranice, sve to, ali nije isto kao ono što sam ja vidio, nije isti rad ili šta već. Isti sajt, scribd ali valjda nisam toliko lud da kod mene na kompu ne dozvoljava da skinem a kod vas dozvoljava... Nije to ovaj dokument što je bruce okačio, kompletan rad, kod bruca je knjiga, objašnjena, ovo ono.
I nemojte me nervirati sa tim glupostima "a jes glup ne zna ovo, ne zna ono", ne radim ovo za sebe niti imam ikakve veze sa ekonomijom, hoću da pomognem nekome a nemam sve informacije na izvolte pa da mogu sam da nađem.

I nemojte me nervirati sa tim glupostima "a jes glup ne zna ovo, ne zna ono", ne radim ovo za sebe niti imam ikakve veze sa ekonomijom, hoću da pomognem nekome a nemam sve informacije na izvolte pa da mogu sam da nađem.

a jesi se malo kurčio "ja mogu da nađem sve na internetu ho ho ho..."?

ako je komplet rad koji želiš da skineš, onda potraži kako se uplaćuje za skidanje - nema druge...

Paninaro, jel imaš nešto korisno da staviš? Ako nemaš, nemoj džaba spemovati.
Bruce, pa valjda je kompletan rad, koliko sam prelistao po tim knjigama drugim što su naširoko napisane, čini mi se da je to baš kompletan rad na tu temu, te neke stavke koje su nabrojane, ovo ono, po sadržaju mi se čini da je to sve što treba. E sad mene nervira to što ono meni nudi dvije opcije, anonimni download koji se plaća ili da se povežem sa fejs nalogom a to mi se ne radi, tim sranjima ne vjerujem, iznevjerila su me toliko puta pa ne bih da klikćem džaba na tu opciju.

otvoriš duplak na fejsu i povežeš se preko njega, tako ja imam nalog koji služi samo za meksiko i loru

Pa probaću i to, kada sjednem večeras za svoj komp napraviću nešto pa ću probati...
Ajd pitaću te nekad večeras ili sutra koja bi literatura tu bila, pošto moguće da i ako nekako skinem taj rad da ne bude navedeno tu koji su izvori, a problem je što drugarica nije dobila ama baš nikakvu pomoć u smislu izvora, gdje šta da traži, koje autore, a i ta drugarica nema internet stalno pa da može tražiti danima, mutavo ali jbg, zato sam i pitao ovdje da li ima neka pomoć, da se to ne oduži na mjesec dana zbog takve situacije.

pa to je ta fora da ne placas. mozes da povezes s fejsom dok ne skines, posle samo u settings izbrises aplikaciju. logovala sam se ja preko fejsa nekad, ne smaraju skoro uopste.