Prijava

http://i4.ytimg.com/vi/k9FK_MTEKQQ/hqdefault.jpg
ЗАБРАЊЕНО ПОСТОВАЊЕ МЕТАЛИКАМА, И СВИМ АУТОРИМА КОЈИ ПОСТУЈУ ПЕСМЕ ДРУГОГ ЖАНРА, ИЛИ СУ ДОШЛИ ДА КАЖУ НЕШТО ПРОТИВ (АКО ТИ СЕ НЕ СВИЂА, ЗАОБИЂИ)

Изгуглах да видим да ли има тема али ништа ми није избацивало, тако да кад већ неке жњ групе имају своје теме на овом благородном сајту зашто не би имали и цареви српске хип-хоп сцене. Наиме, ја сам спортиста, не пушим, не пијем толико често, и НЕ дрогирам се (није лоло, озбиљан сам), али волим да се опустим уз најјаче риме по мени. На теми можете приложити занимљиве приче, слике, дешавања, као и све остало што има везе са њима.
http://www.youtube.com/watch?v=1JGW10hLTUc

А сад да кажемо што шта о групи. Википедија каже:

Прти Бее Гее је хип-хоп група из Београда чије су главне теме дрога, насиље, секс, и сл. Основали су је Москри (који је био најстарији и сматрали су га вођом и идејним творцем), Еуфрат (Никола Јарневић) и Микри Маус (Никола Јелић) 2000. године.
До првог појављивања у јавности и на радију СКЦ дошло је захваљујући подршци групе Београдски синдикат. Прва песма, „Пајп“, пуштена је на радију СКЦ 2001. године, а убрзо су за „One Records“ снимили и свој први албум „Грејтест хитс“ (2002. године). Група је врло брзо постала популарна међу представницима старије хип-хоп генерације и у андерграунд реп круговима и широм региона због стихова пуних црног хумора и описа наркоманије(због чега је и њихов реп добио назив хероин реп). Ови експлицитни текстови су, уз често помињање насиља, оружја и дроге, сврстали их у српску варијанту гангста рапа. Ово је изазвало критике о слављењу наркоманије и глорификације криминала

Велики ударац за групу била је смрт Москрија (25. август 2005). Након Москријеве смрти, Микри Маус и Еуфрат су наставили да раде и 2006. године снимили су албум „Москри“ који је посвећен њиховом преминулом члану.

Први албум: "Грејтест Хитс"
Други албум: "Москри"
Трећи албум: "Тачно у пре подне"
Четврти албум: "Без шечера"

Име нису узели од „посрбљене“ варијанте изговора енглеске речи pretty, већ је везано за догађај у вези са Москријем када је био у Црној Гори, где је био на одслужењу војног рока, и једном приликом је реповао свом класићу своју верзију Рамбове песме „Смрт попа Мила Јововића“, након чега му је овај одговорио „Ајде, прти бе—ге!“ што је у локалном сленгу требало да значи „Ајде, бежи (пали) Београђанине

класичан олдскул торима, нема шта профи
http://www.youtube.com/watch?v=drZfArkfVYE

Kao što su izbacili Plutona sa spiska planeta solarnog sistema, tako i rep treba da se izdvoji iz umetnosti zvane Muzika.
Na omotima albuma bi trebalo jasno da stoji da se ne preporučuje starijima od 17 godina.
Ako neko stariji od 17 smatra da su rep i hip hop nešto više od dosadne ponavljajuće midi matrice pokvarene karaoka mašine sa rumunskog vašara uz koju neki bolidi šabanskim akcentom recituju kako su preopasani -rispekt.

Ja nisam veliki ljubitelj repa i hipi hopija ali ovi momci imaju dobre pesme. Šteta što se Moskri previše šmrkao u venu.

Мерси, ја тражио, нисам нашао. Нема везе нека остане ова, ионако није та већ доста времена активна

Ja nisam veliki ljubitelj repa i hipi hopija ali ovi momci imaju dobre pesme. Šteta što se Moskri previše šmrkao u venu.

ОВО!
Ја нпр. не могу да слушам Сале тру-а, елитне одреде (код њих нема грам репа) и тако те групе једино пртибг, бед копи и понекад икац и на тај фазон

nisam ja moderator da mi se pravdas. to vidi s nadleznim organima, ja samo konstatujem.

ни не правдам се ја.

не могу да слушам Сале тру-а, елитне одреде

Šta fali elitnim šporetima decxko nisi in. Šalu na stranu ja volim Struku, ima par po meni dobrih pesama i manje poznatu Verbalistiku.
EDIT: http://userserve-ak.last.fm/serve/500/123365/Prti+Bee+Gee.jpg

Ne mogu riječima opisati koliko mi prti bi dži znači. Naprijed prti bi dži!

merci čiji si dupli?