Prijava

Вала баш! Лимар и његови су развалили.

Anegdota sa ovogodišnjeg polaganja kaže da su kandidati izlazili uplakaniji sa testa opšte informisanosti od onih koji su polagali famoznu matematiku na ETF-u.

Лимаре, мајсторе!

Питања су сасвим разумљива, али стварно је потребно имати веома широк спектар интересовања да би се тест добро урадио.
Што се мене тиче, ако су желели да пропусте кандидате кроз "густо сито", одличан избор питања и што се тиче оваквих тестова, ја бих да се следеће године подигну критеријуми још више. Ове нове генерације су све тупље и тупље, а пуне себе (код мене у завичају се каже: курче се без покрића), потребно им је с времена на време једно овакво Лимарово ренде да виде где су.

samo pogledajte facu ovog sto sastavljao test bice vam sve jasno

klasichan troll

feat.

klasichan kompleks

Извини, Џанки, али човек није комплексаш. Данас је био и прилог на Б92 о овм тесту. Потпуно подржавам човека (морам да избацим коришћење речи АПСОЛУТНО, нисам Маријана Матеус! Лололо).
Ако је ово био Лимар, онда свака част њему и његовим сарадницима за тест.

Чак сам на питања која је он лично саставио одговорио тачно, осим оног за балет. Имао сам 17 поена, радећи тест 10-15 минута, у 1 сат ноћу, имам и принтскрин са странице, са свим тачним и погрешним одговорима, ко ми не верује, могу да му све пошаљем на мејл. Да сам хтео да варам, имао бих 30 одговора.

А очекивао сам да имам само 4-5 тачних одговора јер сам уз нпр. Лимара и Космополиту научио да нисам баш толико паметан и образован колико сам мислио да јесам. Дакле, без било какве припреме, имао сам преко 50% тачних одговора. Шта би тек било да мало боље познајем биологију, књижевност или балет?

Ако хоћеш да студираш друштвене науке, да примаш једног дана плату из буџета, мораш да пратиш и релативно добро познајеш све друштвене токове. Од политике, преко књижевности, до спорта па и естраде.

Имао сам 17 поена, радећи тест 10-15 минута, у 1 сат ноћу, имам и принтскрин са странице, са свим тачним и погрешним одговорима, ко ми не верује, могу да му све пошаљем на мејл. Да сам хтео да варам, имао бих 30 одговора.

А очекивао сам да имам само 4-5 тачних одговора јер сам уз нпр. Лимара и Космополиту научио да нисам баш толико паметан и образован колико сам мислио да јесам. Дакле, без било какве припреме, имао сам преко 50% тачних одговора. Шта би тек било да мало боље познајем биологију, књижевност или балет?

Хахахахах, а како то доказује да нпр. ниси пре тога нашао тачне одговоре и онда намерно погрешно одговорио на 13 питања, да резултат не би изазвао сумњу, а ипак био задовољавајући? Шта ти мислиш, да смо ми веверице, је ли? А?

Пази, можеш да ми не верујеш, али постоји време кад сам дошо на сајт, кад сам почео да радим тест и кад сам послао одговоре. Да сам хтео да наместим, наместио бих нпр. 19 тачних одговора јер не волим број 17.

Дакле, може да се докаже да ли сам лагао или нисам, само ако имаш неког ко ради на сајту Блица да упореди ИП адресу и да је проследи неком од модератора са Вукајлије да утврди да ли лажем.

неверујем ти брате

Radi moja komsinica u Blicu, sad cu joj poslati poruku na mob.

Ајде Папете, и одмах проследи Јебачу да упореди. Чуј, не воли број 17, то као неки доказ хаха. Као да није могао то да измисли сада у секунди...

Пошаљи јој, али мора неко од модератора одавде да да моју ИП адресу администраторима Блицовог сајта да упореде. Било је између 1 и 2 сата ујутру кад сам радио тест.

Како ти више не досади?

јес па да те нађе неко и извади ти гркљан

Па, јбг, Стеване, исто као што и ти досађујеш другима, исто и ја то радим...
Ево, ако треба, банујте ме на један дан, да се Стеван смири мало.

Само сам хтео да кажем да тест није лак, али да није НЕМОГУЋ како су га назвали новинари Блица. Тест јесте тежак за решавање, али не и немогућ.

Kaze komsinica da ne bi smela da ulazi u te neke programe koji filtriraju i prikazuju ajpijeve citalaca, al meni ce ucininiti jer ja u principu mnogo dobro jebem.

ево дао сам папету ип твој па нека провери

@Fender
Jesi siguran da si radio oko 1-2 sata ujutru?

У 1:33 сам дошао на сајт Блица. Прочитао чланак, а онда отишао на линк где је тест. У међувремену сам гледао ранг листе пријемних испита на разним факултетима.

Vlade limar xaxaxaxaxaxaxa

Buahahahah Vlade limar

Што је замрла тема?