Prijava

Nema vjeće srijeće no kad se mala dijeca igraju oružijem.

Imam ja jednu tetku (tetka kao žena, ne stoljpi), bila udata za Rumuna, pa se razvela, a taj imao kintu pa išao ovde u lov. I kaže ostao njegov karabin i neka optika nova nije ni montirao, rumunska kaže dodji vidi. Ja joj kažem karabin dobro, a RUMUNSKA optika to verovatno ne vredi ništa (u sebi se mislim, to ti je ko rumunska sperma ) , to da valja ne može, al joj to iz očiglednih razloga nisam reko.
Dade mi ona kutiju, jebem ti dobra kutija i teško ko more ima skoro kilo. Piše IAR Valdada, reko ovo ti neka Dirlada ja poče da se smejem, al kad sam otvorio... Sunce ti jebem!!!
Evo već treći dan je obrćem i okrećem, ovo je nešto najbolje što sam u životu video...
Bolje od Zeissa, od Kahlesa, od Swarowskog, od Schmit Bendera od Leupolda i od Nightforce-a.
Kompletno metalni tubus iz jednog dela, Brajantova končanica u prvom, point u drugom fokalnom planu, 40! mm tubus, a bistro, bistro jebe kevu. Ja bre pogledam na netu, kad ono Čaušesku bio napravio tu fabriku sa najboljom nemačkom tehnologijom i stručnjacima iz Jene. I najbolji deo, ta konkretno košta 1880E! A tetka mi rekla vidi prodaj trebaju mi pare, a ona prodala kuću u selu u četiri Ha šume za 1500 E.
Kuku majko... Ovo u petak ode u Hrvatsku za 1200.
Tako da sad znam za JEDNU dobru rumunsku stvar.

Nijesi ti ža šume x)

Nažalost jesam, ne maši me to. Ako je optika teška to sa sobom nosi dosta problema u zavisnosti na šta je montiraš a ova ne ide na malokalibarke sigurno, ovaj što je kupio je montira na 9,3x62. Najmanji problem je što će karabin biti teži, ali ako nema integralnu šinu urezanu na sanduku, standardni šrafovi 3,2 mm su slabi i pucaju od trzaja kao da si ih ih presekao nožem. 4x 3,2mm je 12,8 mm, pri početnoj brzini od, recimo 800 m/s ako je optika teška 950 g, ti je isto kao da si uzeo čekić te težine i udaraš u čeličnu sipku od pola cola na oko 3 mm od kraja kolika bude dužina navoja brzinom od 800 m/s i prilično dobrim apsecom. Potrebno je staviti najmanje 4 mm šrafove, ali na zadnjoj ploči nema dovoljno mesa. Ređenje je da se hartletuje šina za sanduk, što povlači i bruniranje celog karabina. Oko 250 E samo da se montira.
Tako da...

Pa skapirao sam. Ja inače imam Stilku 048 AV electronic, i ponosan sam jer u kraju niko nema težu testeru od mene. Za optiku je kilo MNOGO. 350-600 grama je normalno.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRdhQiyKEWm9QN1fwbe9RHlsTKYur0ys7N6qlq-rlqovCcvGnOq

E jebiga, žene daju po 300E za cipele pa ništa... Nije to za poredjenje.

Na 2.10 tranžira svinju. Pozavideo bi mu svaki mesar. Mnogo oštra zajebancija.
http://www.youtube.com/watch?v=V__Ierrz0hQ

метак метак пуф пуф метак