Prijava

Ma ne mene. Izmislio sam situaciju. Šta ako govori istinu a opet ne mora se uzeti za tačno? Mora da može a možda i ne može. Daj nek neko smisli.

Ako uzmemo ideju da ste vi namagarčeni a neko ima informacije u vezi toga pritom vi ne znate da ste namagarčeni a on vas smisleno napadajući slabe tačke obaveštava da jeste i traži vam pare za informacije 400 evra. Pitam ja kako da dodje do primopredaje al da se čovek koji nudi informacije ne susretne sa "žrtvom". Dakle kako da obe strane prime svoje a da ne budu prevareni? Da ovaj ovome ne pošalje lažne pare i sl. a ovaj drugi ovome lažnu informaciju. Nači primopredaja bez prevare i da se ne sretnu.

Pošaljete jedan drugom informaciju i pare preko glasnika, plus OTROV. Obojica moraju da popiju otrov. Samo glasnik zna identitet obojice. Zatim, u vremenu koje sledi, tri,četiri dana, za koliko informacija može da se proveri, morate da pošaljete i PROTIVOTROV preko istog čoveka. Ako informacija nije tačna, nema protivotrova i obojica umiru, ali mora da bude tačna, jer ovaj što šalje informaciju nema interesa da umre rad pišljivih 400 evra. Ovaj što nosi pismo, pare, otrov i protivotrov obaveštava za svaki slučaj muriju ako se nešto desi pa neko umre. Za svaki slučaj, majka i ćerka glasnika su kidnapovane i na tajnom mestu, koje znaju samo ova dvojica, tako da se ni njemu ne isplati da ispadne sranje. Balans i ravnoteža moći, inteligencije, straha...

Bravo Valdemare gospodine. Bićeš umodovan!

RADIMFELACIJU HAHAHAAHHAHAAHAHAHAH