Prijava

E, ovo:

Вукајлија је интернет сајт на српском језику првобитно замишљен као речник сленга1 у српском језику, а инспирисан Урбаним речником1. Међутим, временом је постао збирка углавном духовитих дефиниција разноразних појмова из свакодневног живота1. Одликује се актуелношћу и духовитим освртима на дешавања у друштву, култури, спорту и политици.

odavde: http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%98%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0

Jebo vas sleng, ne znam kako vam je on zanimljiv, ka da pravi rečnik čitam, takav je sajt postao.

Сачувај нам господе ТЕНТ {+}:-(~~

ajax opet nepravedno banovan mnogo,nece to proci tek tako !

У јуну 2012. године, због критика медија и Српске православне цркве на рачун интригантних тема које овај портал пропагира, уведене су значке којима се аутори означавају као небогоугодни, па се филтрирање и цензурисање неадекватних садржаја умногоме олакшало.

jel ovo ozbiljno bre hahahah šta je ovo kakve značke,lololo

Мусаш (или неки други модераторе), узми напиши дефиницију КАЈЗЕНЕ ПОПРАВИ САЈТ ЈЕБЕМУ СУНЦЕ и одабери, нека стоји на насловној па ће ваљда тако да види пошто га боли курац да гледа форум и поруке.

МОЛЕБАН ЗОЖИВЉАВАЊЕ ЧЕТОА!

Sva sreća pa je forum ok.

molimte kajzene popravi cet ocamujebem

Сајторо се поново гуши.

http://www.tias.com/stores/tsj/pictures/dbbcca.jpg

Kazane, maćore, vidi tamo da li ti se sinkuje na serveru sat kako treba, nešto se iskundačilo. Ili si po kodu nešto prčkao, ne znam, ništa ne pričaš, samo te, brinemo, do kasno ostaješ.

Ладно скинули оно са насловне, усрали се.

БЛАГОСЛОВЕН САТ НАШ САДА У ВИЈЕКОВЕ ВЈЕКОВА

ЧЕТ НАШ НАСУШНИ ДАЈ НАМ ДНЕС

Овај пут нам нема спаса! Гаси сајт!

Роки ти си рекао пре 22 дана да нам нема спаса и био си у праву. Сајт је готов , НЕ РАДИ . Не излазе нови постери , реакције ... НИШТА. Распадамо се , на чету кад нешто одкуцаш ни не изађе . Боже помози нам ако нама уопште има спаса....

omg šta ćemo sad

MSM ŠKK? OMG, ROFL!