Prijava

Dakle, da li je otrov u malim bočicama? Možda je to samo urbana legenda? Možda je preferiranje malih žena manifest slabosti muškarca? Kačite slike i dajte konstruktivne argumente.

Molim autora pod rednim brojem #46738 da preuzme vođstvo u ovoj panel diskusiji.

http://nex1.tv/wp-content/uploads/2013/10/Kylie2.jpg
http://photos.posh24.com/p/1769451/z/fun_pics/sarah_jessica_parker_beige_pow.jpg
http://vidisliku.com/galleries/Zene/mina-kostic-18.jpg

Ako imaš lovu, imaćeš i fine curice :)

volim da guzvam malene ribe i da se igram s njima ko s igrackama

Sara Dzesika Parker?! Ozbiljno?

Prov, loše si kropovao, ostalo ti nešto ispod Kajli. Neki organizam.

Sara Dzesika Parker?! Ozbiljno?

+10000
па Живкица Милетић је боља риба од ње.

Pogledaj kako lepu vilicu ima SJP!

Ovde samo Kajli valja, treću sam i ja iskulirao tokom jednog fudbalerskog rođendana, doduše tada još nije imala silikone i bila je prljavija.

Znaš za taj info, pa me pominješ u prvom postu, ili onako? :)

Ja volim velike, kršne, k'o partizanke iz bihaćke brdske pešadije, 175 cm donja granica visine (sad bi rekao onako kao Mala Vidra ali Jebač će mi izminusirati postere lolo)

Jednom sam samo bio niskom devojkom: mala, lepuškasta, kompaktna, ali džaba se. Uopšte mi se nije svidelo, sve sam se ustezao, mislio sam da ću je obatalit', reko' zajebi ovo lolo

E da, ja sam mali, pa sam skoro uvek bio sa sićušnim... ali ima nešto i kod ovih gde moram da planinarim. Prostranstva silna, bokte...

ali ima nešto i kod ovih gde moram da planinarim.

Da, sinoć čovek za plininarenje dobio tri dana bana Jelačića.

Elem, visina je veoma uslovan faktor. Ako je dotična žena niska i trupasta, ni 1% me ne privlači. Bio sam s jednom niskom ženom, ali je bila vitka i voli Bergmana. Takođe, imala je finu vilicu.

Sta je tebi s' tim vilicama?

Ne znam šta da vam kažem. Smatram da za mene nije sitna žena, probudi se u meni očinski instinkt pa se osećam kao pedofil. Visoko bre, krupno, širokijeh kukova da ti prosto krv uzavri kad je vidiš, a vilica padne na podbradak i krene slina niz donju usnu kao da si pečenog brava dobio na trpezu. Da se moram dobro pomučiti da je sobalim na 'rbat, a i onda pripazim da me časom ne okrene ispod ako ja to ne želim. Sila braćo i sestre, sila meni treba...

E, jedino volim da su im male šake, ne veće od devetke rukavice...

Ja više volim povisoke žene, ali nikad nisam imao prođu kod njih jer sam po veličini sasvim prosečan. Jednom sam i bio direktno odbijen argumentom da sam suviše nizak :(

Meni samo jedna devojka bila iznad 170, sve ostale ispod crte. Više mi leže te manje, ova moja je 169, za po' glave niža, taman.

Ne volim te konjaste i glomazne, mada bih i njih lako dresirao jer sam glomazniji od njih. Al' džaba kad me ne privlače.

Moja draga je omanje pakovanje žene, al' da ima epik dupe, dobre kukove i noge, malo manje sise, plavuša.. Kud' ćeš bolje.

meni nisu pravile pitanje, a samo 178 visine imam...

ahahaha Sara Dzesika Parker? Ta kucka sa konjskom glavom ladno nekog moze da privuce?
Covece..

nema veze visina, bitnije su proporcije
a kajli je preslatka :3, a ovu konjinu jesiku kače samo latentni zoofili, jebala vas ta konjina

Ja sam 190, al' ne igra mi to ulogu nešto. Njima igra valjda, tu neku kvazi protektorsku ili šta je već. Realno, ako je napadne banda kerova lutalica ili maloletnih huligana, mogu ja biti 206, čopor > visina.