Prijava

Elem, čitam iskaz jednog policajca koji je bio na Kosovu tokom 1998. godine i koji je, kako kaže, bio svedok monstruoznih zločina na Albancima. Upravo ti zločini su i bili povod operacije koja je dovela do toga da nas bombarduju. Dakle, ispada da smo u stvari baš ona govna za kakva nas prikazuju? Nekoliko visokih oficira policije je i priznalo svoje zločine. Ono što se desilo u Bosni je tek priča za sebe.

Zbog čega u Srbiji veliku većinu nije briga za ono što su Srbi činili drugim narodima? Zašto se u Srbiji ne desi ono što su Nemci uspeli uraditi posle WW2 kad se ceo društveni sektor okrenuo lečenju od nacizma? Da li su Srbi koljačka gamad?

http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/93649-Ubijali-decu-ene-starce-obane-ovce.html

Ma bitno je da su svi drugi zlatni, nek smo mi gamad.

да ти није Соња Бисерко неки род?

NIKO NE SME DA VAS BIJE!

Tebi baš dosadno danas?

е приштевац,погле ПВТ час.

Ja sam pre kapiro da treba da se suočimo šta je i kako je, a bilo je koječega.
Međutim, šta bude.
To ko kad Torente i onaj pajtos povedu onog bolida u akciju, pa beže preko terasa i kao reše da skoče sa visine u bazen i zalete, a samo onaj debil stvarno skoči i razbije se ko dulek.
Elem, mi nešto kao "jesmo, izvinite, hoćete da se malo još namestimo, je li ovako odgovara, mnogo hvala, samo napred, nije dupe sapun da se potroši" i tako to i oni rokaju, a mi najgori, ostali super. Zajebi priznanja i ostalo, ko je pojeo govno, pojeo, nemamo ništa od retrospektive, nego da pokušamo da se ne ubijamo međusobno, ako može molio bih, da se potrpa bagra u zatvore i tako to, to je "naša" gamad.

MIslim, jasno je da prov troluje, ali eto, bar poneko može napisati i realno štogođ.

Sad ozbiljno... Dosta je nepravdi učinjeno nad nama, nešto smo i mi činili, ali nikada neću reći za moju naciju, moj narod, da je gamad, jer to i nije. Šta su tek Amerikanci, Englezi, Francuzi i sl., ako smo mi gamad? I ljudi dosta više s' tim autošovinizmom.

Saće Granjka dotvori peticiju protiv provirona.

nego da pokušamo da se ne ubijamo međusobno, ako može molio bih, da se potrpa bagra u zatvore i tako to, to je "naša" gamad.

To ko kad Torente i onaj pajtos povedu onog bolida u akciju, pa beže preko terasa i kao reše da skoče sa visine u bazen i zalete, a samo onaj debil stvarno skoči i razbije se ko dulek.

Сјајно објашњење, одушевљен сам толико да ћу ово даље да користим у расправама без навођења извора. лолололо

Брате Провироне, шта читаш није ни чудо што се питаш такве ствари. Иди читај србин.инфо месец дана па онда крени у националистичку теретану, па ћеш да отвараш теме ел смо ми срби настали од христа или је христ од нас? Додуше и Србин.инфо има добре текстове као и ове е новине ал то је оно фазон у промилима и код једне и код друге стране.

SVE JE JASNO OD ONOG TRENUTKA KADA SMO PRIHVATILI HRISCANSTVO I NASTAVILI DA SLAVIMO SLAVU

ел смо ми срби настали од христа или је христ од нас

OTVARAJ TEMU

наставили да славимо славу?

Јебига, има лицемерности у томе кад призивамо Бога и правду кад кукамо над јасеновачким жртвама нпр, а кад се помену лешеви деце и жена који су довежени и закопани у Батајници, онда се након краткотрајне тишине тема пребаци на проблематику РТС-овог уговора о правима преноса утакмица Лиге шампиона. Не кажем да су други народи нешто бољи по том питању, бар не ови комшијски. Сконтао сам да је то правило да се људи који превише причају о злочинцима у редовима свог народа проглашавају за аутошовинисте и Шаволове слуге.

slava je baganski obicaj

У реду је то, треба да осудимо своје злочине, ал ја то некако и сматрам завршеном причом. Толико је људи осуђено, да је сасвим довољно да ми раскрстимо са њима, а да ли су наше жртве добиле своју правду? То помирење није једносмерна активност.

Сконтао сам да је то правило да се људи који превише причају о злочинцима у редовима свог народа проглашавају за аутошовинисте и Шаволове слуге.

To zbog ovoga što sam ja rekao?
Jednostavno hoću da kažem da u vremenu kada nas svi jebu, ali SVI, nemojmo praviti neslogu među sobom, ljudi. Nećemo opstati ako ovako nastavimo.