Prijava

Kazane napravi skriveni haš teg kad te neko spomene da nam stiže pvt - taj i taj te posro po četu.

Jeste i misliš da bi te poslije toga iko više zvao Truleks krpa? Vjerovatno bi ekipa sa četa smislila neke pseudonime za ove koji se ogovaraju tipa "Lodžeks" kada je riječ o tebi.
Jedino možda da se napravi da možeš da pratiš kada se izvjesne riječi objave na forumu ali obzirom na protok informacija mislim da bi se smorio pregledajući obavještenja. Ono, ne znam, mislim da nije izvodljivo na četu. Jedino ako ti je čet upaljen za vrijeme kada bi bio pomenut. Ee, sad već serem.

Преко чета се продаје дрога. То сви знају, а нико не сме да каже.

Tandrcak
друкарина кева црну вуну ће да преде

ja samo da kaem da volim ovu pjesmu
a samo vi

Elem, Vejv maćori, kako ide fakultet?
Šta se pripaja za prednju stranu ulne?

Auu, brate, anatomija jebe! Nije normalno, majke mi...
A i s obzirom da smo i nogu završili, prešli na Torax, i već se srce radi, zaista ne bih umeo da ti odgovorim na pitanje... verovatno fleksor palca, ili tako nešto, neki od onih 8 mišića... kažu stariji studenti da je totalno normalno to zaboravljanje, da će se to do juna sve složiti...

Ma znam puzl, pokušavam da unesem malo duhovitosti u ova tmurna vremena po sajt, ali slabo mi ide... Klik na čet je dokaz da je već sve toliko dosadilo da moraš da se hvataš za tu poslednju slamku spasa pre log auta. Nada da ćeš pročitati nešto interesantno... A ono konferencija lenjih pita i takmičenje u istovaru fecesa.
Forum slična priča, ako vejv ne podloži masu ili tako neki poput tebe, mrtvilo... Pokrenem temu po svom ukusu, moderatori lupe katanac pre Jebatcha, pre nego što uopšte napiše ''kaizena boli...'' to govori o kojim brzinama je reč. Ugušavanje u startu...

Vejv - eno ti pvt

Truleks - maćori viđi ovako, ja sam upao u neka govna sad a da se ne lažemo malo sam se i smorio od sajta, da ne pričam da mi je inspiracija skroz nestala pa moram da pišem neke doskočice koje su smiješne samo meni i par mojih blago retardiranih prijatelja (koji nemaju nalog na Vukajliji).
Prijedlozi ti neće proći, ne jer se ne sviđaju modovima, nego jer su teme sa prijedlozima glavna mjesta odmjeravanja virtuelnih kurčina a to neke ljude valjda opasno nervira jer misle da je održavanje ovog sajta što mirnijim njihova karta za raj... Ne znam iskreno koja je grupa gora od te dvije... Ima i onih koji bi iste te kurčine popušili zarad kojeg plusa i onih kao ja koji bi popušili svoju kurčinu da bi se osjećali kao budala... Ne znam ni koja je tu gora...

Auu, brate, anatomija jebe! Nije normalno,

boli te kurac, bar ne moraš da učiš dio o rektalnom traktu, njega si dobro istražio ovdje na sajtu.

puzl, ove teme sa predlozima su obično izvor razonode i smeha pa zato propratim tu i tamo i nešto odvalim, inače me zabole da li će da se nešto menja, uvaži ignoriše i slično.

Truleks ja ne znam kako su ti one "izvor razonode i smeha" kad ti ih mogu sve prepričati u svega par redova.

Prijedlagač daje neki random prijedlog
Jebač: KAIZENA BOLI KURAC
Neki random lik 1: Podržavam.
Neki random lik 2: Glupo.
Neki random lik 3: Predlagano već sto puta smarate!
Lepri: Brate ono može ali ne mora mislim ono znaš... (još malo podjebava)
moderator: Predlagano je već i Kaizen nije reagovao nijednom.

/thread

~happy end~

Ја сам реко дуведу бан за отварање глупих тема са предлозима од чије реализације нема ништа, тако се не би вртела једна прича нонстоп.

pa dobro lik smara za medalju s tim, to sam više puta ukazao.. Ljudima je teško da NE PRATE sadržaj koji im ne odgovara. Imaš nekog ko udara hejt na dugačke definicije, neko hejtuje igre reči, neko hejtuje fore sa Krkobabićem.... Isto kao kad nekome smeta Pink televizija pored milijardu drugih kanala na teveu. To je taj tip ljudi.

Da vidiš, nijesam razmišljao na taj način. Bez zezanja.
Mada iskreno za ciljani hejt nema lijeka osim da se dotičnim prezentuje isključivo ono što oni vole a na ovakvom sajtu gdje objavljuje svakodnevno na stotine različitih autora to je neizvodljivo.

Ogare, bilo je to ranije. Ako se dobro sećam. Problem je bio što, kada član uniđe na stranicu sa četom, pa mu posle toga pukne dajlap, on ostane ulogovan, kao da je još tamo. Ti ga dozivaš njega nema.
U današnje vreme. Postoje ovi tabovi na brauzeru. Garant ljudi drže prozor sa četom negde u pozadini ili odu iza kuće da seru. Ti ih dozivaš, a nji nema.
Dpisak ko na mircu, gimlvopmoše na mircu, jer tamo većina čet soba i servera izbaci nalog koji je neaktivan posle par minuta. Da bi takav spisak približno precizno funkcionisao na vukajliji, trebalo bi uvesti isti mehanizam.

Počkem vi se u prijedlog xe xe xe

Pa vama ništa nije sveto?
Jel ste svesni da ste ovim predlogom udarili direktno na paninara? Mrš bre tamo! Ostavte čoeka na miru.

paninaro
Počkem vi se u prijedlog xe xe xe

Različita mišljenja ne bi trebalo da budu prepreka nekoj osnovnoj kulturi.

Šuknu ti ga Hogar jbg.