Prijava

Е тако, сад сам вам скренуо пажњу капслокованом темом на ћирилици, да питам...Имам један проблем јер ми се куја која се окуцила пре скоро 3 недеље,е неће кучка више да доји кучиће, не знам што, још је рано да би их одбила од сисе, тек што су прогледали. Ал ае то што неће да их доји, већ и бежи од њих, односно не иде више у ''јазбину'' па тако и нема ко да их греје. Ео, цео дан покушавам да откравим једног мужјачића, смрзо се скроз, хладне му шапице још увек а већ је скоро 3 сата на топлом. Неће ни да гута млеко које му дајем преко шприца, испушта неке стварно ужасно тужне звукове, не знам шта да радим. Контам да ако преживи ноћ, да ће и он преживети, тако бар каже Џорџ Клуни у Е.Р.
То је био проблем, а конкретно сад, ја не знам шта да радим с девет (9) малих куцова који још увек ишту сису, а сиса не да сису.
Помоћ нека, нешто? Бар док не престану да сисају и стасају мало, после ћу да их раздајем, кои ће ми ђаво 9 џукчића

Meni treba da se porodi kuja za par dana. Do sad nije bilo tih problema.

Нисам никад имао проблема с тим стварима до сада, свака куја коју сам имао се одувек бринула о свом потомству. Не знам који је круац овој.

Бар док не престану да сисају и стасају мало, после ћу да их раздајем

Zašto bi čekao da stasaju?

Pa da mogu samo da zive. Nece ih dati komsiji ako su nesposobni da jedu sami. Pocrkace.

Pa neće ih sigurno dati komšijama koji neće sami da hrane te psiće.

Хаски бохеру.

Zašto bi čekao da stasaju?

због овог што папет рече, још немају зубе да би јели неку чврсту храну.
баче, ко хоће да их узме, добродошао је, само да преживе. А ја досад нисам био никад старатељ 9 тек излеглих кучића. Осећам се ко силом прилика самохрани отац аџаџа

толко ме инервирала ова кучка да ми дође да је опичим шпицом у главу.

Манијаче, штенце унеси у кућу, пробај да их згрејеш тако што ћеш ставити електрично ћебе испод њих, температура треба да буде око 36 степени, али да буде константна. Не помажу топли ћебићи, штенци су премали да би се загрејали на тај начин.

ВАЖНО! - Штенци не могу да узму обично млеко које купиш у продавници. Мораш да купиш млеко у праху за штенад у било којој продавници хране за кућне љубимце!

ВРЛО ВАЖНО! - Видео си како женка лиже младунце - то је зато што младунци не могу да врше нужду (малу и велику) сами, већ их мајка лизањем подстиче на то. Ово би могао својим језиком, ако их баш волиш, а ако ниси баш толики манијак, могао би да пробаш да их бришеш топлом мокром меканом крпом по гениталијама.

НАЈВАЖНИЈЕ! - Ако не буду вршили нужду, неће ни јести, а угинуће од не вршења нужде! Срећно!

ПС. Још боље од свега је да питаш ветеринара!

И ЈЕБЕМТИ ИНТЕР УСРАНИ НИСУ МОГЛУ ДУВАЉАЈУ ЈОШ ЈЕДАН ГО СЕРЕМ ИМ СЕ У УСТА СМРДЉИВА МОГО САМ ДА БУДЕМ ДОБАР 8 ИЉАДАРКЕ

још немају зубе да би јели неку чврсту храну

Ja opet ponavljam, pitaš nekog oš kucka moraš ti da ga hraniš nema zube, objasniš situaciju složiš tužnu facu udomićeš nekog bez da čekaš.

дусхе маве :(((((((((((((

Kolega Ironcini, veze se covek. Lakse je dati kuce na poklon kad malo naraste, nego kad je ovako malo.

Previše ih je, iscrpljuju je pa je odlučila da je bolja opcija da pocrkaju oni nego ona. Zovi veterinara i podavi ili hrani.