Prijava

ja ovdje stavljam tačku.

Случајно, а?

Ljudi, PEDER!

Bitno je vuče jer na osnovu toga i podataka koje sam dobio iz bie mogu da upotunim algoritam koji se bazira na geoprostornim podacima i dokažem tvoju nevinost, ovako algoritam potvrđuje ovu gore priču.

Колега, упао си ми на тему, а то није лепо...

Ovako da ustanovimo:
1. Ti si peder
2. Kupio si novi broj
3. Zelis da budes sa tim drugom.
A dobio si broj nekog pedera koji je deaktivirao taj broj i kome se svidja isti lik.
Znaci mora da lazes.

Колега, упао си ми на тему, а то није лепо...

Zapravo kolega, vi ste upali na temu iako nemate osnova za tako nešto, ovaj put vam je oprošteno.

kakav si ti glavić od čoveka

jedino logično objašnjenje je da si ti taj peder, i onda si jedno vreme bio jako napaljen, sperma ti udarila u glavu, pa si tražio nešto da istreseš jaja i onda si slao poruke najboljem drugu...pa si se jedno vreme primirio, nekih nedelju-dve...i onda si opet dobio želju za seksom i opet si počeo da mu šalješ te odvratne poruke...i onda ti on rekao aj odjebi više koji ti je

uh, ajde ovako :

Mog dugogodišnjeg prijatelja (znamo se i družimo skoro punih 20 godina) nekoliko mjeseci provocirao je neki peder preko telefona

nazovem druga s tog novog broja i dogovorimo se da se vidimo. Kad smo se našli

znaci tvoj ortak je znao da ga zove PEDER i svesno je otisao sa sastanak sa PEDEROM.

ti si znao da je taj sto ga zove peder i kao slucajno si savrseno oponasao pedera? i nagovorio ga na sastanak? i jos se pojavio na sastanku?

meni je ovde sve jasno. bar jedan od vas dvojice je peder, ako ne i oboica. a svi ovde znamo kakvi su pederi pa me ne bi cudilo da ste nasli i tog treceg (koji je bio privi ( mozda ti i nije bio prvi ali je cimao ovog tvog pedera pre tebe))

i sad posto ste vas troica pedera tu a nemate po 2 rupe kao neki pederi postoje vam 2 opcije: ili da jedan od vas promeni pol (sto je skupo) ili da nadjete cetvrtog pedera pa da svako ima svog pedera. i onda ste napravili pakleni plan :

dok ti na vukajliji trazis pedera da vam bude cetvrti u isto vreme smisljate pricu o zajebu mobilne telefonije, i dok ova dvojica tuze telenor (i od tog novca finansiraju promenu pola) ti na vukajliji trazis cetvrtog coveka.

plan je naizgled bez mane samo sto nisi ocekivao da ces na vukajliji naleteti na mene, janpija herkula poaroa za pederske detektivske slucajeve.

plan je naizgled bez mane samo sto nisi ocekivao da ces na vukajliji naleteti na mene, janpija herkula poaroa za pederske detektivske slucajeve

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХААААААА

Momak ali si loš

сад је мени један аутор митке97 послао курац у пвт, сад би вам свима показао. Случајност, не бих рекао

Verovatno je dobio informaciju da voliš takve stvari.

вероватно

plan je naizgled bez mane samo sto nisi ocekivao da ces na vukajliji naleteti na mene, janpija herkula poaroa za pederske detektivske slucajeve

HAHAHAHHAHAH AJOJ SVETI JEBEM, VOLIM OVAJ SAJT